Şimdi Ara

Chevrolet Lacetti 1.6 SX / 1.6 CDX Hakkında ki Düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bende mevcut olan 2008 fiat doblo'yu (1.3 multijet premio) satarak aynı şekilde yakıttan öte tasarruflu ve güçlü bir taksi almayı düşünüyorum..
    Aklımda hiç olmayan bir araca rastladım: Chevrolet Lacetti 1.6 SX ve 1.6 CDX serileri... Bir kaç gündür araştırıyorum aracı arıyorum soruyorum birde sizlerin fikrini almak istedim. Kullananlar yada aracı tanıyanlar varsa iyi yanlarını kötü yanlarını belirtirlerse sevinirim..
    Özellikle yakıt ve gücünü merak ediyorum, şehir içi (istanbul LPG) yakıt miktarı?, araç çekiş gücü..
    Konforu ve aksamıyla araç zaten güzel konforuna özellikle laf etmek düşmez :P Fiyatlarıda gayet makul geldi bana 18-21 bin civarında gördüm ve bence hem lüks hem ucuz.

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: htRomantik

Arkadaşlar merhaba, bende mevcut olan 2008 fiat doblo'yu (1.3 multijet premio) satarak aynı şekilde yakıttan öte tasarruflu ve güçlü bir taksi almayı düşünüyorum..
    Aklımda hiç olmayan bir araca rastladım: Chevrolet Lacetti 1.6 SX ve 1.6 CDX serileri... Bir kaç gündür araştırıyorum aracı arıyorum soruyorum birde sizlerin fikrini almak istedim. Kullananlar yada aracı tanıyanlar varsa iyi yanlarını kötü yanlarını belirtirlerse sevinirim..
    Özellikle yakıt ve gücünü merak ediyorum, şehir içi (istanbul LPG) yakıt miktarı?, araç çekiş gücü..
    Konforu ve aksamıyla araç zaten güzel konforuna özellikle laf etmek düşmez :P Fiyatlarıda gayet makul geldi bana 18-21 bin civarında gördüm ve bence hem lüks hem ucuz.

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

1.6 109 hp 2004 model ilk araçlardan aldığım lacetti halen abimde, kullanıyor.. 170.000 km'de araç, bunun 115.000'si LPG ile yapıldı..

şehir içi çok sakin kullanımda italyan sıralı sistem takılı vaziyette 10 lt LPG yakarsın.. şehirler arası 8'e düşer.. tam gaz gidersen maks. 15 lt LPG'yi geçmezsin..

aracın içi geniş, lakin yürüyen aksamı tıpkı corsalar gibi sıkıntılı.. bir değil birkaç kez aks körüklerini, burçları değiştirdiğim olmuştur.. bağımsız mcpherson arka süspansiyonları gayet iyi.. benim aracımda 195/55/15 lastik vardı, nitrojen bastım, o paraya alınabilecek iyi performanslardan biriydi.. olduğunca sessizdi..

motor sesini biraz alır, tam gaz 180'le gider, biraz eğim varsa 200'ü görürsün..

10.000 km'de LPG filtresini değiştirirsin 50 TL, ben 7.500km'de bakıma gidersin(ben 15.000'lik yağ kullanmıyordum), filtreleri neredeyse opel astra ile aynı..

kronik çözülemeyen sıkıntısı yok artık 10 yıllık araçlar olduğu için piyasada alınabilir, ancak uzun vadede üretimi bittiği ve chevrolet bu segmentte pazar kaybettiği için erken satacaksan eğer satarken sorun yaşayabilirsin..

özelden de mesaj atabilirsin kafana takılanları..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Marea 1.6 Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.