Şimdi Ara

Max Payne 3 Grafik ve İşlemci Performans Testleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
9.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Tesselationın işe yarayıp yaramamasına göre DX11 Normal veya DX9 High rahatça oynarım. Full ayar takıntım olmadığı için sorun yok.

Grafik kalitesini düzgünce kıyaslayabileceğimiz daha fazla resim olsa iyi olurdu.

Hocam hangi ekran kartini ve hangi cozunulukteki monitoru kullaniyorsunz?

HD6850, 1440x900
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Oha hala dx9 ile dx11 arasinda fark yok diyenler, nerede fark gordun diyenler, okadar fark fark degil diyenler var ya ...

Bu arada benim islemci hala iyi sonuc veriyor standard hizlarinda sevindim.

hürriyette okumuştum, ülkemizde erkeklerin %8 i renk körüymüş; bu arkadaşlarda da var bir körlük. DX körlüğü

Lakin iş hakkaten ciddi arkadaşlar. Renk körü olan arkadaşlar renklerdeki detayı dolayızıyla oyunlarda ki detayı yakalayamıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 12 Haziran 2012; 11:22:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rezes

quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Oha hala dx9 ile dx11 arasinda fark yok diyenler, nerede fark gordun diyenler, okadar fark fark degil diyenler var ya ...

Bu arada benim islemci hala iyi sonuc veriyor standard hizlarinda sevindim.

hürriyette okumuştum, ülkemizde erkeklerin %8 i renk körüymüş; bu arkadaşlarda da var bir körlük. DX körlüğü

Lakin iş hakkaten ciddi arkadaşlar. Renk körü olan arkadaşlar renklerdeki detayı dolayızıyla oyunlarda ki detayı yakalayamıyordur.

Alıntıları Göster
    quote:

Hocam bende biryerde okumuştum bazıları öyle kibirrli oluyormuş ki çok paranın çok harcamanın itibari yükseltiğini ve herşyi gördügünü zannediyorlarmış halbuki görgüsüzlüğü ortaya çıkarıyor.. ama ne yaparsın böyleleriylede yaşamak zorundyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 12 Haziran 2012; 15:44:52 >

• DX9 Ve Dx11 olayı çok farklı değişkenlera bağlı arkadaşlar...
    Ben Tüplü monitör kullanıyorum sabah karanlık sahneleri göremiyorum ışık vuruyor:)

Sonrası HErkesin mobitörü LEd değil LCd var CRT var öyle yani...

Bir de DX 11 i tatmak için en azından high da oynamak gerekiyor kanaatimce...
  • Oyunun optimizasyonunu beğenmedim şahsen. Uçuk kaçık bir grafik göremedim. MSAA kullanmak işkence. Hepsini geçelim, açık dünya tarzında bir oyun değil. Yani optimize edilmesi gereken bir durum yok. Aynı Call of Duty oyunlarındaki gibi belli bir yoldan ilerleyip belli bir görüş alanı çiziliyor. Bunda bile adam gibi MSAA desteği sunulamamış. Hatta performansın daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum zira dediğim gibi grafiklerde de şaşırtan bir durum yok.

Yine de GTA 4 gibi felaket değil. Gayet akıcı oyun. Tek mesele olması gerektiği kadar yüksek performans göstermiyor. Sanırım yapımcı genel donanım durumunu göz önüne alarak optimizasyonu pek sallamamış. Nasıl olsa herkes oynar hesabına getirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 12 Haziran 2012; 16:11:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

ne directx9 muş arkadaş, aynı windows xp gibi ömrü uzun oldu. microsoft bu ikisini çıkardığı için şimdi bin pişmandır

Hakikaten çok tuttu bu ikisi. Windows XP bir üç yıl daha gider heralde zaten DX9 ile D11 pek fark göremedim iki resim arasında.
  • bu arada ben bu fps'leri göremiyorum diye bi kıllandım ve kaynağa baktım msaa kapalıymış. sistemi ağlatan zaten msaa. en yüksek ayarlar yazıp msaa kapatmak saçma olmuş diyeceğim ama vram yüzünden her kartta açılmıyor sanırım o yüzden sağlıklı olmazmış. ama en azından tepe kartlar için açıp fpsleri gösterebilirlermiş. 7970 4xmsaa ile 30ları görüyor. min için söylüyorum yoksa average yüksek. kapalı mekalarda özellikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senol2985

quote:

Hocam bende biryerde okumuştum bazıları öyle kibirrli oluyormuş ki çok paranın çok harcamanın itibari yükseltiğini ve herşyi gördügünü zannediyorlarmış halbuki görgüsüzlüğü ortaya çıkarıyor.. ama ne yaparsın böyleleriylede yaşamak zorundyız

Evet haklısınız. hatta hatta karşısındakinin kim olduğunu biliyormuşçasına yaftalayan, hayattaki seçim ve kararlarını yapamamış, bir yere gelememiş ezik kişiliklerde var ve forumda her fırsatta insan yaftalayarak eziklik duygularını bastırmaya çabalıyorlar. Lakin nafile, çırpındıkça batıyorlar da farkında değiller. Allah yar ve yardımcıları olsun. Böyleleride olacaktır, tabidir. Hep birlikte yaşayacağız sonuçta ALLAH`ın ARZI GENİŞ

• grafikleri pek hoşuma gitmedi pek fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezes

quote:

quote:

Evet haklısınız. hatta hatta karşısındakinin kim olduğunu biliyormuşçasına yaftalayan, hayattaki seçim ve kararlarını yapamamış, bir yere gelememiş ezik kişiliklerde var ve forumda her fırsatta insan yaftalayarak eziklik duygularını bastırmaya çabalıyorlar. Lakin nafile, çırpındıkça batıyorlar da farkında değiller. Allah yar ve yardımcıları olsun. Böyleleride olacaktır, tabidir. Hep birlikte yaşayacağız sonuçta ALLAH`ın ARZI GENİŞ

Alıntıları Göster
    quote:

Reiz niye üstüne alındın ama madem alındın cevap vereyim bir yerlere gelmek seçim ve kararlarını doğru ve ya yanlış yapmak insanı adam yapamıyor...İnsanı adam yapan tevazu .ahlak haa.. bunlar yokta para,patavatsızlık varsa Onuda mazur görüyoruz..

• quote:

quote:

Reiz niye üstüne alındın ama madem alındın cevap vereyim bir yerlere gelmek seçim ve kararlarını doğru ve ya yanlış yapmak insanı adam yapamıyor...İnsanı adam yapan tevazu .ahlak haa.. bunlar yokta para,patavatsızlık varsa Onuda mazur görüyoruz..

O halde siz neden üzerinize alındınız?

bu son söylediklerin felsefik güzel şeylerde! anlamlı olması için uygulamak lazım. lafla olmuyor ve temmenniden öteye gidemiyor dimi parayıda cümlelerinizde bu kadar takıntı yapmamanız lazım dimi. Allah parayı çok çalışana değil! dilediğine veriyor sonuçta.. çok param yok lakin şükürler olsun Allah a ki, kazancım helalinden ve bereketi oluyor. Sistemimi 15 senedir bu noktaya getirebildim. 5e aldım 3e sattım üzerinede koydum bir üste taşıdım. Benimde hobi ve zevkim bu. Başkaları karı,kıza ,arabaya, gezmeye, sigaraya, yemeğe-içmeye para harcıyor, bizde donanıma. Ha bu yazdıklarımıda yine üzerinize alıp cevap vermeye zahmet etmeyim. Ön yargılı ve yafta yapıştmayı alışkanlık ve karakter haline getirmiş arkadaşlara yazdım.

mesajım renkkörlüğü üzerineydi, ve söylediklerimin arkasındayım. bizzat arkadaşımın durumuna şahit oldum, renk ayrımı yapamıyor, oyunlar içinde aynı şey geçerli. bu bir özürlü olmadı durumu. evet lakin DX9 la DX 11 rasında ayrım yapamayan nedir siz söyleyin! DX9 - DX11 arasındaki tercih meselesinden , değip değmeyeceğinden bahsetmiyorum Adam fark yok diyor

Saygılar, iyi geceler

• ulan 560ti 1GB ile 1920.1080 de bellek sınırına takılıyorum deli oldum

illaki 2gblık versiyonunu aldırcaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

ulan 560ti 1GB ile 1920.1080 de bellek sınırına takılıyorum deli oldum

ben very hight ayarlarda 1920,1080p de 58 60 fps ile oynuyorum,sizde bir sıkıntı var bence.(hemde imzamda ki dandik sistemle)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut_fb

quote:

ben very hight ayarlarda 1920,1080p de 58 60 fps ile oynuyorum,sizde bir sıkıntı var bence.(hemde imzamda ki dandik sistemle)

yok oynanışta bir problem yok 60fps sabit alıyorum ancak 1gb olduğu içim MSAA açıılmıyor ne yazıkki..gerçi gerekmiyorda muhteşem bir oyun olmuş kurgu olarak yemişim AA sını

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turgut_fb

quote:

yok oynanışta bir problem yok 60fps sabit alıyorum ancak 1gb olduğu içim MSAA açıılmıyor ne yazıkki..gerçi gerekmiyorda muhteşem bir oyun olmuş kurgu olarak yemişim AA sını

Alıntıları Göster
    quote:

müdür senin phenom kaç ghz çıkıyor... voltajlı voltajsız?

• Yağmurlu mezarlık bölümü ve Brezilya bölümünde 60FPS de akıcı oynanmıyor oyun. Very High'dan High a çekmek zorunda kaldım.
  • arkadaşlar bu oyunu indirmek istiyorum malum 28 gb olduğu için kararsıızım. sistemim core i3 3.2ghz işlemci 4gb ram 1 gb radon hd 4670 ekran kartı acaba bu oyunu kasmadan oynayabilirmiyim eğer kasmıcaksa indireyim acil cevap lütfen ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Orijinalden alıntı: Canok

quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

quote:

dx9 la dx11 arasında hiç fark yok.

oha demekki bakmakla görmek arasında ki fark bu sanırım

50 tane adam fark yok demiş bi sen görüyorsun farkı sanırım.?

ne alakası var anlamadım.

dx9 la dx11 arasında ne fark gördün ?

adam koymuş resimleri üst tarafa bak. gayet de belli farklar var. hem de bayağı fark var.

Eleman sadece dx konusunda değil, normal de de kör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Yağmurlu mezarlık bölümü ve Brezilya bölümünde 60FPS de akıcı oynanmıyor oyun. Very High'dan High a çekmek zorunda kaldım.

dostum bu oyunu indirmek istiyorum malum 28 gb olduğu için kararsıızım. sistemim core i3 3.2ghz işlemci 4gb ram 1 gb radon hd 4670 ekran kartı acaba bu oyunu kasmadan oynayabilirmiyim eğer kasmıcaksa indireyim acil cevap lütfen ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_dance

arkadaşlar bu oyunu indirmek istiyorum malum 28 gb olduğu için kararsıızım. sistemim core i3 3.2ghz işlemci 4gb ram 1 gb radon hd 4670 ekran kartı acaba bu oyunu kasmadan oynayabilirmiyim eğer kasmıcaksa indireyim acil cevap lütfen ...

düşük ayarlarda oynarsınız diye düşünüyorum,lakin oynatmayabilir denemek lazım..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.