Şimdi Ara

Araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 30 bin TL param var araba almak istiyorum biraz geniş olsun uzun yolda çok yormayacak bir araba var mı acaba şimdiden teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• toyota avensis geniş araçtır. tam da 30 binden başlıyor fiyatları.

örnek ilan :https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-aracimiz-2.0-motor-dizeldir-uygun-fiyat-838125280/detay

benzerlerine bakabilirsin kafana göre. ama 30 bin liralık araç masraf açarsa çok açar haberin olsun.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • bence 20 25 arası 96 model üstü doğan slx al bakımlı düzgün kullanırsan masrafta çıkarmaz 4 tane güzel lastik tak sağ şeritten bak yoluna :) kötü yorum yapanlarada aldırma 3 yıldır zevkle biniyorum iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle nokta atışı tavsiye bence değerlendirmek lazım. Önümüzdeki ay arabamı satıp 40 bin civarı araç alacağım ve büyük ihtimalle avensis olacak. Bir tanıdığımda aynı kasa 2 bin motor var araç 400 binde valla tık yok. En azından d segment geniş, kullanımı zevkli ayrıca b segment teneke clio ya binip rüzgar sesi dinlemekten se bunu alırım diyorum. Tabi çok hırpalanmış araç denk gelmezse:)))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun yol için tavsiye edebileceğim

Rover 620 si
    Alfa 166
    Citroën xantia
    Ford mondeo ghia balina kasa

Araç önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Araba Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.