Bildirim
Megane II 1.4 16V yorumlarınız lütfen...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sedan modeli düşünüyorum, unutmuşum yazmayı. -
Kasa ile motor hacmi kıyaslanırsa motor gücü yetersiz kalabilir, bence böyle bir araç için en az 1.6 motor olmalı.quote:
Orijinalden alıntı: egemen1907
sedan modeli düşünüyorum, unutmuşum yazmayı.
Ama bunun yerine 1.4 Hathback düşünürsen o belki olabilir derim çünkü bir nebze daha hafif ve sportif -
Sıfırı 25-26 milyar bişiydi gazetede reklamı vardı bugün damping yapmışlar fiyatlarda 2. eline para verme...quote:
Orijinalden alıntı: egemen1907
sedan modeli düşünüyorum, unutmuşum yazmayı.
Bana görüş soracak olursan 1.4 o kasaya küçük gelir ama genede hiç yoktan iyidir Megane2 sonuçta güzel araba... -
Araba kütük gibi alınmaz gaz yemiyor bir frenler öle bişeyki uzman adam bile ayarlamayı zor yapıyor cok sert cok sorun cıkarıyor yol tutusu allaha emanet gibi her yerinden ses geliyor ben kıllandımsahsenquote:
Orijinalden alıntı: MaviBodrum
Kasa ile motor hacmi kıyaslanırsa motor gücü yetersiz kalabilir, bence böyle bir araç için en az 1.6 motor olmalı.
Ama bunun yerine 1.4 Hathback düşünürsen o belki olabilir derim çünkü bir nebze daha hafif ve sportif
Alıntıları Göster
Patronun arabaydı surerdik bi yere giderken elimde kalcak diye dibim duserdi Anlıcyan alınmaz ama şekil guzel
-
ya o arabaya 1.4 yakışmaz 1.6 al alıyosan veya getz dermişim jazz alquote:
Orijinalden alıntı: Kenshi
Araba kütük gibi alınmaz gaz yemiyor bir frenler öle bişeyki uzman adam bile ayarlamayı zor yapıyor cok sert cok sorun cıkarıyor yol tutusu allaha emanet gibi her yerinden ses geliyor ben kıllandımsahsen
Patronun arabaydı surerdik bi yere giderken elimde kalcak diye dibim duserdi Anlıcyan alınmaz ama şekil guzel
Alıntıları Göster
-
MEGANE 1.4 ALCAKSAN HEATCHBACK AL EĞER SEDAN ALICAM DİYORSAN 1.6 TAVSİYE EDERİM .quote:
Orijinalden alıntı: Jeandan
ya o arabaya 1.4 yakışmaz 1.6 al alıyosan veya getz dermişim jazz al
Alıntıları Göster -
HB sedandan daha ağır .. ve o arbaya 1.4 çok yetersiz kalır mutlaka en az 1.6..quote:
Orijinalden alıntı: suv
MEGANE 1.4 ALCAKSAN HEATCHBACK AL EĞER SEDAN ALICAM DİYORSAN 1.6 TAVSİYE EDERİM .
Alıntıları Göster -
bende tüm arkadaşlar gibi kesinlikle tavsiye etmem bu aracı size , daha farklı alternatiflere yönelin ...quote:
Orijinalden alıntı: Reanimate
HB sedandan daha ağır .. ve o arbaya 1.4 çok yetersiz kalır mutlaka en az 1.6..
Alıntıları Göster -
eğer alacaksan megane 2 HB 1,5 dci al derim ben çok ekonomik ve hoş bi arabaquote:
Orijinalden alıntı: guide
bende tüm arkadaşlar gibi kesinlikle tavsiye etmem bu aracı size , daha farklı alternatiflere yönelin ...
Alıntıları Göster -
Git Civic al uğraşma o arabayla veya onun dengi bişi alquote:
Orijinalden alıntı: ceyceyman
eğer alacaksan megane 2 HB 1,5 dci al derim ben çok ekonomik ve hoş bi araba
Alıntıları Göster -
Aynen..Herkes gibi 1.4 olmaz ona ya 1.6 al yada o fiyata çok ii arabalar alırsın..quote:
Orijinalden alıntı: Jeandan
Git Civic al uğraşma o arabayla veya onun dengi bişi al
Alıntıları Göster -
ben 1 aydır 1.6 sını kullanıyorum kusursuz diyebilirim. yolda yağ gibi kayıyor, gittiğini anlamıyorsun. motor sesi yok. 140 km hıza çıkınca motor sesini duyuyorsun derinden. hiçbiryerinden tıkırtı yada buna benzer bir ses gelmiyor. bu arabayı tavsiye ederim. ekonomi istiyorsan dizelini performans istiyorsan 1.6 benzinli al...quote:
Orijinalden alıntı: The Professional
Aynen..Herkes gibi 1.4 olmaz ona ya 1.6 al yada o fiyata çok ii arabalar alırsın..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: antiochos
Sıfırı 25-26 milyar bişiydi gazetede reklamı vardı bugün damping yapmışlar fiyatlarda 2. eline para verme...
Bana görüş soracak olursan 1.4 o kasaya küçük gelir ama genede hiç yoktan iyidir Megane2 sonuçta güzel araba...
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalinden alıntı: antiochos
Sıfırı 25-26 milyar bişiydi gazetede reklamı vardı bugün damping yapmışlar fiyatlarda 2. eline para verme...
Bana görüş soracak olursan 1.4 o kasaya küçük gelir ama genede hiç yoktan iyidir Megane2 sonuçta güzel araba...
kendi sitesinde kampanyalı fiyatı 29 milyar (1.4 16 V)
1.6 16 V ( 31.9 milyardan başlıyor en sade model)
-
aracın sıfırı bayide 26000ytl..netten fiyatlara bakarak nasıl araba almaya kalkıorsunuz anlamıorm.quote:
Orijinalden alıntı: cabriquote:
Orijinalinden alıntı: antiochos
kendi sitesinde kampanyalı fiyatı 29 milyar (1.4 16 V)
1.6 16 V ( 31.9 milyardan başlıyor en sade model)
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: GRKMKZN
aracın sıfırı bayide 26000ytl..netten fiyatlara bakarak nasıl araba almaya kalkıorsunuz anlamıorm.
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalinden alıntı: GÖRKEMKAZAN
aracın sıfırı bayide 26000ytl..netten fiyatlara bakarak nasıl araba almaya kalkıorsunuz anlamıorm.
ANLAMANA İMKAN YOK KAPASİTE VE OKUDUĞUNU ANLAMA MESELESİ.... SENDE DE BUNLAR YOK ÇÜNKÜ... -
satılmayan modellerde 1.4 benzinli, 2.0 benzinli, s.wagon gibi örneğin. aşırı indirimler yapılabiliyor.quote:
ANLAMANA İMKAN YOK KAPASİTE VE OKUDUĞUNU ANLAMA MESELESİ.... SENDE DE BUNLAR YOK ÇÜNKÜ...
Alıntıları Göster
ama dizel 1.5 ve benzinli 1.6 gibi tutulan modellerde nette verilen güncel fiyatlarla fazla bir oynama olmaz.
-
bi oku burayıquote:
Orijinalden alıntı: cabri
satılmayan modellerde 1.4 benzinli, 2.0 benzinli, s.wagon gibi örneğin. aşırı indirimler yapılabiliyor.
ama dizel 1.5 ve benzinli 1.6 gibi tutulan modellerde nette verilen güncel fiyatlarla fazla bir oynama olmaz.
Alıntıları Göster
http://forum.donanimhaber.com/m_3839005/tm.htm
-
1.5 dizel bence de yaramaz ama tutuluyor işte... hatta 1.6 benzinli ile başa baş satılıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Caraudiohifi
bi oku burayı
http://forum.donanimhaber.com/m_3839005/tm.htm
Alıntıları Göster -
quote:
ANLAMANA İMKAN YOK KAPASİTE VE OKUDUĞUNU ANLAMA MESELESİ.... SENDE DE BUNLAR YOK ÇÜNKÜ...
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalinden alıntı: cabri
quote:
bende başka şeyler var burda yazmiim sonra banlıolar
Benzer içerikler
- fluence lastik basıncı
- fotoğrafsız emniyet kemeri cezası
- mitsubishi asx yorum
- belediyeden duba izni nasıl alınır
- lpg' li araçta buji arızası
- ds n8
- tesla batarya ömrü
- kia sportage 2025
- egea 2025
- 2025 model golf
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X