Şimdi Ara

memurlar.net forumunda gördüğüm bir yazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
5
Favori
4.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Ben tıp tutturdum itü inşaat yazdım. itü inşaatı 3 senede bitirdim. eğer malsanız ve gerizekalıysanız bu ülkede mühendislik yazarsınız :) İTÜ ODTÜ Boğaziçi olsa bile bu ülkede mühendislik okumak salaklıktır. saçma salak firmalarda oralarda buralarda çalışıp hiç bir zaman çalıştığınızın karşılığını alamamaya hazır olun. büyük holdinglere bile girseniz torpiliniz yoksa ve iyi yalaka değilseniz hiç bir zaman yükselemeyeceksiniz :) şu an doktor olsaydım uzman doktor olacaktım. en azından össde 500 bininci adamla aynı meslekten olmayacaktım. bizim zamanımızda internet yoktu. inşallah bunu okuyan birileri ve akıllı karar veren birileri vardır.."

senturkes nick'li birisi yazmış. itü 3 yılda bitirilebiliyorsa gerçektir yoksa yalandır.

• Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    beyler bu adam 2014 ygs'de bile memurlar.net olayını ve mühendisliği gündeme getiriyo. ne değişik adamsın ya
  • yaw ben paylaşayım da, istemeyen dinlemez, 10 sene sonra vay ben duymadım vay ben görmedim demesin kimse + blok
  • Benim arkadasimin babasi ziraat muhendisi villalari ve yazliklari var ayni zamanda belediye baskani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine tıp propagandası yine Nicotinell reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimar*ugur

Kanka 4 gun kaldı heyecan varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa404

Benim arkadasimin babasi ziraat muhendisi villalari ve yazliklari var ayni zamanda belediye baskani

devlette mi?
  • ne yapalım hocam o zaman tıp için bir sene daha mı çalışalım
  • itü yü kazanmakla iş bitmiyor
    bizim millet öyle saniyor yerleşiyim 5 bin lira aliyim yeter
    universite bitince görüyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bar Filozofu

quote:

Bünye alıştı artık kanka her sene her sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimar*ugur -- 19 Mart 2014; 18:14:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bar Filozofu

quote:

Bünye alıştı artık kanka her sene her sene

Benim 3. yıl

• tutturdukta gitmedik mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Obi Wan Kenobi

Yine tıp propagandası yine Nicotinell reyiz

• e usta şimdi o kadar puan alıp odtü'de bilkent'te mühendislik okuyan adam boşuna mı okuyor yani ben bunu anlamıyorum ?

• Hocam 3 yıldır dh YGS lys forumunda takılıyorum sizde üç yıldır Mühendisliği yerden yere vurup, doktor olun diyorsunuz nasıl bir mühendislik düşmanlığıdır bu :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

Hocam 3 yıldır dh YGS lys forumunda takılıyorum sizde üç yıldır Mühendisliği yerden yere vurup, doktor olun diyorsunuz nasıl bir mühendislik düşmanlığıdır bu :))))

1 yıldır takılıyorum bu bölüme, daha önce konu dışı ve otomobil bölümlerine takılıyordum.
  • yav he he boğaziçi elektrik-elektronik ondan ilk 300 den alıyor bu kadar millet ahmak mı yıllardır orayı tercih ediyor? memurlar.net te o yazıyı yazan troll un teki itibar etmeyin dostlar
  • Okudum hedefim bundan böyle tıp, teşekkürler.

Evet arkadaslar kopyala yapıştır yapın üstteki cümleyi hepimiz yazarsak gider belki buralardan.

• Bu adam herkesi tıpa yöneltip , ülkedeki tek mühendis olmayı planlıyor .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.