Şimdi Ara

araç arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 500-600 bandında sürekli arıza vermeyecek az yakarsa iyi olur araba tavsiyesi verecek arkadaşlar var mı? .Linea 1.3, peugeot 301 bakıyorum genelde. Bende corsa1.3 essentia otomatik var anamı ağlattı şanzımandan 100 bin yedi artık değiştirmek istiyorum. Corsanın manuelini alsam ne dersiniz?

peki bunun 2015 model manuelini alsam tavsiye der misin artık otomatik almak niyetim kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vızır -- 10 Aralık 2025; 14:43:32 >

Sorunsuz Japon
    Abs
    Klima
    4 Hava yastığı
    Yılına göre iyi yol tutuş
    Düşük yakıt
    Lpg tam uyumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 10 Aralık 2025; 23:19:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• millet tavsiyeler için teşekkür ederim. bir ara fiat linea 1.6 lounge almaya karar verdim sonra bir arkadaş honda jazz satıyor onu alacağım 2006 model. şimdi elimdeki corsayı kaça ilana koymalıyım. 2006 yarı otomatik, dizel, 261 bin km, siyah, sol ön çamurluk değişen harici boya yok. Kozmetik olarak tavanda ve kaputta hafiften güneş yanığı var.2 ,3 yerde ufak göçükler de mevcut. Baskı balata yeni değişti. Zincir değişti. Mazot pompası değişti gerekli işlemler yapıldı yani. İlanlarda millet uçmuş bunun oluru kaç liradır?

SIFIR ARAÇ BULAMIYORUM:(
    3 yıl önce açıldı
    Araç önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Symbol 0.9 tce bakabilirsiniz şirket aracı olarak 4 yıl 240 bin km kullandım sorun çıkarmadı

• jazz yıkık değilse sorun olmaz. eğer arızalanıp düzgün bakımı yapılmamış hor kullanılmış ise yine uğraşırsınız. aracınızı fiyat belirleyen uygulamalardan bilgilerini girerek başlangıç fiyatı belirleyebilirsiniz.

• porsche911gt2 kullanıcısına yanıt

Herkese merhaba! Bu videoda 2019 model Renault Symbol 0.9 TCe aracımı 20.000 kilometre boyunca kullandıktan sonra edindiğim gerçek tecrübeleri, artılarını ve eksilerini tüm şeffaflığıyla anlattım. Araçla ilgili merak ettiğiniz tüm sorulara bu videoda cevap bulabilirsin.

Mucit Babayoutube
    Herkese merhaba! Bu videoda 2019 model Renault Symbol 0.9 TCe (90 Bg) aracımı 20.000 kilometre boyunca kullandıktan sonra edindiğim gerçek tecrübeleri, artılarını ve eksilerini tüm şeffaflığıyla anlatıyorum. ​Pek çok kişinin kafasında "0.9 motor bu kasayı çeker mi?", "Yokuşta bayılır mı?", "Kronik sorunu var mı?" gibi sorular var. Fabrika verilerini bir kenara bıraktık, gerçek yol şartlarında, şehir içi ve şehir dışı kullanımda bu aracın neler yapabildiğini test ettik. Eğer bütçe dostu, az yakan bir aile arabası arıyorsanız veya bu aracı almayı düşünüyorsanız, bu video tam size göre! ​Videoda Nelerden Bahsettim? ✅ 0.9 TCe Turbo motorun performansı ve çekiş gücü ✅ Gerçek yakıt tüketim verileri (Fabrika verisi vs. Gerçek hayat) ✅ İç malzeme kalitesi, konfor ve yalıtım ✅ 510 litrelik bagaj hacminin kullanımı ✅ 20.000 km sonunda yaşadığım deneyimler ve bakım maliyetleri ​Araç Teknik Özellikleri (Özet): ​Motor: 0.9 TCe (Turbo Benzinli) ​Güç: 90 Beygir / 140 Nm Tork ​Model Yılı: 2019 ​Bagaj Hacmi: 510 Litre ​Videonun bölümlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz 👇 ​Video Bölümleri (Zaman Çizelgesi): 00:00 Motor Performansı ve Yakıt Tüketimi 01:35 Özellikleri - ECO MOD 02:36 Yalıtım Kalitesi 03:55 0-100 Hızlanma Testi 04:34 Güvenlik 05:20 Bagaj Genişliği 05:38 Klima 06:30 Genel Değerlendirme ​BEĞENMEYİ VE ABONE OLMAYI UNUTMAYIN! 👍 Sorularınızı yorumlarda bekliyorum, hepsini tek tek cevaplayacağım. ​#RenaultSymbol #Symbol09TCe #Arabaİnceleme #YakıtTüketimi #UzunKullanımTesti
    https://www.youtube.com/watch?v=MhQ-djrihFQ
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.