Şimdi Ara

Meral Akşener: 'İstanbul ve Ankara’ya günü geldiğinde bakılır.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha dün iki belediye başkanının içinden geçti. Bugün ise bunları söylüyor.

• İstanbulu da ankarayi da alsınlar da rahatlayın omg

Şu 6lı masaya 6 koyun verilmez adamlar kazanılacak seçimi altın tepside sundu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer körü körüne desteklemek yok diyor, ilçelerden, meclis üyeliklerinden, kontenjanlardan kartları bi masaya koyalım diyor, daha nasıl açık söylesin.

• Elinde sonunda TIPIŞ TIPIŞ destekleyecek Meral Akşener. Dün konuştuklarının hepsinide YUTACAK...

Kendilerince el yükseltiyorlar sadece. KK geçen yerel seçimlerde iyi dolandırdı İYİ partiyi :) Birlikte 15 büyük şehir aldılar. Ama meydanlarda CHP'li büyük şehir diye lanse ettiler CHP'nin başarısı gibi sundular bütün her yeri. İYİ parti HDP kadar kıymet görmedi. CHP büyükşehirleri kaznasın diye kendini paraları siyaseten darbe yemeği bile göze aldılar.

Mesela 2019'da MHP ile İYİ parti neredeyse aynı oyları aldılar ! Ama MHP 1 büyükşehir 11 İl belediyesi aldı AKP ile ittifak yaparak. Ama sırf CHP'ye yanalyacam diye HDP'ye bile sessiz kalan CHP ile yol yürümek zorunda kalan İYİ parti SIFIR BÜYÜK ŞEHİR SIFIR İL BELEDİYESİ ALDI. Elindeki ilçe belediyesi sayısıda 18 mi ne :) Ama MHP yüzlerce aldı !!!

Şimdi amaç CHP'den fazla fazla il ve İlçe hatta büyükşehir koparmak. Siyaseti azcık takip edenler bunu anlar. El yükseltme sözleri bunlar.

Siyaseten bunu zorlayacaklar. Eli mahkum CHP'nin mecbur gidecekler. İYİ parti ile anlaşmazsa İYİ partinin kaybedecek HİÇ BİR ŞEYİ YOK ZATEN BELEDİYESİ YOKTU GENE OLMAZ.

Matematik ortada. İYİ parti olmadan CHP'nin şuan elindeki 15 büyükşehirden rahat 10 tanaesini kazanması çok zor. O yüzden 2-3 İYİ partiye büyükşehir ve İl belediyesi vereceklerdir. Hatta İYİ parti pazarlığı sıkı tutarsa CHP'nin kalesi bir çok ilçeyide isteyebilir. Ve sonuç olarak İYİ parti CHP'ye kuyruk siyasetine devam edip HDP ile ittifaka ve iş yürütmeye tekrar SESSİZ KALACAKTIR...

• Yerel seçimden sonra, suçu gene bir birlerine atıp koltuklarında oturmaya devam edecekler.

• Hiç burda bu sefer oy vermem demeyin ..Kılıçdaroğlu aday olursa asla oy vermem diyordunuz koşa koşa oy verdiniz .akşener ittifakta olur kılıçdaroglu kimi aday gösterirse ona koşa koşa oy vereceksiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulu ve Ankarayı kaybetmek hem Chpye hem İyi partiye büyük zarar verir. Yıllar sonra zor bir şekilde alınmış ve Ak partinin çok istediği bu şehirler bırakılamaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul seninse ankarada benim demiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekrem'i bilmem ama Mansur hiç çalışmadı. Hala yürüyen merdivenler bozuk, ulaşımı aktarmalarla entegre edemedi, 1 milimetre metro yapamadı (güya 4.5 yılda metrolar bitecekti sonra vaatlerini verdiği siteyi gösterimden kaldırdı), altyapıyı düzeltemedi hala sel olduğunda yazın insanlar ölüyor, mama lobisine destek çıkıyor mama yardımıyla, CHPli belediyelerin olduğu ilçeler köpek yuvası oldu. Bir konuda kendisine ulaşmak imkansız. Turgut Altınok'a yazdığımızda hemen cevap veriyor sorunu çözüyor ama bu çapsız adam kendini o kadar çok beğenmiş ki eleştiriye gelemeyip engel atıyor hiçkimseyi dinlemiyor. ODTÜ'yü mahvetti şimdi de camiyle Anıtkabir'i mahvedecek.

Turgut bi aday olsun bunu ezer seçimlerde

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Turgut pazar gezmekten baska ne yapiyor. Ankara adam gibi baskan gordu sonunda at (ak) gozlugunu cikarda oyle bak ortama.

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Hiç burda bu sefer oy vermem demeyin ..Kılıçdaroğlu aday olursa asla oy vermem diyordunuz koşa koşa oy verdiniz .akşener ittifakta olur kılıçdaroglu kimi aday gösterirse ona koşa koşa oy vereceksiniz .
    Oy vermem değil gidip akp ye vereceğim ben direk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İmamoğlunun belediyeciliğini çok beğeniyorum istanbulda kendisine verirdim fakat ankarada mansur hakkında aynısını söyleyemiyeceğim
    Yollar çok kötü düzgün bakılmıyor hızlı müdahale edilmiyor
    Melih döneminde metrolar yapıldı yollar yapıldı ankarayı ankara yapan melih oldu ankapark ve biraz sansasyonel bir sosyal medya kullanıcısı olduğu için şu sıralar dalga geçilen alaya alınan biri olsada melih ankarayı en azından görüntü olarak çok iyi hale getirdi iç kısımlarını bilemem o bahsettikleri yolsuzluklar zart zurt
    Yine melih döneminde taa ilçelere kadar o gece kar yağışı beklentisi varsa geceden hemen yollar hatta kaldırımlar tuzlanırdı yollar hep temiz ve açık olurdu şuan o seviyede değil mesela mansurun ekibi
    Belediye ile ilgili bir şikayet olduğunda kısa sürede hemen ilgilenilirdi ki bunu akp belediyelerinde aslında genel olarak görüyorum konyada bosna mahallesi mesela belediye hep en sona bırakır açmaz yolları ama bir aramayla anında o gün ekip gönderir yolları açarlar ben kaldırımdan inemiyoruz buz tutmuş dediğim için konya belediyesi 2 belediye çalışanına elinde kürekle kaldırımları temizlettirdiğini biliyorum ki bu arada yanlış anlaşılma olmasın ben öğrenciyim dayı amca yada soyadım falan yok işte bunu mesela mansur döneminde görmedim sokak köpeklerinden koskoca bir mahalle gece uyuyamıyor sabah erken saatde yürüyüşe çıkamıyor parka gelmiş mesken edinmiş 4 tane köpek 6 aydır 20 şikayet açtım ne gelen ne giden var aynı durumu konyada bir kere yaşadım bir köpek milletin üstüne koşup duruyordu aradım belediyeyi anında köpeği aldılar ve bana 2 defa mesaj attı belediye köpeğin alındığına dair
    Ankarada mansura vermiştim geçen seçim bu seçim vermeyeceğim bir belediyenin işi fakirlere yemek dağıtmak değil altyapı ulaşım ve şehiri geliştirmek iyileştirmektir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt

ekrem bey kaç gün istanbulda durdu hangi soruna eğildi hallettiki beğendiniz. 

• Belediyecilikte chp her zaman sınıfta kalıyor.

Ekrem İstanbul da toplu taşımayı bozdu. Benim semtimde farklı güzergahlara giden 2 otobüs, 1 minibüs ve 1 dolmuş hattı vardı. Ekrem geldikten sonra 1 otobüs hattı kaldı, gerisini kaldırdılar. Hiç memnun değilim. Her semte de aynı muameleyi yaptılarsa yüzde 30 oy bile alamaz bir sonraki seçimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 28 Ağustos 2023; 9:43:13 >
  • Yav tornistan yapma işte kardeşim.
    Masayı dağıtarak çok yerinde hamle yaptın , adamlar iktidarı almış hemde meclisle beraber , belediye mi kaygı oldu?

Destek verme ki endamlarını görelim HDP ile ortak olup kaç belediye alabilecekler..
    O iki korkak adamla kazansan ne kaybetsen ne ?

Kılıçdaroğlu gitmediği sürece 2028 de yalan olur diyeyim

• Kk yokolmadığı, chp kapatılmadığı sürece muhalefetten cacık olmaz. Bu da seneler alır.

akepe seçmenini şu an milliyetçi duygularla sömürüyorlar. Cehape tarafını ise çakma ve yamuk milliyetçimsi, atatürkümcüsü, solumtrak ve kürtçü politikalarla ittirmeye çalışıyorlar, bakalım nerede patlayacak.

iyip ise türkçülüğü ve milliyetçiliği tam manasıyla elini tersiyle ittirerek ortaya oynamaya başladı. Tonla oy kaybetti. Yok öyle fırtınada sallanır gibi bir sağa bir sola oynamak. Nasıl başladı nasıl bitti resmen saçmalık şu hali.

bir şeye de derman olamaz artık.

gördük ki şu muhalefet ile akepenin bir yere gideceği yok, yeni seçime kadar muhalefeti adam edemezsek ölene kadar oh yeaa..

• Bu hanımabla da akpyi kurdu yalandan muhalif oldu yine partisine akplileri doldurdu.Dersimlileri Kalkındırma Partisiyle ittifak yaptı ağırlığını koyamadı sustu oturdu masada.Bahçeli ne miting yaptı ne birşey iyipi silkeledi seçimde.Utanması gereken yerde hala zamanı gelince diyor sizin zamanınız olabilir ama sayenizde bu ülkenin zamanı kalmadı Bopun gizli cücük ortakları.

Sen muhalif değilsin içinde akabelik var demek.Ben gidip de akabeye atmam,sandığa gitmem veya Tip’e atar geçerim.

• CHP büyük ihtimal Ankarayıda İstanbuluda kaybedecek İstanbulu kaybetmelide çünkü İstanbulda işler iyi değil Ankarayı çok bilmiyorum. İstanbulda çok basit bir örnek vereyim resmen içim acıdı bu duruma. Kadıköy rıhtımını herkes bilir oradan bir dünya turist geçer işte o turistlerin kullanması için İstanbul kart makinaları konmuş konmuş ama nasıl kullanılacağını anlatacak ne bir insan konmuş ne bir doğru düzgün yazı. Adamlar orada başı kesik tavuk gibi bakınıyor biri yardım edermi diye. Yalnız peronda bol miktarda görevli var kendi aralarında şakalaşıyorlar falan Turistler umurlarında değil Turizm danışma bürosu boş muhtemelen lak lak yapıyorlar. Güvenlik görevlileri zaten ingilizce falan bilmediği için oralı bile değiller, bir kaç turiste ben yardımcı oldum makinanın ne işe yaradığını anlatmak için. Bu sadece basit bir örnek ben Turist olsam bir daha İstanbula ayak bile basmam çünkü aynı manzarayı bu sefer Kabataşta gördüm Turistlere yol yordam göterecek bir Allahın kulu yok Turizm ofisleri var içinde insan yok. Ekrem başkan İstanbulla uğraşmayı bırakmış gözünü yukarı dikmiş ama bu millet onu Cumhurbaşkanı olarak seçmez o nedenle siyaset hayatı muhtemelen İstanbul seçimlerini kaybetmekle sona erecek. Ankara da Melih Gökçek te kendini toparlamazsa o da kaybedecek diye düşünüyorum sadece AKP lilere haddini bildirmekle belediyecilik olmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.