Merhaba arkadaşlar acil sıfır araç almam gerek golf, t-cross, arona, scala hiçbiri yok bulamıyorum bir yolu var mı bunun yardımcı olur musunuz? |
SIFIR ARAÇ BULAMIYORUM:(
-
-
Ben de 15 gündür c3 aircross arıyorum. Türkiye’deki bütün citroen bayilerini aradım yok gelecek yok gelecek, biz sizi ararız, ama ne arayan var ne gelen. -
kesenin agzini acarsaniz bulursunuz.
-
Liste fiyatından sıfır araç bulmanız zor -
Vag grubu imkansız özellikle otomatik arıyorsanız yerinizde olsan psa ya yönelirim en azından bulma olasılığınız artar -
Herkesin ortak derdi hocam bu durum. Maalesef liste fiyatından araç bulmak çok zor. İnsanlar model renk seçmiyor bile artık bulduğu aracı hangi renk düz mü otomatik mi fark etmeden alıyorlar. Umarım bulabilirsiniz.
-
Ben ocak ortasından beri arıyordum halen aradıklarımı bulamadım. -
Aslında araç geliyor ama inanılmaz bir talep var.
-
Talep ticari bence , araba alıp bineyim veya yenileyeyim değil
Yani talep dediğimiz durum 5-10 yıl önceki anlamı ile değil artık
Adamın parası var st ye 50 bin ateşleyip 10 araba bağlıyor
Netice de evet araç satılıyor
Ama bildiğimiz anlamı ile değil
Enflasyondan ötürü ticari bir durum
Bunu kalkıp millette para var araba alıyor diye yorumlarsak çok doğru olmaz herhalde -
Evet liste fiyatına bulmamız gerekir acil ihtiyaç için arıyorum ama fırsatçılar yüzünden bize kalmıyor
-
c3 de düşünmüştüm ama ncap de 4 yıldız almış yoksa tasarımı yakıt tüketimi çok güzel.İnşallah bulursunuz.
-
Liste fiyatı dışında para vermeyeceğim fırsatçılara.
-
VAG grubunun internet sitelerinde canlı destekten ilgilendiğiniz araç modeli donanımı ve rengini belirtip hangi bayide olduğunu öğrenebilirsiniz.
-
Manuel de olabilir dedim ama o bile yok
-
Evet paramızla araç alamıyoruz.Model şöyle seçiyorum sağlam olması çok önemli sonuçta bir kere alıyorum.İnşallah bulurum.
-
Nisandayız inanılır gibi değil:(
-
Evet stok yapıyorlar diye düşünüyorum ve bizim gibi gerçekten ihtiyacı olan insanlar da mağdur oluyor.
-
Çok teşekkür ederim bunu bilmiyordum
-
Evet talebin büyük bir kısmı parasının değerini korumaya çalışan insanlar veya kredi çekip ne de olsa bir kaç yıla borç pul olur kafasındaki insanlar ama elbet bunun da bir sonu gelir.
kesenin agzini acarsaniz bulursunuz. |
Talep ticari bence , araba alıp bineyim veya yenileyeyim değil
Yani talep dediğimiz durum 5-10 yıl önceki anlamı ile değil artık Adamın parası var st ye 50 bin ateşleyip 10 araba bağlıyor Netice de evet araç satılıyor Ama bildiğimiz anlamı ile değil Enflasyondan ötürü ticari bir durum Bunu kalkıp millette para var araba alıyor diye yorumlarsak çok doğru olmaz herhalde |
Doğru. Türkiye'de araba parasına yurtdışında hayat kurulabiliyor. |
Hocam siz lüks markalardan birinin bayisine suç üstü yaptıracaktınız bu aralar, değil mi? Noldu o iş?
|
Benzer içerikler
- frangart neresi
- servo fren kısıtlı ne demek
- park sensörü sürekli ötüyor
- seha lastik yorumları
- opel astra k 1.6 cdti 136 hp kullanıcı yorumları
- bmw x5 2024 fiyat
- araç kamerası
- toyota yaris
- mg hs phev 2024
- togg şarj süresi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X