Şimdi Ara

Megane 2 1.4 debriyaj gıcırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun bir saat kadar trafikte kaldım normalde debriyajda bi sıkıntı yok fakat trafikte sürekli debriyaja bas çek bas çek ,bi saat fln trafikte ilerledim ,
    bi süre sonra debriyaja bastığımda gıcırtı sesi gelmeye başladı ,her debriyaja basışımda gıcır gıcır ediyordu

Normal trafikten çıktık sonra belli bi süre sonra kayboldu sizce bu normal mi nede sorun olabilir

• takipp
  • Bir miktar gres yağı ve bir miktar wd40 tarzı sprey işinizi görecektir.
    Debriyajın altına doğru eğilin ve parlak renkte bastığınızda içeri giren çıkan mil var ona spreyi sıkıp ardından gres yağını sürün sorun çözülecektir.
  • yağlanan yere wd40 sıkılmaz... yağladıgınız yerde yag bırakmıyor... tecrübe ile sabit... vosvosun kapısına sıktık zor açılmaya başladı...
  • bende 2006 megane 2 var ayni ses bende oldu hatta sesi tarif edeyim huile moi diye ses cikariyordu tabi bu arac size yagla demek istiyor fransizca konustugu icin siz anlamamis olabilirisiniz.....

huile moi=yagla beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

bende 2006 megane 2 var ayni ses bende oldu hatta sesi tarif edeyim huile moi diye ses cikariyordu tabi bu arac size yagla demek istiyor fransizca konustugu icin siz anlamamis olabilirisiniz.....

huile moi=yagla beni

bian önce yağlıycam

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Bir miktar gres yağı ve bir miktar wd40 tarzı sprey işinizi görecektir.
    Debriyajın altına doğru eğilin ve parlak renkte bastığınızda içeri giren çıkan mil var ona spreyi sıkıp ardından gres yağını sürün sorun çözülecektir.

Wd40 ın yağlama özelliği çok düşüktür.Onun görevi korozyonu ğası sökmek sıkışmış parçaları açmak. Yağlama değeri düşük olup uzun süre idare etmez ayrıca altındaki yağıda söker.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 vites sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Megane 2 Direksiyon Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Clio 3 1.5 Dci Motor Yaptırdım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

Merhaba arkadaşlar ,

Bugun bir saat kadar trafikte kaldım normalde debriyajda bi sıkıntı yok fakat trafikte sürekli debriyaja bas çek bas çek ,bi saat fln trafikte ilerledim ,
    bi süre sonra debriyaja bastığımda gıcırtı sesi gelmeye başladı ,her debriyaja basışımda gıcır gıcır ediyordu

Normal trafikten çıktık sonra belli bi süre sonra kayboldu sizce bu normal mi nede sorun olabilir

dostum arabanı bir servise göster bence debriyaj şakaya gelecek şey değil
  • Arkadaslar önce wd40 sıkıp o kısmı temizleyeceksiniz ardından gres yağı süreceksiniz.

Bu dediğimiz durumla ben 3 yıldır zaman zaman karşılaşıyorum hatta başka arkadaslarım bile var bu durumla karşılasan ve çözüm yolumuz hep aynı.

Bu işlem 5 dakikanızı almaz servise falan ustaya gitmeye uğraşmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.