Şimdi Ara

Mazda CX-5 ? rakipleri kuga,ix35,sportage,tiguan,qashqai,xtrail 4x4 otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandir 4x4 otomatik yuksek arac dusunuyorum ,mutlaka otomatik olacak
    fakat bir turlu uygun bir arac bulamadim,ayrıca son vergilerden son biraz sogudum paranin yarisini devlete veriyoruz

alternatifler

ford kuga - kasa degisecek,donanim ,ford 100TL
    ix35 - arac gitmiyor,cok yakiyor,ic konsol kotu,marka algisi 95-100TL
    sportage - arac gitmiyor,cok yakiyor,marka algisi 95-100TL
    tiguan - aracda suv havasi yok ,yukseltilmis binek gibi ,kasli degil,ici cok sıradan fakat 1.4 Otomatik var 75TL (golf v,scirocco,cc kullanıcısı olarak soyluyorum)
    qashqai-ic konsol cok sıradan basit ,malzeme kalitesi 100TL
    xtrail- biraz yasli hissi var,dis tarasim heybetli ama yasli isi 110TL

fakat cx5 ici,disi,donanımı(keyless,sunroof,kamera,buyuk ekran,deri,elektrikli koltuk,bose ses sistemi,far,serit asistanlari,bi-xenon vs vs gercekten full+full),skyactiv ile 160hp ve dusuk tuketim(benzin olsa bile,su ana kadar araclarim hep benzinliydi zaten) vb

su anda fiyati da 2.0 160HP Power donanım 4x4 105tl ,tek sorun Turkiyede marka algisi,2.el
    servis durumlarini bilemiyorum.

Suanda cc kullaniyorum sizce 30tl daha verip gecilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 22 Aralık 2012; 0:50:17 >

• cx-5 çok güzel araba ama vergi dezavantajı var maalesef. İkinci el alacaksanız olabilir ama sıfır alınmaz. Yukarıdaki araçların hepsinden de üstün bence.
  • İx35 ve Sportage için 95-100 Demişsiniz, sonra Gitmiyor demişsiniz.

100 Bin olunca araçlar 2.0 Dizel ve 184 Beygir (tam emin değilim ama böyleydi)
    Aracın gitmediği konusunda yanlışınız var 1,6 Benzinli modeli olsa gitmediğine yine katılmam ama anlarım.
    Dizelde yanlışınız var. Ve araçlar Full Cx5 den çok farklı değil.

Bence Kuga, Sportage ve Subaru Xv (nasıldır bilmiyorum) Cx5 bakın inceleyin test sürüşü yapın karar verin.

Bu araçların hepsinde 2. elde kaybedeceksiniz kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: åziz

İx35 ve Sportage için 95-100 Demişsiniz, sonra Gitmiyor demişsiniz.

Aracın gitmediği konusunda yanlışınız var 1,6 Benzinli modeli olsa gitmediğine yine katılmam ama anlarım.

Bence Kuga, Sportage ve Subaru Xv (nasıldır bilmiyorum) Cx5 bakın inceleyin test sürüşü yapın karar verin.

sportage surdum ix35 de aynı motor ve sanziman var , ve arac gitmiyor 184hp biraz yazida kalmis 110-120hp hissi ya var ya yok ,kesinlikle 184 degil
    aktarim cok kotu,kabinde gurultu var
    qashqai surdum 1.6 cvt,tatmin etmedi
    kuga kasa degisiyor
    xv 115hp ve marka algisi mazdadan da kotu

cx5 haftasonu kullanmayi dusunuyorum

bu arada sadece otomatik araclara bakiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 20 Aralık 2012; 11:15:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goofyitu

quote:

Orijinalden alıntı: åziz

İx35 ve Sportage için 95-100 Demişsiniz, sonra Gitmiyor demişsiniz.

sportage surdum ix35 de aynı motor ve sanziman var , ve arac gitmiyor 184hp biraz yazida kalmis 110-120hp hissi ya var ya yok ,kesinlikle 184 degil
    aktarim cok kotu,kabinde gurultu var
    qashqai surdum 1.6 cvt,tatmin etmedi
    kuga kasa degisiyor
    xv 115hp ve marka algisi mazdadan da kotu

cx5 haftasonu kullanmayi dusunuyorum

bu arada sadece otomatik araclara bakiyorum

hem giden hem ucuz hem geniş araç olsa herkes onu alır zaten.

benim tavsiyem.2. el x5 bakın. olmadı x3.

• fiat freemont a bakın derim bi
  • quote:

tek sorun Turkiyede marka algisi,2.el

İmkanınız varsa geçilir ama 2.elde hangi marka olursa olsun 2.0 benzinli bir aracı satarken hemen satılmasını yada az zararla satılmasını beklemeyin

Bu arada yakıt tüketimi de verilen değerlere çok yakın. 160 hp 4x4 power şehir içi 8,5 litre civarı yakıyor normal kullanımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    5 yıl önce açıldı
    Qashqai vs Tucson
    2 yıl önce açıldı
    Astra, Ceed, C4, İ30 mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cx5 hakkaten guzel arac. Dedeginiz gibi donanim olarak luks araclar ile yarisiyor. Ben test surusu yaptim begenmedigom yonu yok diyebilirim. Biraz yavas geldi bana ama motorina ve sinifina gore iyi aslinda.

Fakat 2.0in vrgisi ve yuksek fiyati bu araci mantiksiz yapiyor. Dizel olsa neyse bir de benzinli.

Araci hic begenmesem de .4 tiguan mantikli gibi hemen alinacaksa.

Kuganin yenisi cok guzel vd 1.6 otomatik gelme ihtimali var beklenebilir.

Bir de Fiat Freemonta bakin derim. Bu araclardan bir ust sinif 4 ceker dizel 3 sira koltuk var vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet kuga subatta geliyormus
    bekleyelim 1 ay daha bu arada test surusu yapalim
    tesekkurler
  • Sizde benim gibi 2. el piyasasını düşünmüyorsanız;

Mazda CX-5 ? rakipleri kuga,ix35,sportage,tiguan,qashqai,xtrail 4x4 otomatik

• mazda haricinde ix35 alırdım
  • Kesinlikle Forester alırdım 2.el.Arda kalan parayı da benzin parası yapardım ama.
  • Ben fiat freemont'a da bakmanızı öneririm. ix35 kullanıcısı olarak da ix35'de önerebilirim zira çok memnunum.
  • Bence ilandaki gibi bir bmw x1 de güzel olabilir. En azından verimli 2.0 dizel bir motor var. Ya da tam bu ayda bayide sıkı bir pazarlıkla volvo xc60 da bakabilirsiniz ki hiçbiriyle mukayese edilmez.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-2012-bmw-x1-2.0-d-x-drive-bayii-cikisli-108653925/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-2011-xc-60-2.0-t-203-hp-106514052/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahas -- 20 Aralık 2012; 23:35:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mazda ya da Subaru olabilir.
  • Arkadaşımız mesajımı sildirmiş.
    Kendisine birileri sorsun öyleyse,2. el düşünen bir kullanıcının mazdayla ne işi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Arkadaşımız mesajımı sildirmiş.
    Kendisine birileri sorsun öyleyse,2. el düşünen bir kullanıcının mazdayla ne işi var?

Hocam 2. el yazısı geçtiği anda hemen eleştiride bulunuyorsunuz bence yanlış bir tutum tamam belki 1. tercih sebebi olmayabilir ama kesinlikle çok önemli.. Kimse 100 bin liraya aldığı aracı 2 sene sonra 60-70 bine satmak istemez (normal kullanım sonucunda). İyi günün ertesi kötü gün olabilir..
  • quote:

uzun zamandir 4x4 otomatik yuksek arac dusunuyorum
    fakat bir turlu uygun bir arac bulamadim,ayrıca son vergilerden son biraz sogudum paranin yarisini devlete veriyoruz

alternatifler

ford kuga - kasa degisecek,donanim ,ford 100TL
    ix35 - arac gitmiyor,cok yakiyor,ic konsol kotu,marka algisi 95-100TL
    sportage - arac gitmiyor,cok yakiyor,marka algisi 95-100TL
    tiguan - aracda suv havasi yok ,yukseltilmis binek gibi ,kasli degil,ici cok sıradan fakat 1.4 Otomatik var 75TL (golf v,scirocco,cc kullanıcısı olarak soyluyorum)
    qashqai-ic konsol cok sıradan basit ,malzeme kalitesi 100TL
    xtrail- biraz yasli hissi var,dis tarasim heybetli ama yasli isi 110TL

fakat cx5 ici,disi,donanımı(keyless,sunroof,kamera,buyuk ekran,deri,elektrikli koltuk,bose ses sistemi,far,serit asistanlari,bi-xenon vs vs gercekten full+full),skyactiv ile 160hp ve dusuk tuketim(benzin olsa bile,su ana kadar araclarim hep benzinliydi zaten) vb

su anda fiyati da 2.0 160HP Power donanım 4x4 105tl ,tek sorun Turkiyede marka algisi,2.el

Sportage 100 bin mı? 1.6 bezinliler 55 bin değil mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

sıkıntı da orada zaten ikinci el muhabbeti yapan adamın mazdanın cipiyle ne işi olur onun beyin fırtınasını yapıyoruz şuanda.
  • Valla ikinci eli bilmem...Yollarda da hiç görmedim.Ama CX5 burada adı geçen araçlarla kıyaslanmayacak kadar hoş bir araç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.