Şimdi Ara

mernis.sql.tar.gz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar, mernis.sql.tar.gz isimli bir SQL dosyası varmış ve 50M Türk vatandaşının kimlik bilgileri 2016 yılında ifşa edilmiş, herkes sadece 2016 yılından önceki vatandaşların ifşa edildiğini söylüyor; ama 2016 sonrası bile var bu arşivin içinde. Geçenlerde telegramda gezerken fark ettim 14-15 yaşında çocuklar para karşılığı sadece isim ve soy isim ile istedikleri kişileri ifşa edebiliyorlar, hatta direkt ailesine dolandırıcı gibi yazıp gençleri tehdit edenler bile var. Eğer aileniz geri kafalı değilse bu bir sorun teşkil etmez, çünkü engeli çakar ve kurtulursun; ama aileniz geri kafalı ise 14-15 yaşındaki çocuklardan gelen yalan haber ve iftiralara inanacak demektir, hatta polise sahte ihbar yapanları da gördüm. Dürüst olmak gerekirse bunu koca adamlar yapsa çok ilgilenmezdim; ama bunu yapanlar ergen, yani ne yapacakları belli olmaz çünkü kafa yapıları daha oturmamış çoluk çocuktan ibaret. Sizlerin bu konu hakkında neler düşündüğünüzü merak ettim doğrusu, yanıtlarsanız çok sevinirim...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mernis.sql.tar.gz: Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Bilgileri

Mernis.sql.tar.gz dosyası, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının nüfus kayıt bilgilerini içeren sıkıştırılmış bir SQL dosyasıdır. Bu dosya, Türkiye'nin iç işleri bakanlığı tarafından yönetilen Mernis (Merkezi Nüfus İdaresi Sistemi) veritabanından alınmıştır.

Mernis.tar.gz uzantılı dosya, .sql dosyasını içeren sıkıştırılmış bir arşivdir. Arşivi açmak için bir sıkıştırma yazılımı (örn. WinRAR, 7-Zip) kullanmanız gerekir.

Mernis sql veritabanı, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının aşağıdaki gibi kişisel bilgilerini içerir:

• Adı Soyadı
    • Doğum tarihi ve yeri
    • Nüfus cüzdanı numarası
    • Adres bilgileri
    • Medeni hali

Mernis.sql.tar.gz download işlemini gerçekleştirmek için ilgili resmi kurumların web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Ancak, bu veritabanına erişim yalnızca yetkili kişilere açıktır.

Mernis tar gz dosyası, belirli amaçlar için kullanılmak üzere yetkili kurumlara dağıtılır. Bu amaçlar arasında şunlar yer alır:

• Seçim kayıtlarının güncellenmesi
    • Nüfus istatistiklerinin hazırlanması
    • Adli süreçler

Mernis.sql.tar.gz 2022 sürümü, en güncel nüfus kayıt bilgilerini içerir. Bu sürüm, yetkili kurumlara yılın belirli dönemlerinde dağıtılır.

Mernis sql tar gz dosyası, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının kimlik bilgilerini içeren önemli bir veritabanıdır. Bu veritabanına yetkisiz erişim yasalara aykırıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arşiv dosyasının şifreli olduğunu ve yalandan sahte kimlikler ile üretildiğini düşünüyorum maksat hack telegram guruplarına üye kaydı alıp bunların cep numaralarını reklam amacı ile satmak. kimliklerin sızdığını düşünmüyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eta v8 sql
    2 yıl önce açıldı
    php nuke kurulumu
    20 yıl önce açıldı
    php uzantılı dosya oluşturmak
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.