Şimdi Ara

megane 1.5 dci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
5.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Megane 1.5 dCİ hakkında yorumlarınız nelerdir? Sportway HB 33.5 Sedan 34.5 Milyar..Ancak donanım olarak Dynamique biraz ağır basıyor.Gerçi onun fiyatı 36 Milyar civarı..Sizce Megane dizel alınır mı ve hangisi? Hepinize çok teşekkürler..Tabii bu arada başka araba tavsiyeniz olursa yazmayı ihmal etmeyin..

• abi bu megan ların kasası ağır şase büyük bizim arkadaslarda 1,6 benzinli var sömürüyor daha büyük motor secenegi düşünebilirsin
  • valla benim yakın arkadaşta var turbo dizel olduığundan manyak güzel gidiyormuş öyle dediydi rahat 200-220 kapatıyormuŞŞ
  • yalan,, 220 yapamaz...
    quote:

Orijinalinden alıntı: PNR05

valla benim yakın arkadaşta var turbo dizel olduığundan manyak güzel gidiyormuş öyle dediydi rahat 200-220 kapatıyormuŞŞ
  • Abi slyt ın dediği gibi araba kalas gibi takmış 80 bg lik 1.5 motor olmamış.....HB bari alcaksan al ama sedan imkansız...HB de zor ama...Daha büyük motor düşünebilirsin...Ama dizel olcak diorsan başka modellere bakalım..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: düttürüleyla

yalan,, 220 yapamaz...
    quote:

valla benim yakın arkadaşta var turbo dizel olduığundan manyak güzel gidiyormuş öyle dediydi rahat 200-220 kapatıyormuŞŞ

200 ü lpg li dığan yapıo bu arbada 210 215 derim ama 220 zorr
  • zor değil yapamaz. mümkün değil.
    quote:

Orijinalinden alıntı: slyt

quote:

Orijinalinden alıntı: düttürüleyla

yalan,, 220 yapamaz...
    quote:

200 ü lpg li dığan yapıo bu arbada 210 215 derim ama 220 zorr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4
    2 hafta önce açıldı
    1.3 tcE / 1.5 dCi megane4
    5 yıl önce açıldı
    1,6 vvti corolla vs 1,4 TSI Golf
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: qr_bugra

Abi slyt ın dediği gibi araba kalas gibi takmış 80 bg lik 1.5 motor olmamış.....HB bari alcaksan al ama sedan imkansız...HB de zor ama...Daha büyük motor düşünebilirsin...Ama dizel olcak diorsan başka modellere bakalım..

Hocam dizel arabada beygire bakmayacaksın. Bir arkadaşımda Megane wagon dci var. Megane serisinin en ağır arabası 1360 kg boş ağırlık. 130-140 km/s çook çok rahat çıkıyor hiç kasmadan. 180 e kadarda düz yolda normal bir sürede çıkıyor.

Bence çok başarılı bir motor.
  • Abi nası beygire bakmıcan hadi torka bakalım :185 NM/2000dd ...O ağırlıkta bi araba için çok aşırı derecede YETRSİZ...0-100:14,5(fabrika verisi değil) ama ara hızlanmaları oldukça ii die biliorm.....Araba binilmez derecede deil ama tatmin edici deil...
  • 185 nm torka yetersiz diyorsan başka lafım yok :)
  • quote:

Orijinalinden alıntı: mastertr

185 nm torka yetersiz diyorsan başka lafım yok :)

• Ya dizel alıcaksan 1.6 civarı alıcan ve 100beygir civarı olcak ama o 1.5 dizel hem 220 yapamaz
  • kullananlar söylüyor işte.. gitmiyor araba... yukarıda arkadaş 185 tork a çok demiş neresi çok allah aşkına... 1,5 araç 80 beygir birde 185nm.. 4 kişi yokuşlarda falan gitmiyormuş.. ama düz yolda iyi diyorlar.. ne kadar da iyi deseler 220 yi rüyasında bile göremezzz.
  • Arkadaşım gerçekten doğru söylüyorsun gitmiyor o arabanın 220 yapması için onu bi enzonun ip ile çekmesi lazım
  • yani kullananlar anlatmasa yine belki olabilir dicem ama kullananlar anlatıyor.. bu araba yavaş aile arabası olarak güzel... ama hız işin içine girince tabi işler değişiyor.. o arabanın 220 yapması için torkun en az 210nm falan olması lazım ki o hp ve ile çok zor..
  • ya beyler ankara yolunda kapattım geldim dedi niye yalan desin yalansada ben arkadaşın yalacısıyım ama çok iyi araba diyorlar
  • abi walla gitmiyor 160-180 deyin tamam ama o kalastan daha fazla beklemeyin
  • quote:

Orijinalinden alıntı: jeandan

abi walla gitmiyor 160-180 deyin tamam ama o kalastan daha fazla beklemeyin

valla dediğim gibi nedir ne değildir hiç dizelim olmadığı için bilmiorum şu europayı bi satsam olcak ama

• bende hastasıyım o arabanın gayet ekonomik diyorlar sizin bu 20 saniye 30 saniya 220 ile gitme hız yapma derdinizi çözemiyorum 220 yapsa ne olur 200 yapsa ne olur bu araba ile gidip ferrari ile yarışacak deilsiniz ama unutmadan 220 ile bir aracın kontrolden öıktığında o aracın içindekilere ne olacağını düşünemiyorum sanırım euro ncap 5 yıldız felan hikaye olur... ama bence megane dizel gayet ekonomik ve başarılı bir araba..
  • Ya evet yakmıyor orası ayrı ama kütük işte bildigin kütük
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.