Şimdi Ara

Megane 2 Sedan KÖNIG SE25 Jant + Pirelli P7 Cinturato 225-45-17 Lastik + Spor yay + Chip Uygulaması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
19.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet arkadaslar chip yapıldı bugun arabama :) arabam suan yaklasık olarak 130 beygir 300 tork civarı 1 hafta sonra yazılım guncellenecek ve biraz daha acıcaz 135 beygir 320 tork civarı olacak.. video çektik cok kısa sürece yüklerim siteye.

şiddetle chip tuning işlemini herkeze tavsiye ederim 500 600 tlye araba gerçekten harika bir sürüs keyfi yasatıyor.

genel olarak izlenimlerim söyle :)

1.arabada 4 kişiyiz ve araba 2. viteste sarıyor :) lastikler sıfır ve 17 jant var arabada :)

2.3. viteste tıkanarak cıktıgım yokusu arabada 3 kişi tıkanmadan 4. viteste cıktım.

3.alt devirler bi hayli canlandı araba gercekten kendine geldi diyebilirim. arabada suan 17 jant ve 2254517 lastik olmasına rağmen araba harika ivme kazandı. 16 jant ve 205 55 16 lastik oldugunda nasıl olcagını düsünmek istemiyorum :)

4. 3. Viteste 30 km hıza düşüp gaza tam köklenmiyorm ve araba cok atak bir sekilde hızlanıyor gene arabada 3 kişiyiz ve 17 jant :)

eibach sportline marka yaylarımıda aldım onlarıda haftaya yazılımı güncelleştirmeye gittigimde taktırcam ve karbon clean uygulaması yaptırıcam. K&N Hava filtreside takılcak arabaya. bayagı performans arabası oldu megane gitmiyor diyenlerle görüşmek isterim:)

Ve herkez görecekki megane böyle modifiye edilecek.. tüm Olumsuz yorumlara rağmen arabayı gerçekten harika yapacam.

bunlarda yaylarım..

Megane 2 Sedan KÖNIG SE25 Jant + Pirelli P7 Cinturato 225-45-17 Lastik + Spor yay + Chip Uygulaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedRocco34 -- 30 Ocak 2013; 19:22:40 >

• Hocam ben jantlarını beğendim ancak megane'a pek yakıştıramadım. Megane 2 ' yi çok severim yeri ayrıdır 4 sene kullandık. Jantlarını nerden aldın acaba ?

Birde bu stoplara folyoyu ters çektirmişsin. Beyaz kısımları değil kırmızı kısımlara çekicektin bak ozaman lokum gibi oluyo. Yaylarınla güncel foto bekliyoruz.

Dün arabaya Jant + Lastik : 1600 TL, Tavan folyo + cam filmi + Stoplar vs. vs. : 400 TL Toplam 2 milyar yatırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impala58 -- 4 Şubat 2013; 16:41:39 >
    jantlar 17'' gereksiz bence 16'' de bir eksliklik yok.
    chip tuning güzel.

sonuç; bizimlesin.
    KONUŞ İNSANLARA AKILLARINA GÖRE
  • Ust mesajinda not olarak yazdiklarindan dolayi utanmalisin. Tamam modifiye guzel birsey.bende sever ve elimden geldiginde uygularim. Zevk isidir bu. Senin begendigini baskasi begenmeyebilir ya da tam tersi. Elestiriye acik olmalisin. Eger elestiri kabul etmeyeceksen bu foruma konu acip arabam oyle oldu boyle oldu diye yazmayacaksin. Lafini ettigin diger forum uyelerini tanimam belki de senden buyuk insanlar.edebinle takilmalisin. Eger banane baskasinin dusuncesnden diyeceksen de sil konuyu. Yaptigin hakaretten dolayi da mesajini sikayet ediyorum. Son olarakta ne kadar kisiligini bilmesem de allah kaza bela gostermesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2013 Astra J Sport / 34 UV 0537

2010 Otokar M2010 / 34 M 0537

YILDIZ 24
  • Konu güncellenmiştir. Yazılımla motor gücü biraz daha yükseltildi, Eibach spor yay takıldı, Carbon Clean uygulaması yapıldı. resimler ilk sayfadadır..
    2 shots in the dark now Huey's dead.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

Tampon şeritlerini ve çıtaları gövde rengine boyayın, çok sırıtıyor bence. Onun dışında maşallah güzel araç.

Teşekkür ederim Aklımda olan bi uygulama Oda Boyatıcam yani :) Bide Bi yerden Faz 2 RS Tampon bekliyorum eğer Düşerse elime O Zaman süper olacak :)

Cam filmi

Araç alçaltması

dışında herhangi ek birşey kesinlikle yapmazdım çünkü orjinal jantları ile çok iyi duruyorlar.
  • Asıl boyle araçlara yapmak dolu, Sedan arabayı herkez modifiye edemez, Herkez oynayamaz cesaret edemez.

Ama ben yaptım oldu. Aracını canlı görmek isteyenler İstanbul kağıthane eyüp alibeyköy civarında görebilir..

Orijinalden alıntı: TreedyLine

Asıl boyle araçlara yapmak dolu, Sedan arabayı herkez modifiye edemez, Herkez oynayamaz cesaret edemez.

Ama ben yaptım oldu. Aracını canlı görmek isteyenler İstanbul kağıthane eyüp alibeyköy civarında görebilir..

Bakırköy'den görmeye geleceğim kardeş malum Megane bu heryerde bulunmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TreedyLine

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Sislerimdeki 8000K Xenon sürekli park sis acık gezerim. Depo kapağının üstüne Reklamcıda Renault Sport yazısı cıkartıp yapıstırdım ;) onunda fotosunu bi ara çekerim koyarım.

Göbek cok güzel duruyor canlı görmenizi isterdim :) Ama ilerde belki Sıkılırsam Jantın rengine boyarım :)

Aferin. Öyle gezerken kulakların çınlarsa boşuna doktora gitme.

Bu arada araçta berbat. Kıytırık dizel araba işte. Hiçbir özel yanı yok.
    Mobil: iPhone 13 256gb | Kulaklık: JBL Live 2 Pro
    Otomobil: 2025 Tesla Model Y Juniper Premium SR | 2023 Renault Megane 1.3 tCe EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R | Britax Römer Trifix
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.