|
Mazda'nın Türkiye'deki servis operasyonlarını Doğan Trend yürütecek
-
-
Yazık ediyorlar şu japon güzeline. Alanın satmak istemediği nadir markalardan...
-
Umarım satışa başlarlar.
-
Mis gibi modelleri var. Umarım operasyonları düzgün yürütürler de insanlar güzel arabalara biner.
-
Kaçınız aldı sanki ? Gelse yine almayacaksınız. Elde kalır korkusu yeterde artar
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Olunca değeri bilinmeyen, olmayınca değerlenen eski sevgili muamelesi çekiliyor Mazda'ya. "Mazda geri döndü" gibi bir durum yok ortada. Sadece servisi kapsayan bir durum var. Geri gelse ne olacak zaten, bu vatandaşa Amerika ve Avrupa'da satılan mis gibi Mazdaları yedirmezler. En düşük paket, en yüksek fiyatla gelir. Almayı düşünen adamın da hevesi kursağında kalır.
-
Bu kadar kaliteli ve sağlam araç üreten bir firmanın ülkemizden çekilmesi beni çok üzmüştü. umarım bu rüzgarla geri pazara girme konusunuda ele alırlar
-
"Şu anda Mazda’nın Türkiye pazarına uygun modelleri bulunmadığı için iş birliğimiz servis operasyonlarıyla başlayacak. Bu aşamada satış operasyonu planlanmıyor"
Çok doğru bir yorum. Türkiye'de tutmamasının asıl nedeni de uygun modellerin olmayışı. Avrupa'da 2lt üzeri motorlarla alıcı bulan araçlar burada hem ekstra gümrük vergisine tabi hem de motor hacminden dolayı yüksek vergi diliminde. 2lt altı atmosferik araçları da kağnı gibi. 0-100 12sn falan... Şimdi bu araçlar nasıl burada satsın?
Ben de Mazda modellerine sempati duyuyorum ama sempatiyle sınırlı kalıyor. 1.6lt altı turbo motorlu versiyonla gelse rağbet görürdü aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 27 Ekim 2025; 14:24:19 >
-
"Mazda’nın Türkiye pazarına uygun modelleri bulunmadığı için" mi? Hö?
-
ilk etapta satış olmaması normal. japonya ile sta görüşmeleri var. olumlu sonuçlanırsa satış operasyonları da o zaman başlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||
''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' -
Bizimkilerin VW fetişi olduğundan bu modeller rağbet görmüyor. Binmeden satmayı düşünerek alınca malesef bu dünyada en az arıca çıkaran araçlardan olan markanın araçlarına bakan olmuyor.
Adam araç alırken bunun yedek parçası kolay bulunuyor diye alıyor :D İnsan bu bakış açısı ile araç mı alır yarabbiimmm :D
-
Araçları tasarım ve f/p anlamında (mekanik+malzeme) müthiş, Toyota ve Honda'dan daha kaliteli ve rafine. Şu 2.5 lt motor yerine lanet vergi sistemimiz yüzünden 1.5 lt turbo motorla gelse satış patlaması yaşanabilir Japon bakanlar için, en azından ben kendi adıma öyle düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
2019 yılından beri 2013 model Mazda Cx-5 kullanıyorum. Awd, 2.0 atmosferik Skyactiv motorlu bir araç. Önceki aracım 1.5 turbo motorlu Avrupa üretimi bir araçtı. Mazda 2.0 motorlu olmasına rağmen İstanbul Avrupa yakası şehir içinde eski 1.5 turbo aracımdan bariz daha az yakıyor. İnsanımız gerçekten araba işinden anlamıyor. 2.0 motorlu olduğunu duyan,of benzini içiyordur diyor. Sonra ne yaktığını söyleyince, ama benim 1.4 bundan fazla yakıyormuş , nasıl olur diye söyleniyor. Saçma vergi sistemimiz yüzünden ufak hacimli motorlara mahkum edildik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Efsane geri dönüyor
Yer bildirim özellikli mazda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Fındık motorlu araba cenneti ülkemizde mazdanın yapabileceği çok bir şey yok.. Adamlar tasarımlarını mantık çerçevesinde yapıyor ama bizim sınırın içinde mantık yok..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Valla hocam Honda Civic 2010 dan sonra Mazda 3 2017 model yeni kasaya (full donanım) binme fırsatım oldu 9 ay kadar. Resmen mercedes gibi geldi desem abartmış olmam. Donanım, rahatlık, malzeme ve sürüş keyfi müthişti benim için. Elim bir kaza sonucu aracı perte çıkardık ama hala tadına varamadığım için gönlüm Mazda da. Dediğiniz gibi motor 1.5lt turbolar gelse tadından yenmez. Umarım insanlarımız bu güzel markadan daha fazla mahrum kalmaz.
_____________________________ 1 Ay Bedava İnternet Kodu Türknet: GLW51UE54JLV -
Mazda millete c segment arabayı Passat parasına itelemeye kalktığı için almadı kimse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar -
Hangi araba o C segment olupta Passat ile aynı fiyata satılan
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Mazda 3,birde millete kota var bekleyin diyen firma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar
|
Yazık ediyorlar şu japon güzeline. Alanın satmak istemediği nadir markalardan...
|
|
Kaçınız aldı sanki ? Gelse yine almayacaksınız. Elde kalır korkusu yeterde artar |
|
Umarım satışa başlarlar.
|
|
Olunca değeri bilinmeyen, olmayınca değerlenen eski sevgili muamelesi çekiliyor Mazda'ya. "Mazda geri döndü" gibi bir durum yok ortada. Sadece servisi kapsayan bir durum var. Geri gelse ne olacak zaten, bu vatandaşa Amerika ve Avrupa'da satılan mis gibi Mazdaları yedirmezler. En düşük paket, en yüksek fiyatla gelir. Almayı düşünen adamın da hevesi kursağında kalır.
|
|
Bu kadar kaliteli ve sağlam araç üreten bir firmanın ülkemizden çekilmesi beni çok üzmüştü. umarım bu rüzgarla geri pazara girme konusunuda ele alırlar
|
Benzer içerikler
- driver güncelleme
- ?? şu an için çalışan veb versiyon sitemiz ?? ? https:// web postegro art
- iphone fotoğraftan nesne silme
- resim boyutu küçültme
- whatsapp durum süresi ayarlama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı