Şimdi Ara

Ezreal nasıl bir ad carry

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Böyle kedi gibi bişey.
  • onun bi skini var ileriki levıllarda uçuyo böle duvarları falan yarıyosun.
  • Şu anda en iyi istatistiklere sahip ad carry.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk 5 'i merak ettim.
  • Ezreal ile ilgili bilgilere, yorumlara, şampiyon tavsiyelerine bakabilirdin. Ota moka konu açıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E894FFAC -- 16 Ağustos 2012; 0:05:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenVarg

Ilk 5 'i merak ettim.

1-DH Misafiri
    2-BSC Misafiri
    3-PSN Misafiri
    4-Kulak Misafiri
    5-Guardsman Bob

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivir ne durumda?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Late de vayne kadar etkili olabiliyor son 10 macimi ezreal ile yaptim 10 u da win nasil oldu bilemiyorum. Skillshot u cozuersen ve ultiyi tutturursan takimi tasirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

quote:

Ilk 5 'i merak ettim.

1-DH Misafiri
    2-BSC Misafiri
    3-PSN Misafiri
    4-Kulak Misafiri
    5-Guardsman Bob

ilk dota misafiri değil miydi qnq ne ara geçtiler xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysrzmn

quote:

quote:

Ilk 5 'i merak ettim.

1-DH Misafiri
    2-BSC Misafiri
    3-PSN Misafiri
    4-Kulak Misafiri
    5-Guardsman Bob

ilk dota misafiri değil miydi qnq ne ara geçtiler xd

Misafir grubu yaptık qnq gepsi choq iyi oynuo

• trolleyen trollemiş bizede bilgi vermek düşer asla gang yemez flash speli seçersen 2tane flash spellin olur :) atack speed kasmasanda seri vurur ad kassanda skilleri iyi vurur . w 'si hariç ultisi global + en sevdigim herodur oynaması zevklidir vsvsvsvsvsvsvs akıp gider :D
  • yanına taric gelince özel bir pasifi açılıyor bence al ve dene
  • carry olarak iyiyimdir ama zayıf kalıyorum bende anlamadım karşıma gelse ağlatıyor ama ilk trinity mi ad mı çıksam hala anlyamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesimhane

carry olarak iyiyimdir ama zayıf kalıyorum bende anlamadım karşıma gelse ağlatıyor ama ilk trinity mi ad mı çıksam hala anlyamadım

Cdr veya as botundan sonra sheen çık,sonra phage,sustain lazımsa scepterdan sonra zeal ve triforce. Ben çok agresifim çok skill kullanırım mana yok diyorsan manamune çık. Fakat manamune çıktıktan sonra sürekli skill atıp farmlaman lazım. Sonra bt ve ie çık. Manamune çıkmadığını farzediyorum, son iki item için lw/pd ve ga çıkmalısın. Manamune çıkarsan ga al.

• quote:

Orijinalden alıntı: LondonTipton

Late de vayne kadar etkili olabiliyor son 10 macimi ezreal ile yaptim 10 u da win nasil oldu bilemiyorum. Skillshot u cozuersen ve ultiyi tutturursan takimi tasirsin.

late de hiçbir ad carry vayne yi geçemez bu 1 . 2. si ezreal vayne nin tırnağı olamaz .
  • bir graves değil ama iyidir
  • quote:

quote:

carry olarak iyiyimdir ama zayıf kalıyorum bende anlamadım karşıma gelse ağlatıyor ama ilk trinity mi ad mı çıksam hala anlyamadım

Cdr veya as botundan sonra sheen çık,sonra phage,sustain lazımsa scepterdan sonra zeal ve triforce. Ben çok agresifim çok skill kullanırım mana yok diyorsan manamune çık. Fakat manamune çıktıktan sonra sürekli skill atıp farmlaman lazım. Sonra bt ve ie çık. Manamune çıkmadığını farzediyorum, son iki item için lw/pd ve ga çıkmalısın. Manamune çıkarsan ga al.

Bence cdr botu daha mantıklı. Merak ettiklerimden biri de bu konu. Cdr botu mu çok kullanılıyor yoksa as botu mu?

• quote:

Şu anda en iyi istatistiklere sahip ad carry.

http://****.com/1298717011.swf
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

quote:

quote:

Bence cdr botu daha mantıklı. Merak ettiklerimden biri de bu konu. Cdr botu mu çok kullanılıyor yoksa as botu mu?

Eskiden cdr kasardım fakat mana sıkıntısı zaten vardı bende, manuda çıkmayınca haliyle as bota dönüş yaptım doğru mudur bilmiyorum bende merak ettim.

Ayrıca ilk item olarak phage mi almak lazım sheen mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kingbrq

quote:

Orijinalden alıntı: LondonTipton

Late de vayne kadar etkili olabiliyor son 10 macimi ezreal ile yaptim 10 u da win nasil oldu bilemiyorum. Skillshot u cozuersen ve ultiyi tutturursan takimi tasirsin.

late de hiçbir ad carry vayne yi geçemez bu 1 . 2. si ezreal vayne nin tırnağı olamaz .

kingbrq
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.