Şimdi Ara

lise diplomasını istediğimiz zaman alabilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
25.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene liseden mezun oldum ama daha iyi bir bölüme gitmek için 1 sene daha hazırlanacağım,diplomayı seneye okuldan alsam sorun olur mu? sonuçta şimdilik lazım değil

~CRIPPLED BLACK PHOENIX~
    "'Rab'bim, hayatımın efendisi. Benden aylaklık, ümitsizlik, küstahlık ve gevezelik ruhunu al ve bana iffet, tevazu ve sabır ver.''
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Lise Diplomasını Ne Zaman Alabilirsiniz?

Lise diploması, ortaöğretim eğitimini başarıyla tamamladığınızı gösteren resmi bir belgedir. Normal şartlar altında, liseden mezun olduğunuzda diplomanızı alırsınız. Ancak bazı durumlarda, diplomanızı daha sonra almak isteyebilirsiniz.

Lise Diplomasını Geç Almak

Lise diplomasını geç almak için geçerli nedenleriniz olabilir. Örneğin;

• Okulu bırakmak zorunda kalmış olabilirsiniz.
    • Askeri hizmete gitmiş olabilirsiniz.
    • Sağlık sorunları nedeniyle eğitiminize ara vermiş olabilirsiniz.

Eğer geçerli bir nedeniniz varsa, lise diplomasını daha sonra alabilirsiniz.

Lise Diploması Okuldan mı Alınır?

Lise diploması almak için okula geri dönmeniz gerekmez. Bunun yerine, aşağıdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz:

• GED sınavına girmek: GED sınavı, lise dengi bir sınavdır. Sınavı geçerseniz, lise diploması almaya hak kazanırsınız.
    • Mesafeli eğitim programlarına katılmak: Bazı okullar, lise diploması almak için çevrimiçi veya karışık eğitim programları sunar.
    • Özel sınavlar vermek: Bazı özel okullar, liseden diploma almak için özel sınavlar düzenler.

Liseden Diploma Alma Süresi

Lise diplomasını almak için gereken süre, seçtiğiniz yönteme bağlıdır.

• Okuldan mezun olmak: Normal şartlar altında, liseden 4 yılda mezun olursunuz.
    • GED sınavına girmek: GED sınavına hazırlanma süreniz, eğitim geçmişinize ve çalışma alışkanlıklarınıza bağlıdır.
    • Mesafeli eğitim programlarına katılmak: Mesafeli eğitim programlarının süresi değişebilir, ancak genellikle 1-2 yıl sürer.
    • Özel sınavlar vermek: Özel sınavların süresi genellikle birkaç saattir.

Yukarıda belirtilen bilgiler ışığında, lise diplomasını istediğiniz zaman alabilirsiniz. Ancak, en uygun yöntemi seçmek için eğitim geçmişinizi, zaman kısıtlamalarınızı ve finansal durumunuzu göz önünde bulundurmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sorun olmaz. Seneye alabilirsin

Orijinalden alıntı: Euphrate

Sorun olmaz. Seneye alabilirsin

teşekkür ederim,seneye temmuz gibi inşallah alırım

~CRIPPLED BLACK PHOENIX~
    "'Rab'bim, hayatımın efendisi. Benden aylaklık, ümitsizlik, küstahlık ve gevezelik ruhunu al ve bana iffet, tevazu ve sabır ver.''
  • Hort selam.

Şu an aynı durum bende de var mezunum, diplomamı bu yaz üniversite sınavından sonra almayı düşünüyorum bir sıkıntı oldu mu alırken ne yaptınız almak için

ancak almaya gittiğinizde şimdi bulamadık sonradan gelin alın vs vs.. o müdür yardımcısının tayini çıktı ben yerine geldim bilmiyorum nereye koyduğunu diyebilir. uğraşırsınız.

o nedenle bence bekletmeden gidin alın, altı üstü bir kağıt parçası.
  • Diplama kaybolursa bisey olurmu yenisi cikartirlarmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2014 konusu hortlatmak nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Seçilemeyen kullanıcı adı

Hort selam.

Şu an aynı durum bende de var mezunum, diplomamı bu yaz üniversite sınavından sonra almayı düşünüyorum bir sıkıntı oldu mu alırken ne yaptınız almak için

valla hocam hatırlamıyorum kaç sene geçti. sonradan aldım galiba ben :d

~CRIPPLED BLACK PHOENIX~
  • quote:

Hort selam.

Sorun olmaz alabilirsiniz. Saklamak zorundalar ve ayrıca e-devlet üzerinde kayıtlı zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 26 Aralık 2017; 1:33:35 >

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Bende almaya gideceğim ama okul 30lira istiyor. O paraya sb alırım. Para vermeden halletme şansım var mı?

bununla ilgili bir konu başlatmışlar zamanında
    https://forum.donanimhaber.com/diploma-alirken-para-vermek-zorunda-miyim-arkadas--70068345

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Bende almaya gideceğim ama okul 30lira istiyor. O paraya sb alırım. Para vermeden halletme şansım var mı?

bununla ilgili bir konu başlatmışlar zamanında
    https://forum.donanimhaber.com/diploma-alirken-para-vermek-zorunda-miyim-arkadas--70068345

Vericem gibi hocam ya. Şimdi tartışıp kafamı hiç yoramam. Zaten derslerle uğraşıyoruz Hem bağış makbuzu veriyorlar. Okul dışında harcayamazlar sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.