Şimdi Ara

Megane II 1.4 16V yorumlarınız lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.el 1.4 megane II nasıldır, tecrübelerinizi yazabilir misiniz?

• sedan modeli düşünüyorum, unutmuşum yazmayı.
  • Kasa ile motor hacmi kıyaslanırsa motor gücü yetersiz kalabilir, bence böyle bir araç için en az 1.6 motor olmalı.

Ama bunun yerine 1.4 Hathback düşünürsen o belki olabilir derim çünkü bir nebze daha hafif ve sportif
  • Sıfırı 25-26 milyar bişiydi gazetede reklamı vardı bugün damping yapmışlar fiyatlarda 2. eline para verme...

Bana görüş soracak olursan 1.4 o kasaya küçük gelir ama genede hiç yoktan iyidir Megane2 sonuçta güzel araba...
  • Araba kütük gibi alınmaz gaz yemiyor bir frenler öle bişeyki uzman adam bile ayarlamayı zor yapıyor cok sert cok sorun cıkarıyor yol tutusu allaha emanet gibi her yerinden ses geliyor ben kıllandımsahsen

Patronun arabaydı surerdik bi yere giderken elimde kalcak diye dibim duserdi Anlıcyan alınmaz ama şekil guzel
  • ya o arabaya 1.4 yakışmaz 1.6 al alıyosan veya getz dermişim jazz al
  • MEGANE 1.4 ALCAKSAN HEATCHBACK AL EĞER SEDAN ALICAM DİYORSAN 1.6 TAVSİYE EDERİM .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HB sedandan daha ağır .. ve o arbaya 1.4 çok yetersiz kalır mutlaka en az 1.6..
  • bende tüm arkadaşlar gibi kesinlikle tavsiye etmem bu aracı size , daha farklı alternatiflere yönelin ...
  • eğer alacaksan megane 2 HB 1,5 dci al derim ben çok ekonomik ve hoş bi araba
  • Git Civic al uğraşma o arabayla veya onun dengi bişi al
  • Aynen..Herkes gibi 1.4 olmaz ona ya 1.6 al yada o fiyata çok ii arabalar alırsın..
  • ben 1 aydır 1.6 sını kullanıyorum kusursuz diyebilirim. yolda yağ gibi kayıyor, gittiğini anlamıyorsun. motor sesi yok. 140 km hıza çıkınca motor sesini duyuyorsun derinden. hiçbiryerinden tıkırtı yada buna benzer bir ses gelmiyor. bu arabayı tavsiye ederim. ekonomi istiyorsan dizelini performans istiyorsan 1.6 benzinli al...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: antiochos

Sıfırı 25-26 milyar bişiydi gazetede reklamı vardı bugün damping yapmışlar fiyatlarda 2. eline para verme...

Bana görüş soracak olursan 1.4 o kasaya küçük gelir ama genede hiç yoktan iyidir Megane2 sonuçta güzel araba...

kendi sitesinde kampanyalı fiyatı 29 milyar (1.4 16 V)
    1.6 16 V ( 31.9 milyardan başlıyor en sade model)
  • aracın sıfırı bayide 26000ytl..netten fiyatlara bakarak nasıl araba almaya kalkıorsunuz anlamıorm.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: GÖRKEMKAZAN

aracın sıfırı bayide 26000ytl..netten fiyatlara bakarak nasıl araba almaya kalkıorsunuz anlamıorm.

ANLAMANA İMKAN YOK KAPASİTE VE OKUDUĞUNU ANLAMA MESELESİ.... SENDE DE BUNLAR YOK ÇÜNKÜ...
  • satılmayan modellerde 1.4 benzinli, 2.0 benzinli, s.wagon gibi örneğin. aşırı indirimler yapılabiliyor.
    ama dizel 1.5 ve benzinli 1.6 gibi tutulan modellerde nette verilen güncel fiyatlarla fazla bir oynama olmaz.
  • 1.5 dizel bence de yaramaz ama tutuluyor işte... hatta 1.6 benzinli ile başa baş satılıyor.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: cabri

quote:

Orijinalinden alıntı: GÖRKEMKAZAN

aracın sıfırı bayide 26000ytl..netten fiyatlara bakarak nasıl araba almaya kalkıorsunuz anlamıorm.

ANLAMANA İMKAN YOK KAPASİTE VE OKUDUĞUNU ANLAMA MESELESİ.... SENDE DE BUNLAR YOK ÇÜNKÜ...

bende başka şeyler var burda yazmiim sonra banlıolar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.