Şimdi Ara

Golf ü satıp 2008 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 2 senedir keyifle bindiğim 2012 130 binde golf 6 tdi aracımı yaza doğru değiştireyim diyorum. Sebebi aracım manuel ve artık 3 kişiyiz

Bagaj bebek arabası girince iptal duruma geliyor...

Şöyle aracımı 60 65 bin civarında elden çıkartıp üzerine 10 15bin koyup peugeot 2008 1.6 e-hdi Allure alsam değer mi acaba? Sebebinde otomatik park, otomatik vites ve geniş bagaj... Golf ü eşim manuel olduğundan kullanamıyor çünkü... Yada var mı başka alternatif? Bazı arkadaşlar hyundai elentra bak dediler, kia cerato diyen de oldu... Bu arada dizelin avantajı benim için artık sadece tork. Yeni yakıt fiyatları ve işe yakın yeni evimde dizel avantajı benim için kalmadı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Pegeout 2008 ile Golf'ün bagaj hacimleri çok farklı değil. Arka diz mesafesi de öyle. Zaten C sınıfı Hb segmenti ile B segmenti Suv araçlar hemen hemen aynı boyutta oluyor. Tek fark B Suv'lar az daha yüksek. Fakat 2008 çok keyifli bir araç. Dizel motoru gayet yeterli performans sağlıyor. Aracın tipi, direksiyonu ve kabini bana göre çok güzel. Pişman olmazsınız. 2008 yarı Otomatik şanımanda 1. ve 2. vitesler sarsıntılıdır fakat aracı çözünce sıkıntı yaratmıyor. Genelde tam otomatikten geçenler bu farkı ciddi anlamda hisseder. Ben açıkçası gayet vites geçişlerinden memnundum.
  • Merhabalar,
    Çok klişe olacak Golf'ten sonra başka bir araca geçince çok yadırgayabilirsiniz bence, özellikle C sınıfından düşük araçlar ele alındığında (SUV-Crossover olsa da, örneğin; captur, 2008, ecosport vb.)

Keza 2008'in arka yaşam alanı ve bagajı bence kağıt üzerinde yazandan daha klostrofobik ve kullanışsız, aslında arka yaşam alanından kazanıp ön alanı daraltmışlar bile diyebilirim?. Ancak yüksek araç tercih etmek istiyorsanız bütçeniz doğrultusunda çok fazla seçenek zaten yok captur ve 2008 dışında sanırım. Aklıma gelmeyen modelller olabilir arkadaşlar ekleyecektir bu konuya.

Bana kalırsa sizi allure 1.2 vti 308 çözer, dizel olmasını isterseniz active pakete geçmek gerekir (büyük bir fark yok paketler arasında)
  • daha genç bir araç olacağı için neden olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2008 satıp golfe geçtim

Bence benzinli otomatik golf bakabilirsiniz golften sonra b suv bi araç sizi tatmin etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır kaliteli özellikle sorunsuz olması sonuçta pejo kesin al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c4 cactus düşündünüz mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 19 Aralık 2018; 8:27:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Punto alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    2006 focus alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boyum 1.94, 2 tane de çocuk var 5 ve 3 yaşında. Senede 3-4 defa da uzun yol yaparım . Daha önceki araçlarım genelde B sınıfı yada C sınıfı HB idi. şu ana kadar bagaj sıkıntısı pek yaşamadım. Bebek doğunca geniş arabaya geçme ihtiyacını halen idrak edemedim. B sınıfı araç satılı C sınıfı bir SW alınırsa veyahut Doblo tarzı bir araç alınırsa anlarım ancak B sınıfı 300 litrelik bagajdan C sınıfı 450 litrelik bagaja geçmek arasında bence çok kritik bir fark yok. Sadece şunu anlarım; bazı B sınıfı araçların bagajına bebek arabası sığmıyor, bu kesinlikle önemli bir sorun. Onun dışında misal; bizim iş yerinde bir hanımefendinin B snıfı HB aracı vardı, şimdi 2. çocuk yolda, hemen arabayı satıp 2013 Elantra almışlar. Elantra'nın da arka tarafını biliyorum, boyutuna göre çok basık, diz mesafesi de kalıbına göre az. Sattığı aracın diz mesafesi daha geniştir. Sadece 100 litre bagaj için geçiliyorsa dediğim gibi çok gereksiz bir panik fikrimce.

Konuyla bağlamak gerekirse; Golf'un iç hacmi ve bagajının 2008'den ufak olduğunu sanmam. Ha daha geniş bir araç düşünseniz le bu % 10 fark ettirir, sadece bagaj içinse bence satmaya değmez.

• Maksat fazla maliyet olmadan daha büyük ve kullanışlı bagaj hacmi ise sizin ilacınız B segment bir station wagon. Özellikle b segmentte suv araçlar hb araçların hormonlusu adeta. Araç suv da olsa karoser kısmının station wagon gibi olması lazım. (Peugeot 3008 gibi)

Sizin şartlarda en ideal araç clio'nun station wagon versiyonu bence.
  • İnsanların "Golften 2008 e geçilmez" demelerine aldırmayın. Mercedesten Daciaya bile geçilir.
    Sizin ne istediğiniz, hangi şartlarda kullanacağınız, sürüş stiliniz, donanım beklentileriniz, yolcu sayınız, kullanacağınız yol şartlarınız.... araba seçiminizi belirler.
    Yoksa sürüye uyup tek kriter olarak "2. eli" düşünüp; donanımsız, sıkıcı, kullanışsız... bir araca binmek zorunda kalırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.