|
Mercedes S mi yoksa C mi?

-
-
Youtube 'da sekissilindir diye bir kanal var, bu tarz eski mercedesler ile de epey ilgili.
İsterseniz ona da danışın, sonuçta pahallı bir segment olmasına karşın onların da mekanik kusurları kronik sorunları olabiliyor.
-
Bahsettiğiniz yıllardaki BMW arabalar bir gömlek üstündür Mercedesten 2010 kadar böyle idi , yani S serisi yerine BMW 7 serisi alırdım 160bin TL var ise şuan ki vardır yada BMW 5 serisi aynı paraya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 23 Şubat 2021; 18:27:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BMW 7 serisinden uzak dur diyorlar forumda ilk kez tavsiye eden siz oldunuz... -
Foruma bakarsen sen ohooo adam hayatı boyunca Tofaş binmiş forumda 100bin km üstü BMW binilir mı yaziyor
1999 Mercedes S ten daha iyidir bu kasa BMW 7 serisi
Merakınız varsa alın ama normalde benim şahsi tavsiyem BMW E60 5 serisi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 23 Şubat 2021; 18:33:26 >
İkisininde ortası w211 olabilir s parasına -
İkisi de alınmaz hocam. Duygularınıza kapılmayın. Bi parça lazım olsa bulursunuz bulmasına ama fiyatı çok canınızı sıkar.
-
Altarnetif bu fiyatlara ne önerirsiniz? -
w211 araç tasarım olarak ikisinden de güzel -
W211 üretildiği yıllar için mühendisler tarafından over engineering olarak tanımlanır tipi biraz kayık olabilir ama çok kaliteli bir araçtır tek sevmediğim yanı arka süspansiyonlar yağlı sistem cok hafif sallayabiliyor
S500 yerine c kasa daha iyi bir tercih olur temizi sorun çıkarmaz
W211 için gümrük çıkışlı araç da alabilirsiniz ülkemiz araçlarına göre çok temiz oluyorlar
En iyisi F segment olan S serisi diye biliyorum E ve C serisini neden tavsiye ettiğinizi anlayamadım, detaylı sebeplerini yazar mısınız? -
Hocam yanlış anlamayın da 20 yaşında araç artık ömrünü tamamlamıştır. Başınızı çok ağrıtır, bence tekrar düşünün.
İlana bakınca eve haciz geldi şaka bir yana eski üst segment araç alınacaksa Mercedesin daha sorunsuz olduğunu herkes bilir. Konu sahibine ise tavsiyem ikisi de değil o fiyata bir w124 veya w210 e kasa almasıdır. O fiyatlara temiz bakılmış bulunur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rubelhizb
İlana bakınca eve haciz geldişaka bir yana eski üst segment araç alınacaksa Mercedesin daha sorunsuz olduğunu herkes bilir. Konu sahibine ise tavsiyem ikisi de değil o fiyata bir w124 veya w210 e kasa almasıdır. O fiyatlara temiz bakılmış bulunur.
2003 BMW 7 serisi ile Mercedes S class ile yine aynı şekilde BMW 7 daha üstündür kasa olarak donanım olarak Mercedes daha iyidir
2003 BMW vs Mercedes dersek BMW 7 bir sonraki kasasına denktir Mercedes'in neredeyse bunun söylendiğini yabancı forumlarda bile gördüm çünkü o kasa Chrysler ile ortak üretimdir zaten bunu demek istiyorum
Benim tavsiyem o paraya alınacak ise Mercedes w211 yada BMW E60 olur iki araçta gayet iyi , ben olsam E60 alırdım yine kasa olarak daha spor sürüşü daha keyifli ama Mercedes daha donanımlıdır elektrikli koltuk başlıkları arka dijital klima , hafızalı aynalar vs gibi incik boncuğu var ve iç dizayn bence Mercedes daha güzel geliyor bana
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-w211-avantgarde-mukemmel-temizlik-cam-gibi-897696287/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 25 Şubat 2021; 3:6:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BDD3C5E5B
En iyisi F segment olan S serisi diye biliyorum E ve C serisini neden tavsiye ettiğinizi anlayamadım, detaylı sebeplerini yazar mısınız?Hocam en iyisi diye bir şey mi var ya? O arabaların içinden galericiler 10 yıl önce geçtiler, arabaların cenazesi kalktı yeniden dirilip piyasaya girdiler. O kadar vahim s serisinin o yıllardaki kasaları. W211 hem daha modelli olacaktır, hem daha sorunsuz olacaktır. O yıllarda yeni yeni gelişen teknolojileri araçlara entegre ettiler. Bir sorun olduğunda onu yaptıracağın ustayı, masrafını ve daha da önemlisi vaktini ve bozulacak psikolojini bi düşün derim. Ayrıca w211 kat kat yakışıklı bir araç. Ha ben macera severim, bütçem yeterli, psikolojim de sağlam derseniz size kalmış. Ama dümdüz en iyisi F segment diye alırsan çoook başın ağrır.
-
Km yi yazmanız çok iyi olmuş. O kmde bir s serisi müzede sergilenecek kondisyonda olur. Ama bence ne yazikki 233 binin en başındaki 1 çıkmamış.
C serisinde de muhtemelen arıza var ve 8 rakamı 2 olarak gözüküyor.
Şakayı bir kenara bırakırsak 2 aracın kmsinin de orijinal olma ihtimali %1 filandır. Sokakta Dursun diye milyonlarca liralarık araba almışlar diyorsanız bilemem.
2 aracında turşusu çıkmış olacağından gönlünüzden ne geçiyorsa onu alın. Kenara 20-30 bin para ayırın. Bozulursa kullanırsınız, bozulmazsa şansınıza. Oldu da bozulursa sıfır egea yaya binecegime arabaya bindim dersiniz. Bozulma olayına takılacaksanız benim gibi eşekle atın orta hallisine yanı 5-8 yaş arası tercihen Japon C segmentine gidin.
Örneğin lüks araçta seviyorsanız accord, avensis vs olabilir.
SIFIR EGEA ALIR PAŞŞA GİBİ BİNERİM O MERCEDESLER ALANA BİNEBİLİR DİKKAT ETMEK LAZIM
-
Ikisi de butceniz o kadar ise alinmaz. Bu araclar artik gunluk kullanim icin alinmaz.
Alinacaksa meraktan hobi araci olarak alinir, masraflari karsilanarak ara sira binilir.
Biliyorum hosunuza gitmeyecek ama o fiyatlara Egea ya da ikinci baska C-sedanlar falan alinir ancak.
Ille de D sinifi ustu olsun diyorsaniz pek tutulmayan Japon araclarina yonelmek mantikli olur. Honda Accord, Subaru Legacy, Toyota Camry,Avensis gibi.
En Beğenilen Yanıtlar

İkisi de alınmaz hocam. Duygularınıza kapılmayın. Bi parça lazım olsa bulursunuz bulmasına ama fiyatı çok canınızı sıkar. |
Hocam en iyisi diye bir şey mi var ya? O arabaların içinden galericiler 10 yıl önce geçtiler, arabaların cenazesi kalktı yeniden dirilip piyasaya girdiler. O kadar vahim s serisinin o yıllardaki kasaları. W211 hem daha modelli olacaktır, hem daha sorunsuz olacaktır. O yıllarda yeni yeni gelişen teknolojileri araçlara entegre ettiler. Bir sorun olduğunda onu yaptıracağın ustayı, masrafını ve daha da önemlisi vaktini ve bozulacak psikolojini bi düşün derim. Ayrıca w211 kat kat yakışıklı bir araç. Ha ben macera severim, bütçem yeterli, psikolojim de sağlam derseniz size kalmış. Ama dümdüz en iyisi F segment diye alırsan çoook başın ağrır. |
Benzer içerikler
- fiat punto otomatik vites
- volvo v40 yorum
- kartal oto pazarı
- yetkili serviste airbag değişimi
- jeep compass alınır mı
- en az yakan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X