Şimdi Ara

Megane II 1.4 16V yorumlarınız lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.el 1.4 megane II nasıldır, tecrübelerinizi yazabilir misiniz?

• sedan modeli düşünüyorum, unutmuşum yazmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen1907

sedan modeli düşünüyorum, unutmuşum yazmayı.
    Kasa ile motor hacmi kıyaslanırsa motor gücü yetersiz kalabilir, bence böyle bir araç için en az 1.6 motor olmalı.

Ama bunun yerine 1.4 Hathback düşünürsen o belki olabilir derim çünkü bir nebze daha hafif ve sportif
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen1907

sedan modeli düşünüyorum, unutmuşum yazmayı.
    Sıfırı 25-26 milyar bişiydi gazetede reklamı vardı bugün damping yapmışlar fiyatlarda 2. eline para verme...

Bana görüş soracak olursan 1.4 o kasaya küçük gelir ama genede hiç yoktan iyidir Megane2 sonuçta güzel araba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviBodrum

Kasa ile motor hacmi kıyaslanırsa motor gücü yetersiz kalabilir, bence böyle bir araç için en az 1.6 motor olmalı.

Ama bunun yerine 1.4 Hathback düşünürsen o belki olabilir derim çünkü bir nebze daha hafif ve sportif

Alıntıları Göster
    Araba kütük gibi alınmaz gaz yemiyor bir frenler öle bişeyki uzman adam bile ayarlamayı zor yapıyor cok sert cok sorun cıkarıyor yol tutusu allaha emanet gibi her yerinden ses geliyor ben kıllandımsahsen

Patronun arabaydı surerdik bi yere giderken elimde kalcak diye dibim duserdi Anlıcyan alınmaz ama şekil guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Araba kütük gibi alınmaz gaz yemiyor bir frenler öle bişeyki uzman adam bile ayarlamayı zor yapıyor cok sert cok sorun cıkarıyor yol tutusu allaha emanet gibi her yerinden ses geliyor ben kıllandımsahsen

Patronun arabaydı surerdik bi yere giderken elimde kalcak diye dibim duserdi Anlıcyan alınmaz ama şekil guzel

Alıntıları Göster
    ya o arabaya 1.4 yakışmaz 1.6 al alıyosan veya getz dermişim jazz al

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

ya o arabaya 1.4 yakışmaz 1.6 al alıyosan veya getz dermişim jazz al

Alıntıları Göster
    MEGANE 1.4 ALCAKSAN HEATCHBACK AL EĞER SEDAN ALICAM DİYORSAN 1.6 TAVSİYE EDERİM .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: suv

MEGANE 1.4 ALCAKSAN HEATCHBACK AL EĞER SEDAN ALICAM DİYORSAN 1.6 TAVSİYE EDERİM .

Alıntıları Göster
    HB sedandan daha ağır .. ve o arbaya 1.4 çok yetersiz kalır mutlaka en az 1.6..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

HB sedandan daha ağır .. ve o arbaya 1.4 çok yetersiz kalır mutlaka en az 1.6..

Alıntıları Göster
    bende tüm arkadaşlar gibi kesinlikle tavsiye etmem bu aracı size , daha farklı alternatiflere yönelin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: guide

bende tüm arkadaşlar gibi kesinlikle tavsiye etmem bu aracı size , daha farklı alternatiflere yönelin ...

Alıntıları Göster
    eğer alacaksan megane 2 HB 1,5 dci al derim ben çok ekonomik ve hoş bi araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyceyman

eğer alacaksan megane 2 HB 1,5 dci al derim ben çok ekonomik ve hoş bi araba

Alıntıları Göster
    Git Civic al uğraşma o arabayla veya onun dengi bişi al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Git Civic al uğraşma o arabayla veya onun dengi bişi al

Alıntıları Göster
    Aynen..Herkes gibi 1.4 olmaz ona ya 1.6 al yada o fiyata çok ii arabalar alırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Professional

Aynen..Herkes gibi 1.4 olmaz ona ya 1.6 al yada o fiyata çok ii arabalar alırsın..

Alıntıları Göster
    ben 1 aydır 1.6 sını kullanıyorum kusursuz diyebilirim. yolda yağ gibi kayıyor, gittiğini anlamıyorsun. motor sesi yok. 140 km hıza çıkınca motor sesini duyuyorsun derinden. hiçbiryerinden tıkırtı yada buna benzer bir ses gelmiyor. bu arabayı tavsiye ederim. ekonomi istiyorsan dizelini performans istiyorsan 1.6 benzinli al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

Sıfırı 25-26 milyar bişiydi gazetede reklamı vardı bugün damping yapmışlar fiyatlarda 2. eline para verme...

Bana görüş soracak olursan 1.4 o kasaya küçük gelir ama genede hiç yoktan iyidir Megane2 sonuçta güzel araba...

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: antiochos

kendi sitesinde kampanyalı fiyatı 29 milyar (1.4 16 V)
    1.6 16 V ( 31.9 milyardan başlıyor en sade model)

• quote:

Orijinalden alıntı: cabri

quote:

Orijinalinden alıntı: antiochos

kendi sitesinde kampanyalı fiyatı 29 milyar (1.4 16 V)
    1.6 16 V ( 31.9 milyardan başlıyor en sade model)

Alıntıları Göster
    aracın sıfırı bayide 26000ytl..netten fiyatlara bakarak nasıl araba almaya kalkıorsunuz anlamıorm.

• quote:

Orijinalden alıntı: GRKMKZN

aracın sıfırı bayide 26000ytl..netten fiyatlara bakarak nasıl araba almaya kalkıorsunuz anlamıorm.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: GÖRKEMKAZAN

ANLAMANA İMKAN YOK KAPASİTE VE OKUDUĞUNU ANLAMA MESELESİ.... SENDE DE BUNLAR YOK ÇÜNKÜ...
  • quote:

quote:

ANLAMANA İMKAN YOK KAPASİTE VE OKUDUĞUNU ANLAMA MESELESİ.... SENDE DE BUNLAR YOK ÇÜNKÜ...

Alıntıları Göster
    satılmayan modellerde 1.4 benzinli, 2.0 benzinli, s.wagon gibi örneğin. aşırı indirimler yapılabiliyor.
    ama dizel 1.5 ve benzinli 1.6 gibi tutulan modellerde nette verilen güncel fiyatlarla fazla bir oynama olmaz.

• quote:

satılmayan modellerde 1.4 benzinli, 2.0 benzinli, s.wagon gibi örneğin. aşırı indirimler yapılabiliyor.
    ama dizel 1.5 ve benzinli 1.6 gibi tutulan modellerde nette verilen güncel fiyatlarla fazla bir oynama olmaz.

Alıntıları Göster
    bi oku burayı
    http://forum.donanimhaber.com/m_3839005/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Caraudiohifi

bi oku burayı
    http://forum.donanimhaber.com/m_3839005/tm.htm

Alıntıları Göster
    1.5 dizel bence de yaramaz ama tutuluyor işte... hatta 1.6 benzinli ile başa baş satılıyor.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: cabri

quote:

bende başka şeyler var burda yazmiim sonra banlıolar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.