Şimdi Ara

Menzilli mid vs menzilsiz mid sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık biraz garip oldu kabul ediyorum ama bir konuda danışayım dedim, şöyle açıklayayım diyelim ki midde oynuyoruz ve normal saldırıları menzilli olmayan bir şamp. ile oynuyoruz örn:fizz, katarina, akali vs. ve karşıda da ziggs ahri vs. gibi hem normal saldırıları hemde skilleri menzilli şampiyonlar var. Bu durumda hem farm yapmak zorlaşıyor hem de kill almak zorlaşıyor karşı taraf harassladığı için sürekli.. Bu gibi durumlarda nasıl bir oyun planı oynanmalı fikirlerinizi bekliyorum..

• jungle devreye girer hocam kule altı gelirse gank istersin free kill olur early game gelmezsede itemlerini alana kadar farmını yap
  • Bende merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer dereceliyse karşı tarafta menzilli ap varsa tavsiyem mide ad almak.(Zed-Khazix vb.)Hem farm yaparsın hem kill alırsın
  • saydığın heroların hepsinde gap closer var haras yemeden direk combonu atman gerek

• Mekanikizm kullanıcısına yanıt
    Counter mechanics devreye girer(counter ve counterlanmaya inanmam gerçi iyi player kötü player vardır, skill meselesi) jungler devreye girer o sizi harasslamadan pokelamadan siz ona yaparsanız daha verimli olur.Season 3'te daha çok agresif oynayış kazanıyor.Heralde oyunu daha bi hareketli heyecanlı hale getirmek istiyor Riot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3PL4C3R -- 20 Ağustos 2013; 23:50:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morte34

Eğer dereceliyse karşı tarafta menzilli ap varsa tavsiyem mide ad almak.(Zed-Khazix vb.)Hem farm yaparsın hem kill alırsın

ama bazen anlaşılmıyor kimin hangi lane gidecegi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diana karşı taktik
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok normal gameden bahsediyorum şu an hani kill falan bir şekilde alınıyor zaten ama farm çok sıkıntı oluyor her basic attackta rakip bütün komboyu yapıyor bir anda ee bu sefer pota dayanıyorum yaptığım farmda boşa gidiyor bir nevi, bu aralar çok useless gelmeye başladı menzilsiz ap midler..
  • hocam genelde dodge veya shield skilli vardır melee aplerde. Örn; fizz e, katarina e. Onları kullanarak karşı combodan kaçıp harrasını yapman gerek. özellikle karşısı skillshot tabanlıysa tadından yenmez.

• Karşı tarafın manası bazen durumu kurtarabiliyor fakat ziggs gibi az mana tüketen ve cd si çok kısa olan şampiyonlar gene sıkıntı..
  • Bu tarz ap sampiyonlari genel olarak 6 lvlden sonra gucleniyorlar.6 lvle kadar pasif farmlaman gerekiyo bu nedenle biraz rakibinin gerisinde kalman normaldir. Ondan sonra agresif oynayip rakibin harraslamasini onleyebilirsin.

• ben de tam tersini yaşıyorum. mesela karşıda fizz varsa ben ap tristana bile oynuyorsam (en fazla range'i olan ap şampiyon) korkarak oynuyorum doğru düzgün konsantre olamıyorum. fizz her an q ile kombosuna başlicakmış gibi hissediyorum.

aslında senin sorunun cevabıda burda. rakibe karşı agresif oynayıp harasslamasını engellemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Bu tarz ap sampiyonlari genel olarak 6 lvlden sonra gucleniyorlar.6 lvle kadar pasif farmlaman gerekiyo bu nedenle biraz rakibinin gerisinde kalman normaldir. Ondan sonra agresif oynayip rakibin harraslamasini onleyebilirsin.

arkadaş çok haklı örneğın kaşadin 6 ya kadar farm yapamasa bile 6 olunca karşıdaki bile çekingen oynamaya başlıyor :D ulti q atıp sürekli harraslıyor 6 dan sonra geriside basit

• Öyle durumlarda ulti açılana kadar skillerini farm için harcayacaksın, rakiple uğraşmayacaksın madem zorlanıyorsun.
    Aslında fizz ile 3. levelde adamı çok rahat harraslayabilirsin. WQ ile adama vurup e ile kaçarsın, bunu 2. yaptığında adam ya kaçar ya ölür.
    Akali, kat, diana ile ise 6 ya kadar beklersin ve dediğim gibi skilleri minyonlara kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

Yok normal gameden bahsediyorum şu an hani kill falan bir şekilde alınıyor zaten ama farm çok sıkıntı oluyor her basic attackta rakip bütün komboyu yapıyor bir anda ee bu sefer pota dayanıyorum yaptığım farmda boşa gidiyor bir nevi, bu aralar çok useless gelmeye başladı menzilsiz ap midler..

Kassadin dene bro;)

• quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

Yok normal gameden bahsediyorum şu an hani kill falan bir şekilde alınıyor zaten ama farm çok sıkıntı oluyor her basic attackta rakip bütün komboyu yapıyor bir anda ee bu sefer pota dayanıyorum yaptığım farmda boşa gidiyor bir nevi, bu aralar çok useless gelmeye başladı menzilsiz ap midler..

Kassadin dene bro;)

+1

• Diana aliyorum genelde kafam rahat oynuyorum. Fizz ile Kassadin zorladi ciddi anlamda midde. Soloda 6ya kadar zorlandim gerisi akti gitti. Bu arada diana solo gercekten saglam.

• fizzde akalide katada yapıcagın belli lvline kadar defansif oynucan skil yemicen olay bu (örn.fizz 3 lwden sonra akali 6 dan sonra)
  • Bu konuda bende sıkıntı yaşıyorum.Örnek diana ile oynarken karşıma menzilli bir şampiyon geldiğinde 6 ya kadar pasif oynayıp 6 dan sonra agresif oynamaya başlıyorum fakat burda sıkıntı başlıyor.Bu sefer minyonları ciddi anlamda ittirmiş oluyorum ve bu seferde gank yemekten korktuğum için geri çıkıyorum farm yine gitmiş oluyor.
  • lvl6'ya kadar güvenli oynayıp ult beklemek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.