Şimdi Ara

Kia Ceed 1.6 CRDI almayı düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aşağıda ilanını eklemiş olduğum aracı almayı düşünüyorum. Fakat aklımda 1-2 soru var.

1- araç 90bin küsür kmde ve 10-20 bin km sonra trigger değişimi gerekecek. Parça konusunu da beni üzer mi? (Para olarak tabiki)

2- ikinci elde yarın öbür gün satmayı düşündüğümde elden çıkarmak zor olur mu?

3- Aranızda kullanan varsa tavsiye eder mi?

Donanım olarak bu araç beni fazlasıyla tatmin ediyor ama bütçem aracın parası + sigortasını karşılamakta. İleride debriyaj balatasını falan değiştirmeye kalktığımda çok fazla masraf çıkartır mı?

Bu araca altarnatif olarak Astra HB lere bakıyorum fakat astraların da kronik arızaları varmış duyduğum kadarı ile( Benzinli Turbo olanlarda). Bu sebeple bu araca biraz daha öncelik tanıyor gibiyim. Bu araçların kronik arızaları var mıdır?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kia-consept-pluss-645862329/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonteRole -- 5 Şubat 2019; 16:47:4 >

• ilandaki araç güzel kia ceed sadece yakıt konusunda üzülürsünüz 68 bin tl civarına zaten bu arabayı alırsınız 2-3 bin tl masraf yaparsınız binersiniz.

Orijinalden alıntı: Q6600

ilandaki araç güzel kia ceed sadece yakıt konusunda üzülürsünüz 68 bin tl civarına zaten bu arabayı alırsınız 2-3 bin tl masraf yaparsınız binersiniz.
    İlan sahibi ile kısa bir görüşme yaptım baskı balatası değişmesi gerekiyormuş sadece. Birde lastikleri ilerleyen zamanda değiştirmek gerekiyormuş. Periyodik bakımları hakkında bilginiz var mı?

Orijinalden alıntı: MonteRole

İlan sahibi ile kısa bir görüşme yaptım baskı balatası değişmesi gerekiyormuş sadece. Birde lastikleri ilerleyen zamanda değiştirmek gerekiyormuş. Periyodik bakımları hakkında bilginiz var mı?

Alıntıları Göster
    Ceed kullanmıyorum ama aynı motora sahip aracım. Triger zincirli kayış yok bu motorda. Motoru canlıdır ve atiktir. Yakıtı abartıldığı gibi değil gayet normal yakıyor. Uzun yolda 90 km ile giderseniz 4 lt nin altında yakar. İstanbul'da uzun dönem ortalaması 6 lt civarında aracımın. Abartı trafiğe göre normal bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MonteRole M kullanıcısına yanıt
    baskı balatanın yanında volantında değişmesi gerekebilir masraf 3 bin tl bulur, araç 100bin km gelmiş zaten ağır bakımları gelmiş. Satıcı ile iyi bir pazarlık yapılabilir. Geçmiş bakımlarının kağıtları varsa isteyiniz periyodik bakımda neleri yaptırmış bunu öğrenin.

baskı balatanın yanında volantında değişmesi gerekebilir masraf 3 bin tl bulur, araç 100bin km gelmiş zaten ağır bakımları gelmiş. Satıcı ile iyi bir pazarlık yapılabilir. Geçmiş bakımlarının kağıtları varsa isteyiniz periyodik bakımda neleri yaptırmış bunu öğrenin.
    Bu aracı 68 bin tlye bağlayabilirsem elimde 4-5 bin tl civarında para kalaıyor. Volantın değişmesi gerektiğini nasıl anlayabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

benim dayımda 2011 sw olanı var. dizel otomatik versiyon. 200 küsür bin km'lere geldi aracı ve hala motoru açılmamış. bir sıkıntısı yok. kuzenim kaç kere kaza yaptı parçaladı tık yok araçta
    Araç çok hoşuma gitti gerekirse baskı balatasını bile değiştirmeyi göze alırım ama yukarıda arkadaşın dediği gibi volan olayı biraz gözümü korkuttu diyebilirim.
    Labor omnia vincit. Çalışınca her şey olur...
  • xiamen kullanıcısına yanıt
    Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim hocam

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

siz yeni kasa düşünüyorsunuz sanırım. 2011 dediğim eski kasa. 4 ileri tam otomatik tork konvertörlü bir şanzımanı var. yeni kasalarda sanırım dct gibi bişey koymuşlar onlar nasıldır bilemedim
    Hocam ilanda ki 2013 model manuel otomatik almayı pek düşünmüyorum. İkinci elde çok korkuyorum otomatiklerden. Yeni sattığım araç birde yarı otomatik puntoydu ki bi hayli soğuttu beni.

• MonteRole M kullanıcısına yanıt
    ilandaki araç fiyatına göre iyi diğer ilanlara baktım boyalı hasar kaydı olan ilanlar bu fiyatlarda bu fiyata boyasız değişensiz otomatik bulamayabilirsin. Sizin vermiş olduğunuz ilan iyi duruyor.

ilandaki araç fiyatına göre iyi diğer ilanlara baktım boyalı hasar kaydı olan ilanlar bu fiyatlarda bu fiyata boyasız değişensiz otomatik bulamayabilirsin. Sizin vermiş olduğunuz ilan iyi duruyor.
    Evet hocam fiyatının da uygun olması korkutuyordu şimdi görüştüm acil nakit ihtiyacından dolayı satıyormuş aracını. Bir tek baskı balatasının değişmesi gerekiyormuş başkada bir sıkıntısı yokmuş. Yazlık lastiklerini falan verecekmiş yanında. Cumartesi günü araca bakmaya gitmeyi düşünüyorum. Ekspertiz ve servisten bir problem çıkmaz ise almayı planlıyorum.

Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız

Ceedler sağlam araba baya. Tanıdıkta var at arabası sürer gibi bindi 2011 model 250 bine geldi araba bana mısın demiyor
    Hadi ya iyiymiş. Valla kore malı bir araçtan bu kadarını beklemezdim. Örnek Hyundai
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • Triger zincirdir, 200-250 bin km arası şıkırtı yapar değişim gerekir, sonra devam.

Baskı balata bu kmde değişim istemesi enteresan, ben 80 binde sattım daha yepyeniydi. Trafikte kullanılmış olabilir. Elinşzde kalacak parayı da ekleyip daha düşük km daha yıpranmamış bi ceed'e gömün ;)

Edit: temiz duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 6 Şubat 2019; 9:8:32 >

Orijinalden alıntı: MonteRole

Hocam ilanda ki 2013 model manuel otomatik almayı pek düşünmüyorum. İkinci elde çok korkuyorum otomatiklerden. Yeni sattığım araç birde yarı otomatik puntoydu ki bi hayli soğuttu beni.

Alıntıları Göster
    Bu aracın otomatiği tutar.

Manuele geöre 2lt fazla yakar

Otomatiği sağlam. Puntonun rezil tek kavraması ile kıyaslama. Tam otomatik ve çok sağlam bir ünite.

Araç donanım tatmin eder. Parçaları pahalıdır. Kronik bir kaç sorunu var. Gündüz ledleri patlar , Koltuk bel desteği bozulur , Ses tuşları aşınır kopar, sunroof ses yapar. Bildiğim bunlar.

Araç ağır, dur kalk sevmez . Uzun yolda 3 lt 4 lt yakar diyenleri sallama . 90 sabit gidersen 5 yakarsın. her 10 km de 0.5lt üzerine koy

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.