Yüzbaşı
19 Haziran 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 451 (Bu ay: 1)
Gönderileri

4.9 olarak girilen deprem 7.4 güncellendi.

Adana'da yaşıyorum şiddetli şekilde hissettim , artçı da sağlam vurdu 1.5 dakika sürdü

Başlığı öncelikle ekşi'de gördüm . Önceki yıllarda yine kuraklık hususunda ekşi'de birkaç konu açmıştım.

Kimsenin iplemediği bir durum söz konusu. Yüksek yerlere kar yağmıyor, kırsala yağmur yağmıyor. Merak ettim ülke geneli nasıl diye. Uludağ'da mesela yaz gibi çayır çimen her yer

www.uludaginfo.com
Uludağ Kayak Merkezi - Canlı Yayın Kameraları - Web Kameraları - Alkoçlar
https://www.uludaginfo.com/kameralar/uludag-canli-kameralar/alkoclar

Yaşadığım il Adana'da an itibariyle havada tek bulut yok ve sıcaklık 18 derece, Aralık ayı neredeyse yağmur düşmedi ki Adana'da kyağış aralık ayında zirve yapar.

Baraj doluluk oranlarına baktım İstanbul için tam felaket %32 civarına kadar inmiş, Alibey ve Elmalı tamamen kurumuş .Önümüzdeki haftada iki gün yağış gösteriyor başka yok

Ankara'da baraj doluluk oranı %28'e kadar inmiş.

Doğu'ya gittim Erzurum'a baktım önümüzdeki 10 gün yağış yok , 0 derece.

Eğer beklenen yağışlar yine gelmezse yazın bizi tam bir felaket bekliyor. Umarım konu insanların dikkatini çeker ve su tasarrufuna başlarız ,aksi halde ciddi kriz kapıda.

"Helikopterler uçtu, askerler bombalardan kaçtı. Yunanistan Silahlı Kuvvetleri, gayri askeri statüdeki Rodos Adası'nda silahlı tatbikat düzenlendi. Tabikata "Kolossos" adı verildi. Görüntüler Yunan basınına yansıdı. Adadaki tüm sistemler alarm pozisyonuna getirildi. Askerler tehdit durumunda alacakları pozisyonu belirledi. Zırhlı araçlar, motorlu piyade birlikleri, özel harekat birimleri ve hava kuvvetlerine bağlı birimler tatbikatın parçasıydı. Rodos, 12 Adalar'ın da dahil olduğu uluslararası anlaşmalara bağlı. Anlaşmalara göre adalar, gayri askeri statüde kalmak zorunda."

Gelin görün ki düşman ile mücadele etmek yerine , Suri güzellemelerine doymayan düşmanın her yaptığına ancak lafla karşılık veren birileri tarafından umursanmayacaktir.

İçerde kurt ,dışarda kuzu.

Şu Yunanistan denen devlete haddini bildirecek birileri yok mu ?

Bu kadar mı korkaksınız?

Kaynak

Gün geçmiyor ki malum camiadan yeni çarklar gelmesin

"AKP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, partisinin bugüne kadar HDP için yaptığı “PKK’nın meclisteki uzantısı” açıklamalarını yerle bir eden bir açıklama yaptı. Cevheri, "HDP’ye gidilmesi değil, gidilmemesi abestir. Mecliste grubu bulunan legal bir parti" dedi.

babuş mudur nedir e elemanı çağırın iki yorum yapsın bakalım. Önüne gelene HDP çığırtkanlığı yapıyordu

Adamanız gol diyor beyler ne diyorsunuz?

Arkadaşlar XFORCE -1HL 5+1 ses sistemi aldım.

ancak ne kadar uğraşsamda sadece Subwoofer ve merkez(center) uydusundan ses alabiliyorum. (diğer uydulardan çok çok kısık ses geliyor. Uyduları değiştirdiğimde center çıkış diğer taktıgım uyduya da ses veriyor)

daha önce logitech X540 kullandım ve sadece 3.5 mm jack kablosunu bilgisayara bağlar 5+1 tüm uydulardan ses alırdım.
Kaçırdıgım bir nokta mı var yoksa ses sisteminde mi sorun anlamadım

güzelde ses sistemi iade etmekte istemiyorum
Merhabalar , yıllardır beğenerek kullandığım emektar 5.1 ses sistemim bozuldu. Uyduları sağlam test ettim.

Bu ses sestimini bilenler bilir. surround özelliği vardır ve film keyfimi 2 katına çıkartıyordu. Ayrıca kumanda üzerindeki matrix tuşu sayesinde tüm uydulara istediğim zaman ses verebiliyordum.

çok aradım ancak X540 yada muadili bulamadım. Bulduklarım ise pahalı.
en dandik ses sistemleri bile 500 tl'den başlar olmuş.

ses sistemlerinden anlamıyorum, öyle çok kaliteyede ihtiyacım yok.
ben mümkün olan en az madi hasar ile bunun yerine ne koyabilirim? surround ses elde edebilirim ?

sistem sadece bilgisayarda kullanmak için arıyorum.

tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Arkadaşlar ,severek kullandığım X540'ın anfisi bozuldu. Ancak uyduları sağlam.

5+1 surround ses sistemi olarak kullanabilmek için hangi anfi almalıyım? X540 eski bir sistem olduğundan anfisini bulamıyorum hiç bir yerde

eli ayağı düzgün sistemlerde 500 tl'den başlıyor. Öyle pek bir beklentim yok X540 performansını yakalasam yeterli. Ne kadar az masrafla kurtulursam o kadar iyi :)
Merhabalar. Dün sabah kuşumun ayağı odada serbest gezerken halıya takılmış. Tutup çıkarttım ancak kendisi çıkartmaya uğraşırken baya hırpalamış sanırım burkmuş.

Aslında resim atacaktım ama hiç belli olmadıgından gerek görmedim. Ayağı diğer ayagı ile aynı morlaşma falan yok. çok çok az kullanıyor , tırnaklarının ucuyla destek sağlamak maksadıyla kullanıyor, genelde karnına doğru çekiyor. Tırmanırken kanatlarından destek alıyor

Dikkatimi çeken hiç direnç uygulamaması. Yani sanki o ayagını boşa atmış gibi.
Köylük yerde yaşıyorum veteriner anlamıyor, tavukçuya götürün sarsın diyorlarda kuşun ayağında kırık semtomplarından hiçbirisi yok. Aslında dün daha kötüydü ama bugün en azından birazda olsa kullanıyor.

Ayakta yarası yok, kan pıhtılaşması kırmızılaşmada yok. Morlaşmada çok şükür. Tırnaklarına baktım sağlamda
Sanırım kırık olsaydı o ayagını hiç hareket ettirmezdi, yada en azından 40 saatte morlaşma falan olurdu diye düşünüyorum

Bu durumda ne yapabilirim.
Elemelere iyi başladık ,iyi bitirdik. 10 maç sonunda sadece 3 gol yedik. Müthiş bir başarıya imza attık. Gönül isterdi ki lider çıkalım ama olmadı .Ben çok iyi jenerasyon yakaladığımızı, ve şampiyonada çok ses getireceğimizi düşünüyorum.

3. torbadan kura çekimine katılacağız.

Gurubumuzun puan durumu;

TFF Milli Takım Ana Sayfasıhttps://www.tff.org/default.aspx?pageID=95

25/02/2019
UEFA İkinci Başkanı Michele Uva: "Koronavirüs Avrupa çapında bir tehdit haline gelirse tüm turnuvaları durdurmak zorunda kalabiliriz"

https://www.fanatik.com.tr/son-dakika-koronavirus-nedeniyle-uefa-ve-sampiyonlar-ligi-durdurulabilir-2124846
Arkadaşlar 3 TV'de sadece Türksat uydusu kullanılacak.

Yayınların 2'si HD birisi SD olacak, en iyi F/P ürünün arıyorum.
Çanak ebatım 60'lık olduğundan yayında kırılma, mozaikleme olabilir diye çekiniyorum aslında.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.720
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 121 (Bu ay: 317)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.621 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.