lpg tankı montajı sökümü vs yapılınca tadilat raporu veriyor lpgci ondan sonra muayeneye gidiyoruzya şimdi benim muayeneye giderken tadilat randevusu mu almam lazım yoksa normal randevu mu ? |
Tadilat randevusu mu alacağım yoksa normal muayene randevusu mu ?

-
-
telefonda bakiyem de yok arayamıyorum tüvü internetde bununla ilgili bir şey bulamadım
-
ne farkeder aynı fiyat, muayene alın tarihte sıfırlanır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne bileyim usta gıcıklık felan yapmasınlar belki farklı bir uygulama vardır
Bir de tadilat raporuna aracın önceden benzinli olduğunu yazmışlar ama benim araç önceden de lpgliydi zaten abuk subuk işler işte inş sııkıntı çıkmaz çok stres oluyorum masraf çıkacak diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kimse bilmiyor mu ?
-
Normal muayeneye gidiyorsun var zaten araçta LPG var ve işli sadece tank yıldan değişiyor bunu da resmi yani merdiven altı bir yerden yaptırmadığını belgelemek için LPG'ci evrak veriyor.
-
Aracın fabrika çıkışından sonra veya hizmet süresince üzerinde yapılan/yapılacak olan, aracın niteliğini değiştirmeye yönelik üst yapı ve benzeri işlemlere tadilat denir. Tüm TÜVTÜRK istasyonlarından Tadilat Sonrası Muayene hizmeti alınabilir.
sende arama yaptırınca yukarıdaki cümleyi görmüşsündür. üst yapı ve aracın niteliğini değiştirecek işlemler diyor. yani çoplak şase araç aldın üstüne damper kasa ekledin, boş kasa minibüs aldın üstüne karavan yaptın , boş kasa kamyon aldın üstüne çöp kasası koydun. yani aracın kullanım özelliği değişti.
lpg takılmsı sökülmesi aracın kullanım tipini özelliğini değiştirmediği için normal muayene olacak. evrakları verirsin lpg işlenmesi diye onlar muayene yaparlar. tadilat muayenesi al istersen değişen bi şey olmaz yine muayeneni yaptırırsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X