6 Şubat 2023 Güneydoğu Depremi
4.9 olarak girilen deprem 7.4 güncellendi.
Adana'da yaşıyorum şiddetli şekilde hissettim , artçı da sağlam vurdu 1.5 dakika sürdü
2023 KURAKLIĞI
Başlığı öncelikle ekşi'de gördüm . Önceki yıllarda yine kuraklık hususunda ekşi'de birkaç konu açmıştım.
Kimsenin iplemediği bir durum söz konusu. Yüksek yerlere kar yağmıyor, kırsala yağmur yağmıyor. Merak ettim ülke geneli nasıl diye. Uludağ'da mesela yaz gibi çayır çimen her yer
Yaşadığım il Adana'da an itibariyle havada tek bulut yok ve sıcaklık 18 derece, Aralık ayı neredeyse yağmur düşmedi ki Adana'da kyağış aralık ayında zirve yapar.
Baraj doluluk oranlarına baktım İstanbul için tam felaket %32 civarına kadar inmiş, Alibey ve Elmalı tamamen kurumuş .Önümüzdeki haftada iki gün yağış gösteriyor başka yok
Ankara'da baraj doluluk oranı %28'e kadar inmiş.
Doğu'ya gittim Erzurum'a baktım önümüzdeki 10 gün yağış yok , 0 derece.
Eğer beklenen yağışlar yine gelmezse yazın bizi tam bir felaket bekliyor. Umarım konu insanların dikkatini çeker ve su tasarrufuna başlarız ,aksi halde ciddi kriz kapıda.
"Helikopterler uçtu, askerler bombalardan kaçtı. Yunanistan Silahlı Kuvvetleri, gayri askeri statüdeki Rodos Adası'nda silahlı tatbikat düzenlendi. Tabikata "Kolossos" adı verildi. Görüntüler Yunan basınına yansıdı. Adadaki tüm sistemler alarm pozisyonuna getirildi. Askerler tehdit durumunda alacakları pozisyonu belirledi. Zırhlı araçlar, motorlu piyade birlikleri, özel harekat birimleri ve hava kuvvetlerine bağlı birimler tatbikatın parçasıydı. Rodos, 12 Adalar'ın da dahil olduğu uluslararası anlaşmalara bağlı. Anlaşmalara göre adalar, gayri askeri statüde kalmak zorunda."
Gelin görün ki düşman ile mücadele etmek yerine , Suri güzellemelerine doymayan düşmanın her yaptığına ancak lafla karşılık veren birileri tarafından umursanmayacaktir.
İçerde kurt ,dışarda kuzu.
Şu Yunanistan denen devlete haddini bildirecek birileri yok mu ?
Bu kadar mı korkaksınız?
Kaynak
Gün geçmiyor ki malum camiadan yeni çarklar gelmesin
"AKP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, partisinin bugüne kadar HDP için yaptığı “PKK’nın meclisteki uzantısı” açıklamalarını yerle bir eden bir açıklama yaptı. Cevheri, "HDP’ye gidilmesi değil, gidilmemesi abestir. Mecliste grubu bulunan legal bir parti" dedi.
babuş mudur nedir e elemanı çağırın iki yorum yapsın bakalım. Önüne gelene HDP çığırtkanlığı yapıyordu
Adamanız gol diyor beyler ne diyorsunuz?
|
|
|
Muhabbet Kuşumdaki Ayak Problemi
|
|
QUAD LNB TAVSİYESİ
|

Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.720
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 121 (Bu ay: 317)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.621 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic