Binbaşı
11 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Şahsen hayvan ticaretine karşıyım. Bir arkadaşım yeni doğan siyam yavrularından birisini bana verecekti, son dakika da 250 tl para isteyince sinirlenip vazgeçmiştim. Sonrasında eve dönerken, karşı kaldırımdan bir tekir yavrusu koşarak gelip bacağıma sarılmıştı.
2 senedir yanımda sıpa, üç cins beslemiş biri olarak tavsiyem Tekir cinsidir. Akıllıdır, daha dayanıklıdır ve de dişi seçerseniz daha oyuncu ve sevecendir.
Yaklaşık 4 ay önce forumdan değerli arkadaşların yardımı ile aldığım, Profilo CM 1000 STR modeli çamaşır makinamın birkaç fotoğraf ve videosunu sizinle paylaşmak istedim.

Makinamla genellikle tam dolu kapasitede yıkama yapıyorum, ilk aldığım günden itibaren sıvı deterjan kullanıyorum.Bu güne kadar performansında herhangi bir düşme görmedim ancak ! alacak arkadaşlar imkanları varsa kapak kilidini kontrol etsinler.
Makinaya yükleme yaparken tıkabasa dolduracaksanız, kapak kilidinin oldukça zorlanacağını hesaba katarak, birkaç parça çamaşırı ıslatmalarında fayda vardır.
Sıvı deterjanı kullanırken sakınola ölçü için kullandığınız kapağın küçüklüğüne aldanarak fazladan deterjan koymayın, sonra fazladan durulama yapmak zorunda kalırısınız.

Dış Görünümü

Program Düğmeleri.

Program Işıkları

Deterjan Bölmesi

Kazan içi

Su Tahliye Kapağı

Yıkama Öncesi

Yıkama Sonrası

Yıkanan Çamaşırlar

2 Adet Nevresim takımı, Polar Battaniye, Tek kişilik nevresim takımı, 2 Adet T-Shirt, 5 Adet Boxer, 2 Adet orta boy havlu, 1 Adet Bornoz.

Videolar.

http://www.izlesene.com/video/sprite-profilo-cm-1000-str/2225045

http://www.izlesene.com/video/sprite-profilo-cm-1000-str-yikama/2225145

Not: Sıkma faslının olduğu videoyu yükleyemedim, sonra ekleyeceğim
Arkadaşlar Dell İnspiron 1300 laptopum için daha yüksek kapasiteli HDD almayı düşünüyorum şu an cihazımda takılı olan HDD'in resmini ekledim,tavsiyeleriniz doğrultusunda hareket edeceğim.
Teşekkür ederim.

Yaklaşık 1.5 ay kadar önce öğrenci kardeşim kıbrısta kullanmak için kampuscell hat aldı,orada okuyan arkadaşlarından öğrendiğine göre sms kampanyalarından yararlanılabiliyormuş hatta 150 kontörü yükleyip kampuscell içi 3000 sms aldı ve gayet rahat kullanıyordu.
Hatti ilk aldığımız zaman konuşma olayını denedik fazla kontör gittiği için yararlanamadık,dünden itibaren hattı kıbrsıta şebekeye bağlanamadı,müşteri hizmetlerinden hattın roaming ve yurtdışına kapatıldığını öğrendik akabinde açtırdık.Bu seferde sms paketi yerine her smste 4 kontör gitmeye başladı.
Bu gün müşteri hizmetleri ile görüştüm artık turkcell abonelerinin kıbrısta kampuscell avantajlarından yararlanamayacaklarını söylediler,bende daha önce kullanıpta birden bu şekilde olmasının hiçte mantıklı olmadığını belirttim.
Sonuçta oradaki şirkette kendi iştiraki ilk başta sms paketini kullanamasak eyvallah diyeceğim ama bu yapılan bana hiç inandırıcı gelmedi.
Arkadaşlar her iki operatörün müşteri temsilcileri ile yaptığım görüşmeler ve internet sitelerinden yolladığım maillere rağmen kıbrısta hizmet veren kendi operatörleri ile aralarındaki tarife bilgilerine ulaşamadım.
Konu hakkında bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Honda
Mobil cihaz
sony
Mobil cihaz
samsung
Takım
Fenerbahçe
Klima
Klima
Ses Sistemi
Bose
Tablet
Sony
Tablet
apple
Notebook
Lenovo
Notebook
Apple
GPS, Navigasyon
Garmin
Fotoğraf Ekipmanları
Nikon
Kulaklık - Amfi
Sennheiser
Kulaklık - Amfi
Audio - Tecnicia
Kulaklık - Amfi
Sony
Basketbol
Fenerbahçe
Sabit Disk
Western Digital
Sabit Disk
SanDisk
Modem
Airties
Beyaz Eşya
Electrolux
Beyaz Eşya
Bosch
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.494
İkinci El Bölümü Mesajları: 124
Konularının görüntülenme sayısı: 2.704 (Bu ay: 172)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 78 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.