Şimdi Ara

Mazda 3'ü satıp,Yeni Astra Almak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıktada belirttiğim üzere 2011 model benzinli otm.90.yıl özel serisini Mazda 3 satıp,yerine Yeni Astra 1.3 dizel Manuel almayı düşünüyorum.
    Aracımdan çok memnunum ama bu yakıt tüketimi beni bayağı bi düşündürüyor.Forum danda takip ettiğim kadarı ile Astralar çok düşük bir
    yakıt tüketimine sahip.Neredeyse yarı yarıya fark var sanki.
    Mazda dan inip Astra ya binmek nasıl olur sizce.Artı ve eksilerini yazabilirseniz çok memnun olurum.Bilhassa kullanıcı arkadaşlar.
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Paylaş:

• Eğer Astra HB olursa hemen al. Ama Sedan alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat1000

Eğer Astra HB olursa hemen al. Ama Sedan alma
    Kaliteli bir LPG kiti (Prins, BRC, Teleflex)taktır ve Mazda'ya devam derim..LPG ile şehiriçi 25, şehirler arası 19 kuruş yakıyor..Sattığında çok ararsın Mazda'nın sürüş keyfini ve yol tutuşunu..hiç boşuna kafanı karıştırma..Tak LPG'yi araba işini en az 5 sene kapat..
  • quote:

yeni astra demiş , sizin dediğiniz astra classic
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

yeni astra demiş , sizin dediğiniz astra classic

Alıntıları Göster
    Kaşınıyorsun
  • kasiniyorsun yorumuna katilmakla birlikte lpg yorumuna da katiliorm...

araca lpg takarsan lpgli de satarsin ama astrayi aldn mi mazdana geri donemezsn.. en basitinden dene bi zarar glmez benim komsumda da otomatik mazda 3 var sifir alirken garantili taktirmisti o...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

kasiniyorsun yorumuna katilmakla birlikte lpg yorumuna da katiliorm...

araca lpg takarsan lpgli de satarsin ama astrayi aldn mi mazdana geri donemezsn.. en basitinden dene bi zarar glmez benim komsumda da otomatik mazda 3 var sifir alirken garantili taktirmisti o...
    Astra sizi yakıt konusunda rahatlatır ama performans açısından sınıfta kalır. Aracınıza lpg taktırıp kullanmaya devam edin gaza bassan da gitmeyen bir otomobilden daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

Astra sizi yakıt konusunda rahatlatır ama performans açısından sınıfta kalır. Aracınıza lpg taktırıp kullanmaya devam edin gaza bassan da gitmeyen bir otomobilden daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    Mazda3 e ne kadar istiyorsunuz ? Pm den mesaj atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

Alıntıları Göster
    mazdayı satıp ne kadar ekleyerek astra alacaksın,

satacağın zaman mazdaya kıyasla nekadar fazlaya satacaksın,

bu ikisinin farkını yakıttan çıkarıp kar edebilecek misin?

eğer çıkartırım diyorsan astrayı da beğeniyorsan olabilir bence,

105-95 hp arasında her ne kadar mazdanın aktarımı bir hayli iyi olsa da çok fark etmez, astra da mazda 3 ile denk bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

mazdayı satıp ne kadar ekleyerek astra alacaksın,

satacağın zaman mazdaya kıyasla nekadar fazlaya satacaksın,

bu ikisinin farkını yakıttan çıkarıp kar edebilecek misin?

eğer çıkartırım diyorsan astrayı da beğeniyorsan olabilir bence,

105-95 hp arasında her ne kadar mazdanın aktarımı bir hayli iyi olsa da çok fark etmez, astra da mazda 3 ile denk bir araç.

Alıntıları Göster
    mazda 3 satılırmı

tak lpg kit mtm tadından yenmez yok illa satcam diyosan talibim

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

mazda 3 satılırmı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şuan 2004 model model mazda 3 sport dinamik aracım var ve model yükseltmek istiyorum mazda aracımı 6-7 aydır kullanıyorum parçası pahalı diyorlar ama suana kadar parçayla bi işim olmadı bilindiği üzere az arıza çıkaran bi araç, şimdi gelelim meseleye 2011 model honda elegance yada 2011 model mazda 3 impressive bu iki araç arasında kaldım sizin tavsiyeniz ne olur? yardımlarınızı bekliyorum tşkler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitaristterdem -- 23 Aralık 2011; 23:07:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

mazda 3 satılırmı

Alıntıları Göster
    ayrıca yakıt, sağlamlık, parça sorunu gibi konularda yardımcı olursanız sevinirim, araçlar muhakkak manuel olucak ve lpg uyumluluğu hakkında bilgi verirseniz ii olur, 45000 tl gibi bi bütce ayırdım ve kesinlikle hangisi olursa olsun rengi beyaz olucak :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitaristterdem

ayrıca yakıt, sağlamlık, parça sorunu gibi konularda yardımcı olursanız sevinirim, araçlar muhakkak manuel olucak ve lpg uyumluluğu hakkında bilgi verirseniz ii olur, 45000 tl gibi bi bütce ayırdım ve kesinlikle hangisi olursa olsun rengi beyaz olucak :))

Alıntıları Göster
    Astra dizel kötü seçim değil.Gende de kullanın kararı öyle verin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Astra dizel kötü seçim değil.Gende de kullanın kararı öyle verin...

Alıntıları Göster
    Arkadaşım dizel astra üzer seni.Performansı çok kötü.1.3 dizel o araca kesinlikle hakaret.Benzinli alacaksan al.

Fakat benim fikrimi soracaksan git mazda 3 dizel sedan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Arkadaşım dizel astra üzer seni.Performansı çok kötü.1.3 dizel o araca kesinlikle hakaret.Benzinli alacaksan al.

Fakat benim fikrimi soracaksan git mazda 3 dizel sedan al.

Alıntıları Göster
    Hayatının hatasını yapmaktasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Hayatının hatasını yapmaktasın

Alıntıları Göster
    insanlar araba değiştirirken cepten çıkacak fazladan paraya bakmıyor yakıtta 10 kuruş kar yapacam düşüncesinde oluyor. eskisini satıp yüksek model alsalar normaldirde son model yaşına gelmemiş bir arabayı satmak ne kadar mantıklı, varsın biraz fazla yaksın, satarken edeceğin zararı düşün.
  • quote:

Arkadaşlar şuan 2004 model model mazda 3 sport dinamik aracım var ve model yükseltmek istiyorum mazda aracımı 6-7 aydır kullanıyorum parçası pahalı diyorlar ama suana kadar parçayla bi işim olmadı bilindiği üzere az arıza çıkaran bi araç, şimdi gelelim meseleye 2011 model honda elegance yada 2011 model mazda 3 impressive bu iki araç arasında kaldım sizin tavsiyeniz ne olur? yardımlarınızı bekliyorum tşkler...

Konu uygun değil ama cevaplayalım:)

İki araç da lpg uyumludur, civic motor gücü olarak daha yüksektir ama yakıt olarak da fazladır.. bunun yanı sıra yanlışım varsa düzeltsinler ama mazda daha iyi yol tutmaktadır... Ben olsam mazdayı tercih ederdim..
  • quote:

quote:

İki araç da lpg uyumludur, civic motor gücü olarak daha yüksektir ama yakıt olarak da fazladır.. bunun yanı sıra yanlışım varsa düzeltsinler ama mazda daha iyi yol tutmaktadır... Ben olsam mazdayı tercih ederdim..

Alıntıları Göster
    al hacı sonuç olarak yeni model ve marka, yakıt yönünden iyi, neyi sorguluyorsun anlamadım 7 yaşındaki benzınlı arabayı bırakıp yeni dizel araba alıyorsun, mazda turkiyede tutulan bira japon markası değildir kim ne derse desin, kaldiki toyot hondada olsa 7 yaşına gelmiş araç paran varsa değiştirirsin nokta...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Mazda konusuna dönersek de birisi 10 beygir farktan bişi olmaz demiş

2.4 saniye 0-100 hızlanması oynuyor tabi bişi sayılmazmış(!)

12.2 saniye elinizdeki araç otomatik değilse. Gerçi 90. yıllar otomatik vites gibi hatırlıyorum ama.. Eğer öyleyse de 13.3 saniyede hızlanıyor aracınız 100'e Bunun yanı sıra, otomatik olmasının konforuna rağmen astradan daha seri bir araca biniyorsunuz...

Bu seriliği ve bu yol tutuşu için aracın, ben olsam LPG'yi taktırır çevreyi daha az kirleten ve gaz pedalına korkmadan basmanın verdği keyifle daha rahat gezebilmeyi tercih ederdim.. Astra sonucunda performans olarak cidden vasatın altında. Ama yakış olarak da süper..

Öncelikle kaça satıp yeni astrayı kaça alacağınızı, düşünmek lazım... Sonra lpg kiti ile karşılaştırma da yapmak lazım. Kendini amorti etmesini iki şekilde de bulunup, isteğiniz de düşünülüp karar verilmeli bence.

• quote:

Mazda konusuna dönersek de birisi 10 beygir farktan bişi olmaz demiş

2.4 saniye 0-100 hızlanması oynuyor tabi bişi sayılmazmış(!)

12.2 saniye elinizdeki araç otomatik değilse. Gerçi 90. yıllar otomatik vites gibi hatırlıyorum ama.. Eğer öyleyse de 13.3 saniyede hızlanıyor aracınız 100'e Bunun yanı sıra, otomatik olmasının konforuna rağmen astradan daha seri bir araca biniyorsunuz...

Bu seriliği ve bu yol tutuşu için aracın, ben olsam LPG'yi taktırır çevreyi daha az kirleten ve gaz pedalına korkmadan basmanın verdği keyifle daha rahat gezebilmeyi tercih ederdim.. Astra sonucunda performans olarak cidden vasatın altında. Ama yakış olarak da süper..

Öncelikle kaça satıp yeni astrayı kaça alacağınızı, düşünmek lazım... Sonra lpg kiti ile karşılaştırma da yapmak lazım. Kendini amorti etmesini iki şekilde de bulunup, isteğiniz de düşünülüp karar verilmeli bence.

Alıntıları Göster
    Mazda 3 LPG uyumlu değildir..Mazda 3 dizel iyi seçim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.