Şimdi Ara

Max 37 bin tl ye kadar otomatik geniş araç.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. 37 bin tl ye kadar otomatik geniç bi araç arıyorum.
    -Km 350bine kadar olabilir
    -işcilik iyi olursa boyada onemli degil
    -Otomatik olması şart.

Aklımda 1.9 tdi passatlar var.
    Avensis de olabilir.

Şu araç hoşuma gitti siz ne dersiniz

sahibinden.com
    Toyota / Avensis / 2.0 / Sol Extra / 2001 MODEL AVENSİS 2.0 SOL EXTRA TAM OTOMATİK+SUNROOF+DERİ FULL sahibinden.comda - 712167215
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2001-model-avensis-2.0-sol-extra-tam-otomatik-plussunroof-plusderi-full-712167215/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla o para çöp olmuş 2004 model pejolara renolara verilene kadar toyotaya verilir ve en az 3 gömlek kaliteli ve konforlu araca binersin
    Kesinlikle jağon olsun yaşlı araba alacaksan başka bakma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç cidden güzel duruyor. Ancak görünenine değil görünmeyenine odaklanın, motor şanzıman alt takım komple baktırılmalı. Rampalı bir yolda test sürüşü yapıp durumunu inceleyin.
  • Zamanında manueline sahip olmuştum. Güzel arabadır, tavsiye ederim. Lpg uyumlu olmadığı için uyguna bulunabiliyor ama benzinli de çok yakmıyor. Araç 2.0 150hp ve 1240kg. Performans ve tüketim çok iyiydi.
    https://forum.donanimhaber.com/toyota-avensis-2001-2-0-d4-uzun-yol-tecrubelerim-bitlis-istanbul-eklendi--97374893
  • 250 binde o yaşta araca para bağlanır mı asıl soru bu?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Valla o para çöp olmuş 2004 model pejolara renolara verilene kadar toyotaya verilir ve en az 3 gömlek kaliteli ve konforlu araca binersin
    Kesinlikle jağon olsun yaşlı araba alacaksan başka bakma
    Haklısınız hocam. 1.9 tdi passatlara felan varda korkutuyor. Japonlara bakmak lazım. Önerebileceğiniz model varmı başka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Haklısınız hocam. 1.9 tdi passatlara felan varda korkutuyor. Japonlara bakmak lazım. Önerebileceğiniz model varmı başka

Alıntıları Göster
    Hocam pek ilgi alanıma girmiyor 15 yaş üstü
    Ama tecrübeyle sabit eski model araç alacaksan daha sorunsuz japon ve kore araçlarına yönel accord avessis corolla piyasası olan araçlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahibinden.com
    Mitsubishi / Lancer / 1.6 / Invite / BAYRAMLIK ARAC sahibinden.comda - 718858299
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-bayramlik-arac-718858299/detay

2005 sonrası bulursan daha iyi olur. Şanzıman geçişleri hissedilmiyorsa sonra gelip teşekkür edersin

ben anneme 2005, 235bin km'de boyasız olanını aldım. LPG de yok. Vitesleri hala hissedilmiyor gayet iyi durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 20 Ağustos 2019; 16:8:36 >

• 2004 yili Huyundaki elentra tavsiye ederim lpg uyumlu motor sanziman sorunsuz aractir. Seat altea da dusunulebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_atr -- 20 Ağustos 2019; 16:17:14 >
  • Focus II bak Benzinli otomatik, şanzımanın başını derde sokma ihtimali az..
    Avensiste yedek parça bulmakta çok zorluk çekersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S1000XR -- 20 Ağustos 2019; 18:26:31 >
  • sahibinden.com
    Nissan / Primera / 2.0 / Tekna / TAYDAŞDAN 2005 NİSSAN PRİMERA 2.0 BENZİN-LPG-OTOMATİK FULL sahibinden.comda - 724108127
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-****dan-2005-nissan-primera-2.0-benzin-lpg-otomatik-full-724108127/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bence o paraya alabileceğiniz en iyi ve en donanımlı otomatik araç
  • Toyota demesen şaka yapıyorsun derdimde şimdi gördüm olabilir. Görünen boya takıntın yok. Direk motora mekaniye baktır al dostum. Konforunda olur. Hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjordan2345 -- 28 Ağustos 2019; 3:53:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.