Şimdi Ara

Mazda 3'ü satıp,Yeni Astra Almak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zotone

Mazda 3 LPG uyumlu değildir..Mazda 3 dizel iyi seçim.

ondan mi komsum aldi 2011 model garantili lpgyi 2500 liraya geldi.. ve kullaniyor??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.oglu

Selam Arkadaşlar.

Başlıktada belirttiğim üzere 2011 model benzinli otm.90.yıl özel serisini Mazda 3 satıp,yerine Yeni Astra 1.3 dizel Manuel almayı düşünüyorum.
    Aracımdan çok memnunum ama bu yakıt tüketimi beni bayağı bi düşündürüyor.Forum danda takip ettiğim kadarı ile Astralar çok düşük bir
    yakıt tüketimine sahip.Neredeyse yarı yarıya fark var sanki.
    Mazda dan inip Astra ya binmek nasıl olur sizce.Artı ve eksilerini yazabilirseniz çok memnun olurum.Bilhassa kullanıcı arkadaşlar.
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Paylaş:

Merhaba ben de aynı aracın (mazda) 2010 modeline sahibim.Yakıt olayı yüzünden ben de aynı sizin gibi düşünüyordum, hatta bunun için ben de başlık açmıştım:http://forum.donanimhaber.com/m_55544226/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55562439 Son kararım olarak aracımı satmaktan vazgeçtim daha doğrusu kıyamadım :) İzmirde landirenzo'nun ege bölge bayisi Olgun lpg ile görüştüm, düzgün iş yaptıklarını birkaç kişiden duydum ve sanırım haftya landirenzo+elektronik yağlama sistemi(flashlube) yaptıracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

quote:

ondan mi komsum aldi 2011 model garantili lpgyi 2500 liraya geldi.. ve kullaniyor??

Komşunuzun LPG uygulatması, aracın LPG uyumlu olduğunu göstermez..Komuşunuz LPG için referansmı-kefilmi? Biraz araştırın derim..Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.
  • Mazda 3 ün dizeli var onu neden düşünmüyosunuz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

quote:

Komşunuzun LPG uygulatması, aracın LPG uyumlu olduğunu göstermez..Komuşunuz LPG için referansmı-kefilmi? Biraz araştırın derim..Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.

Tamam hocam bişi değil komşu, adam zaten fabrika çıkışlı mazda tarafından takılan lpgyi de taktırmadı...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.