Şimdi Ara

Meğer BİLİÇ de küfür etmiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hırvatça küfür edince sayılmıyor mu acaba? Geçmiş maçlar incenlense biliç sezonu kapatır heralde.

--

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları;
    "Bilic'in dün görüntüleri ortaya çıktı. Gazetemde Sırpça-Hırvatça'yı çok iyi bilen bir arkadaşım var. O da teyit etti. Bilic'in de küfürü var. İngilizce küfür olduğunu Emre iddia ediyor. Herkes herkese küfür etmiş yani. Emre'nin görüntüleri kadar Bilic ile ilgili net görüntüler de var maalesef

http://www.sporx.com/demirkol-bilic-de-kufur-etmis-SXHBQ419347SXQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaw adam diyo ki küfür olabilir ama benim oyuncum neden ceza alıyor, hadi aldı neden diğer oyuncular almıyor? aslında maç içinde küfürü olağan karşılıyor anlatabiliyor muyum?
  • Video var mı video ? hani nerede küfürün videosu.. Bıraksınlar bu işleri.. Aklamaya çalışmasınlar Emre'yi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Video var mı video ? hani nerede küfürün videosu.. Bıraksınlar bu işleri.. Aklamaya çalışmasınlar Emre'yi..

Abi videoda olabilir etmiştir doğrudur.
    AMA BU ÜLKEDE ÇİFTE STANDART OLDUĞU GERÇEĞİNİ DEĞİŞTİRMEZ. GÖKHAN KIRMIZI GÖRDÜYSE EMRE DE GÖRECEK.
  • Yaaa allahını severseniz video ile konu açın

• Bi kaç yerde bılıcın hakeme agresıf bir halde bişeylerken soylerken videosunu izledim. Sırpça bilmediğim için kufur mu edıyor yoksa başka birşey mi soyluyor bilemem tabi. Yalnız fb tv de biliç in alper ve emreye ki tavırlarını görunce tek suclunun emre oldugunu düşünmüyorum. Maç esnasında emreye çok saydırmıştım ama biliçinde pek farkı yok. Ayrıca biliç maç sonu öyle bir konusuyorkı vıdeoda ızledıgım kişi sanki başka biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSp4m

Yaaa allahını severseniz video ile konu açın

Mehmet demirkol kesin iftira atıyordur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meğersem ne kadar küfürbaz bir takımmış Beşiktaş. Görende diğer takımlardan hep sevgi sözcükleri çıkıyor sanır.
  • Sahaya yansımadı,sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: MrSp4m

Yaaa allahını severseniz video ile konu açın

Mehmet demirkol kesin iftira atıyordur.

Bizim kasım abi de iyi sırpça hırvatça biliyor ve bilic küfür etmedi diyor . Demek ki iftira atıyomuş . Konu açmayı bilmeden konu açmayın .

• Aziz Yıldırım oyunları bunlar pazar günü kimse medyada çıkıp Emre'ye yada hakeme laf edemedi her şey ortada..Tek özet programı olan trt 3 zaten her hafta pozisyonları farklı yorumluyor adamı hasta ediyorlar.Sergen'de takmış teknik adamlara kendine yer açmaya çalışıyor herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Bi kaç yerde bılıcın hakeme agresıf bir halde bişeylerken soylerken videosunu izledim. Sırpça bilmediğim için kufur mu edıyor yoksa başka birşey mi soyluyor bilemem tabi. Yalnız fb tv de biliç in alper ve emreye ki tavırlarını görunce tek suclunun emre oldugunu düşünmüyorum. Maç esnasında emreye çok saydırmıştım ama biliçinde pek farkı yok. Ayrıca biliç maç sonu öyle bir konusuyorkı vıdeoda ızledıgım kişi sanki başka biri.

Sirpcadan sonrasini okumadim kardes

• Mehmet demirkol yazdiysa konhstuysa dinlerim okurum arkadas.. tarafsiz adam. Aklamaya calistiklari falan yok yani.etmis olabilir yani evet. Ama cifte standart olmamali sorun bu

• bilic küfüre bişey demedi ki zaten. tam tersine "bu erkek sporu, küfür olabilir. ama benim oyuncum ceza alıyorsa diğerleri de almalı" dedi. ayrıca mehmet demirkolun sırpça bilen bi arkadası bilicin küfür ettiğini görmüş diye (dıdısının dıdısı); emre'nin bizzat kendi gözümle gördüğüm küfürünü mü normal bulayım ?
  • Her derbinin problemli çocuğu Emre yine bu maçta birşey yapmamışcasına savunuluyor,bırakın artık bu işleri hepiniz Emre gibisiniz demek ki yaptıkları normal geliyor.
  • Hala aynı muhabbet mi? Geçin artık şu maçı.

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Video var mı video ? hani nerede küfürün videosu.. Bıraksınlar bu işleri.. Aklamaya çalışmasınlar Emre'yi..

Abi videoda olabilir etmiştir doğrudur.
    AMA BU ÜLKEDE ÇİFTE STANDART OLDUĞU GERÇEĞİNİ DEĞİŞTİRMEZ. GÖKHAN KIRMIZI GÖRDÜYSE EMRE DE GÖRECEK.

CANER ERKİN GÖRDÜYSE O ZAMAN DA HER LAN DİYEN(kaldı ki demedi) GÖRECEK.
  • beyler şu çifte standart muhabbetini kapatın. Emre küfür etti diyorsunuz. Evet etti videolardan gördük tamam haklısınız. Ama kardeşim biraz tarafsız olun. Hakemin arkası dönük başında onca sporcu var. Video da gözüküyor bunlar. Nasıl duysun? Duyduysa vermesi lazım kırmızıyı tamamda o arada duymaması değil duyması zor olan şey zaten. Etmeyin gözünüzü seviyim
  • biliç de az değil hani...

• siz ne zannediyorsunuz ya? bu adamlar TDK'da çalışmıyor topçu topçu, egoları tavan yapmış, milyonları havada götüren adamların küfür etmediğini düşünmek ahmaklıktır. Senin yaptığın işi 5-10 kişi izliyor ama bu adamların yaptığı işi milyonlar izliyor bu sayede milyonları götürüyor. Siz canerin yerinde olsaydınız, siz volkanın yerinde olsaydınız, siz emrenin yerinde olsaydınız nabardınız? Küfürsüz mü konuşurdunuz Birinin karısı çarşaf çarşaf gazetelerde, birinin ufacık kızına küfür ediyorlar, birine edilmedik küfür kalmıyor ; Sonra "baba baya küfüy ettiyer"

Geçiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.