Şimdi Ara

Taksi Çıkması yada Eski Japon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    450.000 Tlye kadar taksi çıkması 1.3 multijet Egea yada 2000-2002 civarı Corolla yada Civic. Taksi çıkmalarına bakıyorum genelde 600-700k arasında ama hepsine motor yapılmış yada sandık motor atılmış. Sizce sorunsuz kullanım için bu yeterli midir?
    Yoksa her tarafından birşey mi çıkarır ama araçların model yılı yeni oluyor bu bir avantaj olmaz mı?

Diğer tarafta ise kendini ıspatlamış kasalar corolla ve civic onların da kmsi ortalama 300k civarında. Aslında Accord da düşünülür hepsinden daha arabadır lakin onunda parça sıkıntısı olabilir. 2.elde satışı çok ağır olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Taksi çıkması yeni modeldir zamanla eskiyecek parçalar yok , tek elden yada 2 şoför ile kullanılmıştır genelde bu cepte ve insan evlatları kullanılmış ise aracı iş görür , bazı taksici var eşeğe biner gibi biner kimiside 6-7 binde bir yağını değiştirir bakımları aksatmaz

Butcen 450 bin TL hepsinin ortası bir şey bak

Atıyorum girdim Renault Megane baktım Megan 3 bulamadım oradan Laguna geçtim böyle bişey gördüm

Boyasız düşük km tipsiz kasa Laguna :) illaki düzgün birşey bulursun iyice bir incele sedan mi lazım foruma sor vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• taksi çıkması net alınmaz. bitik olan sadece motor şanzıman değil. iç trimler döşemeler elektrik sistemleri kapılar falan hep bitik oluyor. ben bi sefer taksi çıkması albea almıştım ordan biliyorum.

Sorunsuz ve az yakan aracın hayırlı olsun.

turşu haline gelmeden elden cikarmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KararanBitki -- 22 Ocak 2026; 19:53:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taksi çıkması düzgün araç çok sorun açmaz ama bunun için bu aracın geçmişinin belli olması lazım kısacası çevreniz olmalı. Örneğin 600-700 bin km motor yaptırmak için nistepen düşük bir km. 900 bin km ve üstü normalde çoğu taksi motoru gider.

25 yaşında Japon aracına gelirsek bakımlısı için masraf kalemleri çok azdır. Sübap lastikleri, benzin pompası, soğutma sistemi vs gibi riskler barındırır.

İki araçta da aldıktan sonra bunlar ile ilgilenecek ustanız var mı. Esas önemli olan bu kısım. Ustanız varsa sorun olmaz. İkinci el araç alırken en büyük sorulması gereken soru bu. Arıza durumunda yeterli bütçem olacak mı genelde araç alım bedelinin %25 gibi bir nakit ve bakacak ustası çevremde var mı.

Benim tercihim Japon araçlarından yana olurdu, tamiri basit, parça da orjinal ile değiştirirseniz uzun süre o parçadan tekrar sorun vermez.

• taksi çıkması alınmaz

eski araç capon mapon farketmez alınmaz

az satan araç alınmaz -hele ki yaşlıysa uzak dur-

mümkün olan en genç, en az km yapmış piyasa aracını almaya çalış. punto, palio falan ucuza bulunur diye tahmin ediyorum

Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
  • Taksi çıkmasınında temizi ve kirlisi var.

Havalimanında çalışan taksiler genelde bakımlı olur.

Ama bir durağa bağlı olmayıp şahsi kullanılan taksiler genelde hor kullanılıyor.

Yıkık bir araç alırsan yapacağın masrafıda hesap edip ona göre alman lazım.

eski japon pek sorun yaratmaz..

Para kısıtlıysa Renault Fiat Hyundai biraz daha yüksek bütçeye Japon alınır.Yok turboymuş dizel miş çift kavrama bunlar Türkiye’de zengin adam işi.Tam otomatik ya da manuel Japon en iyisi eski arabada.

istanbula diyecek söz yok yorgunlukta  

İstanbul Üniversitesi 2011
  • Taksi çıkması alınmaz hocam hiçbir şekilde ne çıkacağını bilemezsiniz.
    Japon'dan şaşmayın kesinlikle.Ama onu da çok iyi araştırın.
    Honda Jazz olur, Toyota Yaris olur, Suzuki Splash olur (hatta bence en güzeli olur fazla kişi bilmez,2.eli biraz sıkıntılıdır ama motor ve şanzımanda üzmez)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bunların yerine ağır hasar kayıtlı araç düşünebilirsin... basit tıklama ile airbag açıp , ağır hasar yazılan araçlar oluyor...airbag orjinal şekilde , güzelce yapılmış mı kontrol edersiniz , mis gibide binersiniz.

• ankarada taksiden çıkma elentra denk gelmişti,araba 700 küsür bindeydi ve iç dış sanki 100kmde gibiydi,ankaralı taksiciler arabaları sıfır alınca direkt tabandan tavana kaplama yaptırır orjinalini kullanmaz,tabi tek şoför de sürüyorsa o çıkma alınır 

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.