Bildirim
Renault Clio 5 - 1.0Tce 90Hp Hız Denemesi ve Yakıt Tüketimi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı aracın manuel olarak şahsımda mevcut 6 ileri uzun yolda 4.5 l yakıyor 90 - 100 sabit.
top speed bir çok yerde denedim. 3. köprü yolu, osmangazi köprüsü, yalova iznik paralı yol vs.
Bayır aşşağıya biraz sabrederseniz 190 km görüyor. Düz'de hava yol ve rüzgar şartlarına göre 175 km, 180 km ve 185 km görebilirsiniz. Derseniz ben bayırdan atacağım o zaman 200 km görebilir ama ben öyle bayırdan atmadım.
Araç genel anlamda tatminkar b sınıfı sonuçta, donanım olarak touch bana fazlası ile yetiyor.
Buda benim 3. köprü yolu tek denediğim top speed videosu, şansıma o gün yanal rüzgar çoktu ve 3. körü yolu düz değildir, iniş çıkış mevcuttur.
Serci Holmenyoutube
2021 Renault Clio 1 0 TCe 90 PS TOP SPEED 6 SPEED MANUELhttps://www.youtube.com/watch?v=pTj5gAnF47Q
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X