Şimdi Ara

Barış Yayınları Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Yatmadan önce birazcık Barış yayınlarından bahsedeyim dedim. Hepsini tamamen bitirince yazmak istiyordum normalde ama mayıs oldu neredeyse.


    Barış TYT Soru Bankası: Valla içinde hoş sorular var ama oturup çözmeye değecek kadar yok bence. Fonksiyon, olasılık, ebob ekok bölme asal ve hız problemleri kısımlarında güzel sorular var. Kümeleri yarın çözeceğim. (Çözdüm, cidden çok iyi) (Eyüp hocanın videolardan durdura durdura çözdüm)


    Barış AYT Soru Bankası: Aşırı dengesiz bir kitap. İçinde AYT adına çözdüğüm en kaliteli soruları barındırıyor ama kitabın yarısı yanlış soru yarısının cevap anahtarı yanlış. Trigonometri kısmı güzel ama fasikülden sonra birazcık beklentimin altında kaldı diyebilirim. Fonksiyon, polinom, 2.dereceden denklem ve eşitsizlik kısımları harika. Olasılık da güzel yine aynı şekilde. Parabol kısmında fena fantezi yapmış hocalar çok çılgın olmuş. Logaritma diziler de iyi gibiydi çözdüğüm yere kadar bitirmedim bu ikisini. Mutlaka bakın bence bu kitaba. (Kazanım testlerini çözmedim)


    Barış Geometri Soru Bankası: Mükemmel ötesi kitap. Baskısından çizimlerinden soruların kendilerine kadar her şeyi harika. AYT kitabı gibi dünyanın en garip kağıdına basılmamış ve baştan ya da sondan soru çözmeye çalışacakken kitap kafanızda takla atmaya çalışmıyor. Kitapta her kısım çok güzel. Tek eksiği yamukta ösym soruları birazcık daha zor olabilirmiş. 3 kitap arasından hatalı soru oranı en az olan da bu. Genelde barışça bakışlarda bu dediğim hatalı sorular. Bir de analitik geometride azıcık fazlaydı ama rahatsız eden bir durum yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Zorluk karşılaştırması olarak geneli bilgi sarmaldan zor diyebilirim. Bilgi sarmalın analitik ve çember kısımları biraz kötü biliyorsunuz onları çok güzel tokatlar atar. (Kazanım testlerini çokgenler ve çember kısımları için çözdüm. Tekrar niyetine çözebilirsiniz. Sorular bomboş değil yine güzel sorular var bayağı. Yavuz Marancı hocam da gayet güzel çözüyor.)


    Barış Trigonometri fasikülü: Trigonometri adına çözdüğüm en iyi içerik olabilir. Trigonometrik denklem soruları birazcık kafayı yedirtebilir. Mükemmel ötesi yine. (Eyüp hocanın videolardan durdura durdura çözdüm)


    Barış Fonksiyon fasikülü: Eyüp hocanın attığı 30dklık videoyu çözdüm. Boş. Gerisi nasıldır bilmiyorum


    Barış 5'li AYT deneme: 2 tanesini çözdüm. Yine harika olmuş. İlk 10'u öğretici olmuş bayağı. Soruların zorluğu da tam ayarı. Sınav bu deneme gibi gelse o kadar mükemmel olur ki. Zor olmasa bile çok hoşuma giden sorular oldu. Örneğin 2. denemedeki ötelemeli polinom sorusu. İlerde zorlaşır mı bilmiyorum ama analitik soruları bir tık daha zor olabilirmiş sanki.


    Barış 10'lu AYT deneme: İlk denemesini çözdüm. Gerek yok. Eyüp B mini denemeleri çözen varsa o Allah'ın cezası beşgen sorusu bu deneme setinden.


    Keşke sponsorluk alsaydım hocadan




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagizo1 -- 26 Nisan 2023; 10:39:10 >







  • Wow
  • Kimse takmamış
  • Ellerinize sağlık hocam.
    Uplayalım
  • Geometrisi bu vakitten sonra alıp çözülür mü
  • yedmişayt kullanıcısına yanıt

    Ben 2 haftada falan hallettim hocam bence çözülebilir ama üçgenlerini falan videodan çözüp karar ver bence. Orta ayar bir şey arıyorsan başka kitap da bakabilirsin ama kitabı almasan bile çember analitik sorularına bak hocam bence. Dönüşümlerden ne sorulabilir ki en fazla diyordum mal oldum çözerken :D

  • Yagizo1 kullanıcısına yanıt

    Youtubeden bakıyım o kısımlara birde geçen yıl apotemi trigo bitirdim bu yıl orijinal çözdüm baya oldu unuttum gibi trigo fasikülünü çözsem mi kaç günde biter tekrar için iyi olur mu

  • yedmişayt kullanıcısına yanıt

    ÖSYM bakış son bakış testleri fasikülün inanılmaz iyi hocam ama kitabın geri kalanını bilmiyorum. Sinüs kosinüs teoremi ile çok soru yoktu diye hatırlıyorum 2 3 tane de grafik sorusu vardı galiba gerisinde bi eksiklik olmaması lazım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagizo1 -- 25 Nisan 2023; 15:5:5 >
  • Yagizo1 kullanıcısına yanıt

    Sağolun hocam

  • Eşkenar dörtgende fena yamulmuştum soruları A4'e çizip cozmeye çalıştığım için
    Geometrisini temin etmek daha mantıklı olabilir sanırım
  • aytsinin trigonometrisi sizin aksine bana çok garip geldi. kazanım bakışlar hariç herhalde bu güzel dediğim 3 soru vardır anlayamadım. ama dediğiniz gibi en iyi sorularda en garip sorularda içerde var. Türev ve integral hoşuma gitti ama denemelerde trigo yapamayınca trigosunu çözeyim dedim. bana pek istediğim noktaları vermedi. umarım polinom 2. der denklem eşitsizlik parabol güzeldir, görünüşü güzel. ben tytsini de çözdüm hatalı sorular vardı yeni basım olsa bile. tytsi için bana faydası oldu diyebilirim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.