Şimdi Ara

Taşıyacak Tank Support

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne zaman tank support lazım olsa Alistar alıyorum ama 5 maçın 5 ini de kaybettim . Bana şöyle çok sıkıcı olmayan , adc yi iyi koruyabilen tank bi support önerir misiniz ?

• Kacan adamlara w'mi atiyorsun kardes neden hepsi lose? Onerim braum bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nau

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Braum taşır

• Thresh Tahm Braum ve Nauti
    Not Nauti nasıl adc koruyor dersen sen o 4-5 saniyelik cc'yi atıyorsun,adc'n salak değilse pozisyon alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlostaRyze -- 5 Ağustos 2015; 23:18:35 >
  • Braum naut

• Braum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlostaRiven

Thresh Tahm Braum ve Nauti
    Not Nauti nasıl adc koruyor dersen sen o 4-5 saniyelik cc'yi atıyorsun,adc'n salak değilse pozisyon alır.

adc m salak , daha önceki el Graves i hyper carry sanan bi kekonun yoğun isteği üzerine vayne e karşı safe oynadık
  • srcn13579 S kullanıcısına yanıt
    Solo Q bu n'apcan

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn13579

quote:

Orijinalden alıntı: FlostaRiven

Thresh Tahm Braum ve Nauti

adc m salak , daha önceki el Graves i hyper carry sanan bi kekonun yoğun isteği üzerine vayne e karşı safe oynadık

• Support tasimaz tasittirir ama takimin angut olursa kanser olursun soruna gelecek olursak alistar god tier bence yanlis oynuyosun olmadi leona dene kolay ve etkili jannada denemelisin

• Volibear

• nau der kaçarım o derece
  • Alistar bu iş için biçilmiş kaftan.
    Oyun başında wq ile bir tanka göre çok fazla hasar veriyor.
    Adcni korumak için w da süper bir özellik.Dağın sureti mi final ismi hatırlamıyorum onu al.Demir solarinin broşunu al.
    %25 boyut veren tek kullanımlık şeyden al.Tflerde adcnin içinde bekle senin hayvani boyutundan adcye ulaşamazlar bile.
    Tabii bunu yaparsan adc değil de mid oyuncun sağlam hasar alabilir onu da sen ayarlayacaksın.Yerine göre adcnin içinde bekle yerine göre rakip takımın içinde bekle orası sana kalmış.
  • LEONA
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakülteninReyizi

Alistar bu iş için biçilmiş kaftan.
    Oyun başında wq ile bir tanka göre çok fazla hasar veriyor.
    Adcni korumak için w da süper bir özellik.Dağın sureti mi final ismi hatırlamıyorum onu al.Demir solarinin broşunu al.
    %25 boyut veren tek kullanımlık şeyden al.Tflerde adcnin içinde bekle senin hayvani boyutundan adcye ulaşamazlar bile.
    Tabii bunu yaparsan adc değil de mid oyuncun sağlam hasar alabilir onu da sen ayarlayacaksın.Yerine göre adcnin içinde bekle yerine göre rakip takımın içinde bekle orası sana kalmış.

Dostum yazdıkların için teşekkür ederim ama adc yi korumaktan ziyade karşı adc ye odaklansam daha iyi olur çünkü kaderimi adc den bihaber birine bırakmak istemiyorum . Alistarda bi sorun var ama çözemedim , ben beceremiyo da olabilirim . Braum veya Thresh alıcam galiba .

• Thresh...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shen

• T.H.R.E.S.H oyundaki en iyi supporttur ama önce ustalaşmanız lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alistar ile bu kadar lose almış olman şaşırttı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.