Şimdi Ara

Megane 2 Sedan KÖNIG SE25 Jant + Pirelli P7 Cinturato 225-45-17 Lastik + Spor yay + Chip Uygulaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
19.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: powermoon

205/50/17 daha mantıklı

Aga benim amacım tabanı biraz daha genişletip yol tutusunu arttırmak. 205 taban zaten orjinal kullanıyorum arkası keskin bi viraja giriyim araba resmen yan yan alıyor virajı o yüzden geniş taban ince yanak istiyorum

Orijinalden alıntı: TreedyLine

quote:

205/50/17 daha mantıklı

Aga benim amacım tabanı biraz daha genişletip yol tutusunu arttırmak. 205 taban zaten orjinal kullanıyorum arkası keskin bi viraja giriyim araba resmen yan yan alıyor virajı o yüzden geniş taban ince yanak istiyorum

o zaman ayrı tabi. yol tutuşta bariz bir fark olmaz yalnız..
    bir de konfor epey düşecek 45 yanakta haberin olsun. ayrıca biraz dikkatli kullanmak lazım, çukur,tümsek ince yanakta jantların baş düşmanı oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TreedyLine

quote:

205/50/17 daha mantıklı

o zaman ayrı tabi. yol tutuşta bariz bir fark olmaz yalnız..
    bir de konfor epey düşecek 45 yanakta haberin olsun. ayrıca biraz dikkatli kullanmak lazım, çukur,tümsek ince yanakta jantların baş düşmanı oluyor

205-50 ile 225-45 arasında yanak yüksekliği bakımından çok az bir fark var (biri 102.5 biri de 101.25 mm).
    225 tabanda 45 yanak çok ince değil, ama 195 falan olsaydı o zaman yanak baya inceleşirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 20 Ocak 2013; 22:28:41 >

• Tesekkürler yorumlar için arkadaslar Bu hafta içi allahın izniyle yapılcak herşey konuya fotoları koyarım :)

İlk izlenimlerim şunlar ;

55 Yanaktan 45 yanak'a düsünce konfor biraz gidiyor yani yerdeki cukur olsun daha cok hissediyorsun.

Yol tutusu biraz daha iyileşti gibi, Arabada herhangi bir kasma yığılma yorulma yok gibi. Yada aracım turbo dizel ben fark etmedim.

Arabanın görüntüsü gayet güzel oldu yüksek oldugu halde görüntü güzel :)

Araba orjinalden biraz daha yükseldi :D

simdilik bu kadar. resimler yarın :) bugun bilerek cekmedim yarın cekecem :)
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz, benim zevkime göre değil ama siz beğenip takmışsınız bize hayırlı olsundan başka birşey demek düşmez. Sisleri fotoğraf çekmek için mi açtınız yoksa sürekli açık mı geziyorsunuz?

Orijinalden alıntı: senersongur

225 ideal. C sınıfı araçlar için 17 zaten minimum olması gereken janttır. 225/45/r17 harika olur.

Daha iyisi 18 janttır. C sınıfı araçlara çok iyi gider. Yay da taktırın.

Yine uçmuşuz.
    C sınıfı ideali 17", 18" harika
    D sınıfı ideali 18", 19" harika
    E sınıfı ideali 19", 20" harika
    F sınıfı ideali kamyon lastiği.
    Bu insanlar Almanya'da yaşamıyor. 17 - 18 inc lastik - jant bu ülkede kullanmak kolay mı? Altı üstü C sınıf araba bunlar.

Orijinalden alıntı: swat882

hocam mesajımı yanlış anlamayın ancak

bence gerek yok zaten 25.000 değerinde arabanız var ve bu megane 2... boşuna jantlara o kadar para vermeyin.. benzin parası yapın güzelce gezin...

ayrıca jant ebatlarını değiştirmeyin... tabikide arabanın sürüş dinamikleri değişecektir... yol tutuşu performansı fren mesafesi birçok şey bundan etkilenecektir...

25.000 Tl versene ,bu megane 2 demekte ne demek gayette güzel araba fiyatına göre sen q7 ye biniyosun galiba hayatımda bu kadar apsurt saçma bi yorum görmedim adam arabasını süslerkende sanamı soracak , cahillik diz boyu forumda parayla kendini adam sananlar var ..

Orijinalden alıntı: oguz38x

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: oguz38x

Ben 225 Tabanı BMW'ye bile takmıyorum Bence gereği yok.. Önleri 195/45/17 arkalarıda 205/45/17 alabilirsiniz..

Bmw lerde çoğu ebat böyle oluyor ön lastik tabanı 10 taban daha küçük oluyor..

Önden çekiş araçlarda nasıl oluyor bilgim yok o konuda ama bence gereksiz.. !!

Bu ne biçim ebatlandırma ve hangi bmw de varmış. 205"45"17 kia rio da var ama 195"45"17 ilk defa duydum.
    Ana konu sahibi arkadaşım.
    205"55"16 ebatı 17 inç jantlı bir lastik ile değiştireceksin madem iki muadil ebat tavsiye ederim.
    1- 205"50"17 mesala GT line yeni megane lar bu ebatı kullanıyor. Hem yakıt tüketimin fazla artmaz hemde tabanı fazladan genişletip hızlama değerlerini azaltmazsın.
    2-225"45"17 bu ebatta birebir uyumludur. Tek farka fazla yakıt ve daha iyi yol tutuş olacaktır. Konfor azalacaktır orjinal ebata göre. Bu ebatta goodyear asimetrik 2 en iyi lastiktir.

İyi okumuyorsunuz ki, sıkıntı orada ben BMW'de var demedim 195/45/17 zaten..!!

Sadece tavsiye etmek istediğim 195 Taban 45 Yanak 17 İnç'ti Tabi böyle bir ebat varmı yokmu bilmiyorum ama..

Şöylede birşey var bmw'lerde ön lastiğin tabanı daha küçük oluyor emin olun ;) ..

Bendeki ön lastikler 205/50/17 arka 215/50/17...

senin araban sıfır değilki önceki sahibinin öyle takmadığı ne malum? m3 değilki bu offset olsun

• Telefondan gozukmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

225 ideal. C sınıfı araçlar için 17 zaten minimum olması gereken janttır. 225/45/r17 harika olur.

Yine uçmuşuz.
    Bu insanlar Almanya'da yaşamıyor. 17 - 18 inc lastik - jant bu ülkede kullanmak kolay mı? Altı üstü C sınıf araba bunlar.

Porsche Panameralar 20 standart jantla geliyor ve F sınıfı. 21 jant da harika oluyor isteğe bağlı.

C sınıfında ekocular 16 kullanır, 17 de idealdir. 225/45/r17 lastikle. 18 harika durur gerçekten.

D sınıfında Insignia'dan örnek verirsek, ideali Flexride ile gelen 18 janttır. 19 takarsan harika olur.

E sınıfında 5 Serisi gibi araçları 19 jant gösterir. 20 taktırırsan 10 numara olur. Zaten bu sınıfta özel havalı tip süspansiyon falan olduğu için genelde konfor sorunu da olmuyor.

F sınfını Panamera örneğinde üstte söylemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cat33

Benim arabamda 215-50-17 takılı. Çekişte ve yakışta bir problem görmedim....

Megane 2 Sedan KÖNIG SE25 Jant + Pirelli P7 Cinturato 225-45-17 Lastik + Spor yay + Chip Uygulaması

araç kralmış hocam maşallah
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • yakışmıs jantlar.

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Yine uçmuşuz.

Porsche Panameralar 20 standart jantla geliyor ve F sınıfı. 21 jant da harika oluyor isteğe bağlı.

C sınıfında ekocular 16 kullanır, 17 de idealdir. 225/45/r17 lastikle. 18 harika durur gerçekten.

D sınıfında Insignia'dan örnek verirsek, ideali Flexride ile gelen 18 janttır. 19 takarsan harika olur.

E sınıfında 5 Serisi gibi araçları 19 jant gösterir. 20 taktırırsan 10 numara olur. Zaten bu sınıfta özel havalı tip süspansiyon falan olduğu için genelde konfor sorunu da olmuyor.

F sınfını Panamera örneğinde üstte söylemiştim.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun... Ben diyorum Türkiye sen diyorsun porsche panemera.

• Konuya dönersek , jantlar güzel ama ortadaki siyah kapak olmamış oda metalik olsaydı daha güzel olurdu , ve depo kapağı çok dandik olmuş orjinal rengi daha güzel ,3. olarak umarım sislerdeki zenon değildir
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.