Şimdi Ara

Max Payne'nin ruhu malesef öldü!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben max payne 1 i daha ilkokulda ilk çıktığında orjinal edinip oynamıştım. Bittiği zaman ağladığımı bilirim o kadar etkilemiştiki beni heralde küçük olduğumdan kaynaklanmıştır neyse daha sonra max payne 2 yi oynadım evet güzeldi ama max payne 1 benim içimde hep 1 numara olarak kaldı. Max payneyi ben max payne 1 deki gibi hatırlamak istediğimden oyunu oynamıyacağım. Bu konuda çok hassasım ruhu öldü diye filmini bile izlemedim. Size bu dediklerim çocukça gelebilir ama gerçekten hala max payne 1 deki sahneleri görünce gözlerim dolmaya başlıyor.

Edit: Oyuna biraz baktım ve hayal kırıklığı yaşadım. Zaten Remedy yapmamış bu sefer rock star kendi yapmaya çalışınca karşımıza gta tarzı oyun çıkıyor.
    1) Max Payne yi max payne yapan new york cityde geçmeseydi o soğuk kış ayında gecenin karanlığında alınan intikamlardı.
    2) Max Payne yi max payne yapan deri çeketle ilerlemesiydi.
    3) Max Payne yi max payne yapan ekranda daha çok siyah ve soğuk renklerin hakim olmasıydı böylece oyun daha çok karamsarlığa sürüklüyordu.
    4) Max Payne yi max payne yapan çizgi roman tarzında ara sahnelerdi.

Sen tüm bunları yok edersen ortada tabikide max payne ruhu kalmaz. Oyun gta oyun motoruyla yapılmış anlaşılan sanki gta oynuyormuş gibi bi hava var oyunda. Şu oyun call of duty modern warfare serisini geçebilirdi oyun piyasasını alt üst edebilirdi ama bunu kullanamadılar. 3. oyunu çıkarcaz dediler çıkmadı şimdide sessiz sedasız oyunu piyasaya sürdüler kimileri daha oyunun çıktığından habersiz. Karşımızda filmi dahi yapılmış bir max payne var yani o kadar tutulmuş bir oyun sonuçta kaç tane oyunun filmi yapılıyor günümüzde. 2 yılda bir yeni bir oyunu çıksaydı call of duty gibi max payne piyasayı süpürmüştü. Herşeyi geçtim neden her defasında karakterin tipini değiştirmekle uğraşıyorlar. Bana göre 25 gb lık max payne 3 700 mb lık max payne 1 in tırnağı olamaz.

A MAN WITH NOTHING TO LOSE ... DO NOT CROSS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 13 Temmuz 2012; 20:11:33 >

• Max payne falan kalmamış konu yok. Sade grafik ve oynayışı iyi senaryo berbat sunumları berbat.
  • Sakın oynama.Bırak aklında max payne olarak kalsın.
  • max payne 2 den sonra senaryo olarak pek bişey bekleme devam oyunu değil farklı bi konuyu ele almış.Oyunu oynarken eğleniyosun ama
  • Bende de bir oynama isteği var ama boyutu 25 gb olunca vazgeçtim bir yerden dvd'sini bulurum
  • max payne 3 bence her yönden diğer iki youndan iyi tek zayıf kaldığı bir yön var.Max Payne'in ruh halini falan çok zayıf anlatmış.Ayrıca spoiler olacak ama oyunda max payne kendi davası için çatışmıyor bununda büyük bir etkisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

Max payne falan kalmamış konu yok. Sade grafik ve oynayışı iyi senaryo berbat sunumları berbat.

Grafikler bile bence berbat çünkü gta nın grafiklerine sahip bir oyun olacak iş değil. Ayrıca max payne gibi birinin brezilyada ne işi var ben özellikle bu kısmı kendime yediremiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 192*x1080'de herşey en yüksek ayarlardaydı texture vs.gördüğüm en iyi grafikler içinde ilk 10'a girer bence
  • İnan bana oyunu sadece grafikleri için oynayanlar dışında neredeyse tüm Max Payne hayranları aynı şeyi düşünüyor.

Yağmurlu veya karlı soğuk bir hava yok
    Soğuk renkler kullanılmamış
    Atmosfer eskisi kadar bunaltıcı üzücü ve düşündürücü değil
    Max Payne'i Max Payne yapan özellik olan çizgi roman tarzı anlatım ve resimler yok
    Max Payne'in giydiği karizmatik giysiler yok
    Senaryosu adam akıllı bir senaryo değil

İşin en saçma kısmı ise madem beladan uzak durmak istedi neden milletin kol gibi silahlarla gezdiği bir bölgede bir barda güvenlik görevi yapıyor? Senaryo baştan saçmalamış zaten.

İkinci oyun çıktığında bile aşırı moralim bozulmuştu. Sam Lake'in model olarak kullanıldığı o Max'in ukala ve limon yemiş yüzü gitmiş yerine acıdan kıvranan emraha benzer bi surat gelmişti. Max artık ukala, saldırgan ve çok bilmiş değil tam tersi acı dolu, aptal ve kolay inanan biri olmuştu. Neyseki oyundaki senaryo ve atmosferin karanlığı oyunu kurtarmaya yetmişti. Ancak üçüncü oyunda hepten batırıldı. Videolarını izledim ve asla oynamamaya karar verdim. Max Payne benim aklımda ilk oyundaki Max Payne olarak kalacak

Anılarım depreşti bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 11 Temmuz 2012; 15:03:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

İnan bana oyunu sadece grafikleri için oynayanlar dışında neredeyse tüm Max Payne hayranları aynı şeyi düşünüyor.

Yağmurlu veya karlı soğuk bir hava yok
    Soğuk renkler kullanılmamış
    Atmosfer eskisi kadar bunaltıcı üzücü ve düşündürücü değil
    Max Payne'i Max Payne yapan özellik olan çizgi roman tarzı anlatım ve resimler yok
    Max Payne'in giydiği karizmatik giysiler yok
    Senaryosu adam akıllı bir senaryo değil

İşin en saçma kısmı ise madem beladan uzak durmak istedi neden milletin kol gibi silahlarla gezdiği bir bölgede bir barda güvenlik görevi yapıyor? Senaryo baştan saçmalamış zaten.

İkinci oyun çıktığında bile aşırı moralim bozulmuştu. Sam Lake'in model olarak kullanıldığı o Max'in ukala ve limon yemiş yüzü gitmiş yerine acıdan kıvranan emraha benzer bi surat gelmişti. Max artık ukala, saldırgan ve çok bilmiş değil tam tersi acı dolu, aptal ve kolay inanan biri olmuştu. Neyseki oyundaki senaryo ve atmosferin karanlığı oyunu kurtarmaya yetmişti. Ancak üçüncü oyunda hepten batırıldı. Videolarını izledim ve asla oynamamaya karar verdim. Max Payne benim aklımda ilk oyundaki Max Payne olarak kalacak

Anılarım depreşti bee

Vallaha ben max payne 2 yi bitirdiğim de , ne yapacam læ ben artık diyordum bu bitti aklımda bile kalmadı fazla batman oynuyorum daha çok sardı

• Ben Late Goodbye'da duygulanmış adamım.Max Payne 3'ün müzikleri hiç hoşuma gitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Hetfield -- 11 Temmuz 2012; 17:05:08 >
  • aynen hocam sinematiklerden doğru düzgün oyun oynanmıyor her yer rengarenk o puslu ve karanlık havadan eser yok
  • Max payne 3'ün en güzel yanı New York'a götüren flashback'lerdi. Aynı Ankaranın en güzel yanının istanbul'a dönüşü olduğu gibi
  • 1. oyunun yerini hiç biri tutmadı zaten.
  • İlk oyunun soğukluğunu en iyi anlatan şey o çizgi romana benzer resimleri Max Payne'in o tok sesiyle anlatışıydı. O anlatışta şu müzik çalardı. Dinleyince nasıl bir hava olduğunu anlarsınız.

Birde tabi oyunun Main Themesi

• Ben de bu sabaha karşı bitirdim oyunu. Golden Guns, Clues vs... oynarken bir hevesle tekrar oynayıp şunları bitirsem diyordum ama yok yani geri dönülecek bir cazibesi yok ne yazık ki. Serinin önceki oyunlarıyla alakası yok hakikaten. Alakasız bir senaryo dayatmışlar oyuna ama onun da etkileyici bir tarafı yok. Havaalanında savaşırken artık bitse diyerek oynuyordum oyunu. Bir de oyunun içerisine serpiştirilmiş ve ufak bulmaca tarzı olayların da sayısı çok azdı ve sanki önceki oyunlarda bunlar daha fazlaydı. Ertesi gün okula gittiğimde abi şurada takıldım ya nasıl geçilecek vs... diye sorduğumu hatırlıyorum önceden bitiren bir arkadaşıma. Bu oyun oldukça tekdüze bir şekilde ilerliyor ne yazık ki.
  • Oyunu oynamadım ama ilk iki oyunun yerini tutamadığı açıkça belli.
  • ben ilk oyunu çok eskiden kung fu eklentisi ile oynamıştım. Kung fu paketi oyunu bildiğin matrix gibi bir kıvanma sokuyordu ne oyundu yaa fakat 2.yi oynamadım
    pek sarmamıştı 3 oynasam mı tereddütteyim.
  • Max payne 3, 1 ve 2 gibi değil kesinlikle ama onları hatırlattığı için kısmen oynanır yine fena değil. İlk oyunu açtığımızdaki çalan müzik max 2'de çaldığı için insan duygulanıyor
  •  Max Payne'nin ruhu malesef öldü!

Fotoğraf Max Payne 3 'ten
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.