B

Yarbay
04 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 70 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaslar 55QNED819QA(Almanya) model Tv aldim. Takildigim bazi sorunlar var.

1-Öncelikle Tvnin tarayicisi cogu videolari acmiyor. internetten video izlemeyi kastediyorum. Forumda arastirdim. Bos USB taktim. Denilenleri yaptim ama nafile. Markette baska borwser da maalesef yok. Cözümünüz var mi?

2-Iptv uygulamalarin cogunda filmlerde altyazi secenegi olmasina ragmen altyazi göstermiyor. Ayni uygulama android veya ios da altyazi gösteriyor. Markette 1 tane altyazi gösteren uygulama buldum onun arayüzü de berbat. Altyazinin görünmemesinin sebebi nolabilir.

3-Televizyona playstation 5 takili. Bazen ana menuye döndgüm zaman playstation otomatik aciliyor. Otomatik acilmayi nasil engelleyebilirim.

4- Ev gösterge panelinde baglantilar gösteriliyor. En son kullanmissam Tv acilsinda o geliyor. Bunu sabitlemenin yolu yok mu? Playstation5, Amazon Fire Tv, Soundbar ve Canli LGtvye ait kanallar ve Normal Tv kanal penceresi var(uydu Kanallarini yüklemeyecegim). Mesela LG Tv kanallarinda kalmasini nasil saglayabilirim.

Cözüm sunacak arkadaslar detayli anlatabilirse sevinirim. Saygilar,

Yazim hatalari icin üzgünüm. Türkce klavye maalesef yok.

Aşağıdaki

Tomb Raider serisi

Tom Raider oyunu serisi indirimden aldım. Fakat bir seriyi anlayamadım.

Rise of tomb raider 2015

Shadow of the tomb raider 2018

Tomb raider definitive edition????

Tomb raider definitive edition tam olarak nedir? Güncellenmiş eski bir oyun mu

Slmlar. İlk defa Playstation kullanacağım. 5 olmadığı için PS4 pro sipariş verdim. Problem olma ihtimaline ikinci el almak istemedim. 375€/15 ay taksitli alacağım. Sizce geç verilmiş bir karar mı?

Uzun araştırma sonucunda KZ ZSX almaya karar verdim. Dün akşam saat 18:00 civarı sipariş verdim. Bugün teslim edilecek. Daha önce Sennheiser ie6 (100$) modelini kullanıyordum. Kaza sonucu kasası zarar gördü. Onarım yaptıramadım. Onun yerine yine sennheiser ie80 modelini alacakken bu ürünü gördüm. Kağıt üstündeverilen değerler gerçekten iyi ama kullanımda nasıl olacak merak ediyorum. Yorumlar da güzel. Deneyimleyip göreceğim.

29.02.2020
Kulaklığı ilk kullanımda daha önce dinlediğim müziklerde duymadığım sesleri duydum. Bu yönüyle güzel. Sennheiser ie6 da olan bass bunda yok. Hemen sennheiser ie80 siparişi vermeye niyetlendim. Sonra sennheiser i ilk aldığım zamanda da bas yetersiz geldiğini ve 50-60 saat müzik dinledikten sonra kulaklığın Burn-in olduğunu hatırladım. Bunu da uzun saatler kullanıp ona göre karar vereceğim.
Kulaklık kutudan çıkınca kaba gibi duruyor. Kulağa taktığında o hissiyat kayboluyor ve şık duruyor. Kulakta uzun süre dursa bile rahatsız etmiyor. Kablosu gerçekten sağlam. Biraz daha kaliteli olsa tam premium havası olurmuş.
Kulaklığı Mate20 Pro ile kullanıyorum. Dolbyatmos açınca ses daha da iyi gelmeye başladı. Müziklerin çoğunu Spotify da kalitesini en yüksek şeklinde seçerek dinliyorum.

KZ ZSX(Terminator) Aldım.
KZ ZSX(Terminator) Aldım.
Pubg oynamak için iPad uyumlu klavye mouse var mı?
Tavsiye edeceğiniz bir marka var mı. Alarmlı kilitlerden kullanıp memnun olan var mı
Akıllı telefon televizyon saat.. Vs derken sonunda bunu da yaptılar. British Condoms bu akıllı dünyasına son noktayı koydu. iCon adını verdikleri akıllı prezervatif ile akıllı cihazlar dünyasında çığır açan firma, “Dünyanın İlk Akıllı Prezervatifi”ni duyurdu.
Klasik prezervatiflerden farklı olarak tek seferlik değil, defalarca kullanılabilen iCon, aynı zamanda akıllı olmasını içerisindeki nanoçipe borçlu. “Ne işe yarayacak?” diye düşünüyorsanız normal kondom gibi kullanılan iCon, bluetooth ile telefonunuza bağlanarak cinsel ilişki sırasında yaktığınız kalori, birleşme sırasındaki hızınız ve toplam süreniz gibi garip verileri tutarken, vücut ısınızı da loglayarak verilerinizi bulut ortamında saklıyor.

Boyut olarak iddiasına göre tüm boyutlara uygun olan bu akıllı kondom, 60 Sterlin fiyatıyla Birleşik Krallık’ta satışa çıktı. Şu anda sadece iOS uyumluluğu olan iCon, Android desteği de kazanabileceği söyleniyor
Alıntıdır.
İnceleme gelirmi.... bilemiyorum

Dünyanın ilk akıllı prezervatifi i.con
Android markette primo uygulaması var. Arama SMS tarzı bi program ama asıl amacı bu değil. Telefonunuza onay kodu geldikten ve maili onayladıktan sonra size herhangi bir ülkeye ait fake bir numara veriyor. Bunu 2.whatsapp (gbwhatsapp veya gbwhatsapp3) de kullanabiliyoruz. Primodan sahte bir numara aldım ama whatsapp tarafından bu numara engellenmiş. Yen'i bir sahte numara nasıl alabilirim.
İptal
Slm. Saç boyama için önereceğiniz bir marka var mı? Yanlarda epey beyazlama olmuş. Buraları siyahla kapatmak istiyorum. Boyalardan bazıları Doğal diye satılıyor. Bunlardan kullanıp memnun olan arkadaşlar var mı?
Hakkında
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
Alışverişlerim - Referanslarım: hederahelix (Omia)/ Fatihli52 (Eten M600)/ DeeJaY_gT (x1950 Pro Ekran kartı) / drekeskin (19"Philips Lcd) / eagle58 (Komple PC Sistem)
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
test
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.530
İkinci El Bölümü Mesajları: 110
Konularının görüntülenme sayısı: 419.780 (Bu ay: 801)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 176 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.