Şimdi Ara

............Megane 2 authentique içi lastik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Megane 2 authentique için lastik alacağım arkadaşlar. Üzerinde orj lastikler var. 4üde değişecek. Hangi markanın hangi modelini tavsiye edersiniz. Bütçeyi çok zorlamayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 24 Şubat 2010; 23:56:09 >

• Selamlar,

3 ay önce Bridgestone Turanza ER300 aldım, üzerindeki lastiklere göre hamuru biraz daha sert ama yol tutuşu fren gibi konularda bir sorun görmedim.
    Bu modeli almadan önce epeyi araştırdım ve test sonuçlarını inceledim.

Eğer Çin kökenli lastik almak istemeyip daha fazla para vermeyi göze alırsanız tavsiye ederim.
  • good year ın yeni çıkan efficientgrip modelini arkadaşım kullanıyor çok memnun hatta karda bile araba hiç atmıyor denemesini yaptık çukurlara girdiğin zaman hissettirmiyor biraz pahalı ama çok güzel bir lastik Alman malı olanları bulabilirseniz daha iyi olur.birde lastik alırken tarihine bakmayı unutmayın eski olmasın lastik
  • aracimin orjinal lastikleri michelin primacy idi. Bende 3ay önce ayni modeli aldim memnunum önerebilirim.
    ancak diger seceneklere göre fiyat olarak biraz daha pahali olabilir.
    efsanea_06 nin dedigi gibi hangi markayi alirsaniz alin tarihine dikkat edin...

iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sco06

aracimin orjinal lastikleri michelin primacy idi. Bende 3ay önce ayni modeli aldim memnunum önerebilirim.
    ancak diger seceneklere göre fiyat olarak biraz daha pahali olabilir.
    efsanea_06 nin dedigi gibi hangi markayi alirsaniz alin tarihine dikkat edin...

iyi forumlar...

Tarihine derken üzerinde yazıyor mu?
  • Continentaller de iyidir diye biliyorum.Yanak kısmında ay yıl şeklinde tarih oluyor yanılmıyorsam.
  • Orijinalden alıntı: k35

Tarihine derken üzerinde yazıyor mu?

yil ve üretildigi hafta olarak yazar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sco06 -- 27 Şubat 2010; 19:03:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio 1.2 Authentique
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

Megane 2 authentique için lastik alacağım arkadaşlar. Üzerinde orj lastikler var. 4üde değişecek. Hangi markanın hangi modelini tavsiye edersiniz. Bütçeyi çok zorlamayalım.

nokian h önerebilirim uygun fiyatlı diyorsanız unıroyali de düşünebilirsiniz tecrübeden değil araştırmalarıma dayanarak lastik değiştirirken bu iki markayı gözönünde bulunduracağım lastiklerim pilot primacy arabam megan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.