Şimdi Ara

Maze Runner: The Scorch Trials (2015) | Wes Ball (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
4.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Monster98

    Hocam filmi geçen ekimden beri bekliyodum acaba bekleneni verdimi? Ayrıca bir çok yorumda film kitaptan ayrı gitti diyenler oldu doğrumudur okuduysanız?

    Öyle oldu biraz. 2. ve 3. kitapları karıştırmışlar diyebilirim. Ama bence temposu yüksek iyi bir filmdi. İzlemesi zevkli.
  • Önceki gün ilk filmi izlemeye başlamıştım gece uykum gelmişti dün gündüz bitirdim, filmi araştırıyordum bi baktım bugün çıkıyor (dün için) akşamına hemen arkadaşlarla gidip izledik. Aksiyon bol olmuş fakat tam bir ara film bence, yani bir sonuca varmıyor net bir olay olmuyor. Sahnesi bol. İzlemesi keyifli.
  • TÜrkçe isminin filmi ile hiçbir alakası yok. Ayrıca filmİn sonu 20dksı tırt.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi bugün izledim.Film güzel fakat kitabı ile neredeyse hiçbir bağlantısı yoktu biraz hayal kırıklığına uğradım ama yinede güzeldi.
  • Kitapla alakası yok filmin ayrıca ilk filmin yanında bile geçemez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmi çok iyiydi ama ikinci film hakkında aklımda supheler var ne bileyim trailer i pek sarmadi sizce gidilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün izledik arkadaşlarla harbiden güzeldi ilk filmden daha güzel olmuş. Tempo yüksek , oyunculuklar iyi. Tavsiye edilir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Film nasil desem orta halli izlenir yani.Turkce dublaj anladim ki bana gore degil. Filmin butum buyusu gidiyor.Bunun yaninda film sanki toplama gibi.Jump scareler, Last of Us dan sahneler,birazda Mad Max birlestirmisler boyle.Unutmadan The Walking Dead de var.Devam filmine gore iyiydi ne devam filmleri gorduk seriyi bitiren.Kitabi okumadim ama hikaye iyi ilerledi bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun izledim filmi ilk filmine nazaran daha tempolu daha güzel olmuş seriyi merak ettıgım ıcın kıtapları alayım dedım ama kıtaplarla hic alakası yokmuş sanırım gercekten öylemi ? ne yapayım ilk kitabındanmı baslıyayım 3. kitabını alsammı?
  • gidip gitmeme konusunda kararsızdım son anda gitmeye kara verdim iyiki de gitmişim aksiyonu bol ve sürükleyici filmi izlerken hiç sıkılmadım kesinlikle tavsiye ederim
  • İzlerken sıkmadı, sürükledi, meraklandırdı. Çok güzel bi devam filmi dolu dolu.
    Cem Yılmazın demesiyle ne havalandırmaymış be kardeşim. İlk o sahneler olduğu için aklım film boyunca o klişede kaldı. Ayriyetten bi görevlinin kartı çaldı her yere girdi. Her kişinin her yere giriş izni nasıl verilir. Ayriyeten yine bu arkadaşlar kaçtılar eyvallah. Çölde yürüyorlar başka yer yok gönder bi helikopter bulsun 2 dakikaya. Ve ilk başlangıç helikopter sahnesi= adamlar 10 numara tesis yapmış ama helikopter pisti dışarıda. Yapsana çatıya niye zorluyorsun imkanları.sonra efendim bu game of thronestaki(zaten ordan hep oyuncu araklanmış) serçe parmak baskın yaptığı yerde zaten adamları sessizce işi hallediyordu niye uyarı verdin herkesi ayaklandırdın da kaçmalarına imkan tanıdın. Yine brendaydı sanırım, hatun pencereye düşmüştü kımıldasa kırılıcak vaziyetteydi ama zombi nam-ı filmde 'deliler' den biri üzerine atladı çırpındı durdu cam kırılmadı, anca demiri vurucunca parçalandı bize boşa gerilim yaşattılar. Böyle ufak şeylere takılıyorum affedin ama yinede izlenenilir bir filmdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende 2-3 şey karalayayım film hakkında.
    Öncelikle temposu yüksek aksiyon filmiydi bir distopya sever olarak sosyal hayata iktidara ve düzene daha fazla zaman ayrılması görüşündeyim ama yönetmen bu tarafa yönelmeyi seçmiş kendi bileceği iş,ilk filmden farklı olarak giriş,gelişme,sonuç kısımları var mıydı çok mu kısa tutuldu anlayamadım,ilk filmde başı açık bırakılan ve devam ettrilip sonunda sonuca bağlanılan hikayeyi çok güzel kurup tamamlamışlardı,giriş gelişme sonuca ayrılan zaman ve tempo çok güzel tutturulmuştu kanımca,ikinci filmde ise ilk dakikalarda başlayan aksiyon detayların kısa tutulması ve temponun hep yüksek kalması biraz bayan bir etken olmuş.Ufak detaylara gelirsek;wicked'ın elindeki askerlerinde o haşmetli kıyafete girmemeleri gerektiğini düşünüyorum o askerlerin sayısı azaltılıp kalitesi artılırmalıydı bence,son 20 dakikadaki çatışma sahnesi beklentinin altında kaldı gibi geldi temponun yüksek olmasına rağmen son bir bomba daha patlatılıp bitirilebilirdi ancak ban kalırsa kötü bir şekilde bitirdiler.Film hakkında şu anda aklıma gelen düşünceler bunlar sorusu olan daha izlememiş arkadaşlar yada aklına takılan arkadaşların zevkle sorularını yanıtlarım.
    İyi forumlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerosol 34

    İlk filmi çok iyiydi ama ikinci film hakkında aklımda supheler var ne bileyim trailer i pek sarmadi sizce gidilir mi

    Filmi izlemedim ama yorumlara bakarak gidilebilitesi (böyle kelime olduğundan emin değilim) olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

    quote:

    Orijinalden alıntı: Aerosol 34

    İlk filmi çok iyiydi ama ikinci film hakkında aklımda supheler var ne bileyim trailer i pek sarmadi sizce gidilir mi

    Filmi izlemedim ama yorumlara bakarak gidilebilitesi (böyle kelime olduğundan emin değilim) olduğunu düşünüyorum.

    valla yukarıda yazdım son anda gitmeye kara verdim iyiki de gitmişim diyorum filmi izlerken hiç sıkılmadım
  • Spoiler içine almadan önce film ilk filmin bir tık gerisinde kalmış bana kalırsa. İlk filmdeki o gizem ve yaratıcılığı bu filmde göremedim. Gerçi gizem hala vardı ama sıkıcı bir hale bürünmüştü çünkü cevaplanmayan o kadar çok soru vardı ki hala. Kitapta da böyle mi bilmiyorum ama youtubeda da bir kanal bahsetmiş bir çok soru havada duruyor hala. Kimse de sormuyor bu niye nasıl böyle diye.

    Film kendini yine izlettiriyor özellikle direk ilk filmin kaldığı yerden devam etmesi ve heyecanlandıran aksiyon sahneleriyle güzel anlar yaşattı. Ama filmin bir yerinden sonra film duraklıyor o zaman biraz sıkıcı bir hal almaya başlıyor ama sonunda yine darbeyi vuruyor.

    Şimdi o sorulara gelelim:


    1- Çocuklardan ilaç yapacaklar çünkü içlerinde bağışıklığı olanlar var ama şuana kadar kimse bağışıklık göstermedi.
    2- Neden labirente kondular?
    3- Labirente bağışıklıkları var diye kondular ama ya orada ölenler? Niye laboratuvar da incelemek yerine labirente koydular? Zaten ellerindeler?
    4- Dünya bu haldeyken o labirenti nasıl yaptılar? Hatta labirentleri?
    5- Çocuklara ateş ederken bayıltıcı mermi kullanıyorlar e peki neden labirentin içinde onları öldüren böcekler vardı? Öldürmeyeceklerse neden öldürdüler?


    Filmi izleyen herkes eminim benim gibi bu soruları merak ediyordur ve film bu soruları cevaplamadı? Ve gelecek film son film. Bütün bir filme bunları sığdırabilecekler mi? Çünkü daha ne karakterlerin geçmişini biliyoruz ne sonunda ne olacağı ne de bunların nasıl yapıldığı?




  • Filmin eksikleri olsa da güzeldi 7/10. Kitaplara biraz baktım üçlemeden ve 2 kitaplık prequel(önceyi anlatan yapım)den oluşuyor. Muthemelen Star Wars gibi iki üçleme şeklinde sinemaya uyarlarlar.

    Hermanos çok iyiydi.

    Bu arada sarışın kızın ismini merak edenler varsa ismi Katherine McNamara.
  • Filmi bugün izledim. Tavsiye ederim çok sürükleyiciydi. Oyunculuklar gayet iyi. 8/10 veririm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmde ana konuya çok az değiniliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Thomas neden Brenda'ya Chuck'ın figürünü veriyor?



    @Sunset Sarsaparilla Hocam ana konudan kastınız ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene surukleyıcı aksıyonu bol bir film olarak karsımıza cıktı senaryo eksıklerı vardı ama genel olarak guzeldı son fılmden umudum var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.