Şimdi Ara

Megane 2 Sedan KÖNIG SE25 Jant + Pirelli P7 Cinturato 225-45-17 Lastik + Spor yay + Chip Uygulaması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
19.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

Orijinalden alıntı: oguz38x

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: oguz38x

Ben 225 Tabanı BMW'ye bile takmıyorum Bence gereği yok.. Önleri 195/45/17 arkalarıda 205/45/17 alabilirsiniz..

Bmw lerde çoğu ebat böyle oluyor ön lastik tabanı 10 taban daha küçük oluyor..

Önden çekiş araçlarda nasıl oluyor bilgim yok o konuda ama bence gereksiz.. !!

Bu ne biçim ebatlandırma ve hangi bmw de varmış. 205"45"17 kia rio da var ama 195"45"17 ilk defa duydum.
    Ana konu sahibi arkadaşım.
    205"55"16 ebatı 17 inç jantlı bir lastik ile değiştireceksin madem iki muadil ebat tavsiye ederim.
    1- 205"50"17 mesala GT line yeni megane lar bu ebatı kullanıyor. Hem yakıt tüketimin fazla artmaz hemde tabanı fazladan genişletip hızlama değerlerini azaltmazsın.
    2-225"45"17 bu ebatta birebir uyumludur. Tek farka fazla yakıt ve daha iyi yol tutuş olacaktır. Konfor azalacaktır orjinal ebata göre. Bu ebatta goodyear asimetrik 2 en iyi lastiktir.

İyi okumuyorsunuz ki, sıkıntı orada ben BMW'de var demedim 195/45/17 zaten..!!

Sadece tavsiye etmek istediğim 195 Taban 45 Yanak 17 İnç'ti Tabi böyle bir ebat varmı yokmu bilmiyorum ama..

Şöylede birşey var bmw'lerde ön lastiğin tabanı daha küçük oluyor emin olun ;) ..

Bendeki ön lastikler 205/50/17 arka 215/50/17...

senin araban sıfır değilki önceki sahibinin öyle takmadığı ne malum? m3 değilki bu offset olsun

Ofsetle ^m3'ün ne alakası var lastiklerini ben taktım bu arabayada 225 tabandan fazlası takılmadı canım.. :))

Bu arabayı alırken ilk sahibine kadar ulaştım ben.. şimdi saten arbam 99 modellerin içinden elle seçilir..

Neyse konu dağılmasın iyi günler..

• anıl abi seni bir önceki selden hasar alan meganenden beri tanıyorum. EBH 87'yi de aldığın zamandan beri. EBH 87'ye yaptığın hemen hemen herşeyi biliyorum. bizimde bu kasa meganemiz oluşundan ve yaptığın her işlemi beğendiğimden seni hep takipte kaldım. yaptığın aksesuarlar bakımından kafa yapımız uyuşuyor ve herşeyi dört dörtlük yapıyosun yazanlara bakma. şu ana kadar yaptığın herşeyi beğendim bi tek bu jantlar hariç. senin zevkine uymuş olabilir ama bence sök yinede senin bileceğin iş..
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat28 -- 28 Ocak 2013; 22:38:58 >

Yarın allahın izniyle Chip tuning işlemiyle araba 135 beygire cıkartılacak, Ve eibach spor yay alınacak :)

Orijinalden alıntı: TreedyLine

Yorumlar için teşekkürler zevk renk meselesi diyelim :)

Yarın allahın izniyle Chip tuning işlemiyle araba 135 beygire cıkartılacak, Ve eibach spor yay alınacak :)

hayırlısı olsun abi, yay takılınca bol ss isteriz. chipten sonrada bi video çekersin artık

Sislerimdeki 8000K Xenon sürekli park sis acık gezerim.

Park+sis yetmez, uzunları ve 4'lüleri de yakmalısın.
    Yakışır.

Bence çok ama çok saçma. O parayla daha başka şeyler yapılabilirdi bence.

edit: Ek olarak @Arif arkadaşımızı kınıyorum. Şahinci olunca ne oluyor? O Şahinlere düzgün binen, efendi insanlarda var. Kurunun yanında yaşıda yakmayın. Bu önyargınızıda yenin bir an önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 30 Ocak 2013; 1:42:21 >

Orijinalden alıntı: Muss@

Jantlar güzel şık duruyor güle güle kullanın ancak ortadaki göbek jantla aynı renkte olsa daha güzel dururdu, ayrıca benzin kapağı da olmamış bence.

+2013. stoplar da pek hoş olmamış. ayrıca jant kolları, jantın lastiğe en yakın olduğu noktaya kadar gitmediğinden (jant çapı), 17'' gibi durmuyor ilk bakışta. mesela şöyle olsa, olduğundan bile büyük gösterirdi. ama yine de -siyah göbeği dışında- jantınız güzelmiş, güle güle kullanın.

edit1: (fotoğrafta) ''2. JANTINIZIN KOLLARI, hemen hemen buralarda bitiyor.''
    edit2: sis farı yorumunuzu gördüm, -hayatın her anında olduğu gibi- trafikte de biraz saygı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 30 Ocak 2013; 4:14:53 >

• Saçma sapan jant büyütüp, daha sonra para yetmediği için "Syron" marka lastik peşinde koşmak, sonra o çakma jantlarla ve kalitesiz lastiklerle araca güvenip binmek hatta bir de sürat yapmak benim ömrüm boyunca mantığını anlayamayacağım bir şey.

Araç Focus falan olsa yine jant büyütmeyi anlayacağım. Megane II'ye Dünya'nın en iyi jant ve lastiklerini taksan yine yolda durmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Hayırlı olsun, gönlünüzce yapmışsınız ancak o cam filmleriyle polislerin göz bebeği olmanız kuvveti muhtemel.

Camlarda film yokken gerçekten arabaya ne yaparsak yapalım bi b.ka benzemiyor :)

ön camda da mı var?
  • Konuyu açan arkadaş kusura bakmasın ama araç olmamış aracın orjinal jantları çok daha güzel depo kapağı ve tavanı folyo ile kaplamada arabayı çok ucuz göstermiş arka stoplarda orjinalini keşke bozmamsaydınız bu arada eski jantları satmayın arabayı elinizden çıkartırken takarsınız daha kolay satılır orjinal olduğundan yalnız bu aracı satarken nasıl satacaksınız bu haliyle ben alacak olsam aracınızı almazdım üstelik 35.000 lira eder diyorsunuz 35.000 liraya fluence alınabiliyor bana kalırsa o arabanın edeceği maksimum 30.000 lira daha fazla etmez .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 30 Ocak 2013; 12:56:05 >
  • Anıl güzel olmuş fazlada masraf yapma biliyosun satarken pek aksesuarların önemi olmaz gerçi jant lastik ayrı satılırda bende megane kullanıcısıydım tanırsın mf'den beni en başta yapılacak şeyi sonda yaptırıyosun chip'i yaptır sakin kullanımda yakıtında düşer yay ile beraber araç tam olur tek olumsuz yönün anıl çoğu forumdada yapıyorsun yorumları çok takıyorsun her zaman 1-2 kişi belirlersin onların yorumunu alırsın olay biter çoğunda araba var yok çeken var çekemeyen var elbet kötü cümle söz ederler pek umursama salla beğenmiyen adam akıllı söyler ona saygı duyarsın
    İST/Zeytinburnu.. DK 0686 Vtec 2
  • araba siyah mavi bordo vs. canlı bi renk olsaydı daha hoş gözükürdüüü
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.