|
Marvel, yeni Avengers filmlerini bölerek üçlemeye dönüştürmeyi planlıyor
-
-
Sinemada izlemem, devri kapandı.
Thnx for your services bro.
-
Yahu az sal Marvel az salll daa bir şeyin suyunu çıkardınız yetmedi suyunun suyunu çıkartınız nereye kadar. Başka konu mu yok başka karakterimi yok hani end game sondu şimdi doms day çıkardınız peşine üçleme. Hollywood gerçekten çöplük yaa
Tavsiyem İran,Kore, japon bağımsız filmlerine özgün Türk filimlerine zaman ayırın. Dünyayı kurtaran adam filmi bile bu filmlerden iyidir. Tek amaçları para kazanmak. ( Kişisel görüşüm hayranlarını kırmak istemem.)
-
Hikayenin yeterince uzun olduğu söyleniyordu zaten, eğer böyle bir şey varsa 3 filme bölmek senaryo açısından çok daha iyi olabilir.
Yararına olacaksa tabi ki 3 filme bölünebilir, kopukluk yaşanmasındansa böyle bir şey daha mantıklı.
_____________________________ -
4 e bölün daha çok kazanırsınız
-
O kadar umurumda değil ki trailerina bile bakmadım artık, Endgame ile tüm hikaye bitti her şey kapandı benim nezdimde. Ondan sonra çıkan her film alternatif bir evrene göre yazılmış, bana göre biraz daha drama tarafı ağır basan kahramanların günlük yaşamına odaklanan Boys benzeri daha acımasız filmlerin gelmesi gerekiyordu da geçti artık. Süper kahraman devri kapandı gibi, arada Batman, Joker gibi hayatın içinden çıkan yapımlar gelirse izlenir belki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There are some four million different kinds of animals and plants in the world. Four million different solutions to the problems of staying alive. -
Zack Snyder'a yaptirsinlar sekize bile bolerler.
-
Artık etkilemiyor beni Avengers serisi.Çocuk filmine döndü iyice.Yada ben yaşlandım,yaş oldu 33
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67F55433B -- 25 Ocak 2026; 8:31:38 >
Dizi olarak yayınlasınlar :)
-
-
İyi olur hikayeler ve anlatılacak şeyler bol. Dizi kısmında Loki-WandaVision-Moonknight-Agatha ile güzel işler yaptılar. 1-2 tane saçma proje vardı ama olsun. Hepsi güze olacak diye bir şey yok. Zaten 3iq fanatikleri memnun etmenin bir yolu yok. Eleştiri yağmuruna tutuyor anlamsız bir şekilde. Günümüzde bir şeyi böğüre böğüre eleştirmek, çöp muamelesi yapmak meslek haline geldiği için artık hiç bir film-dizi incelemesi izlemiyorum. Futbol yorumcuları bile bu toksiklik sayesinde kazançlarını katladılar kendi kanallarını açıp orada devam ediyorlar.
Dr Doom filan hikaye amaç Marvel dışında dikiş tutturamayan Rdj'ı yeniden parlatma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hayranlarını kırdın! Senin şahsi fikirlerin sadece kendini bağlar. Genel geçer yorumlar yapamazsin . Yeni Avengers filmlerini heyecanla bekleyen çok fazla kişi var. Herkes sıkıcı İran ,Kore,japon sinemasını sevmek zorunda değil . Ve senin marvel'dan nefret etmen Marvel filmlerine ve hayranlarına hakaret etmeni gerektirmez . Umarım anlamışsındır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Senin için yaşlanmış. Sen git Nuri Ceylan filmlerini izle dede
Rdj oppenheimer ile Oskar kazandı ne saçmalıyorsun sen . Adamın şuan oyunculuk ücreti çok çok yüksek o yüzden her filmde görmeyi bekleyemezsin .
Üslubuna dikkat et bence.Bu üslupla,tavırla bir ton dayak yersin,sıkıntı çıkar senin için
Seni tanımıyorum ama benden sana bir tavsiye
Aynı fikirde olmayabilirsiniz saygı duyarım ama ifadelerinize dikkat edin.
En Beğenilen Yanıtlar
|
4 e bölün daha çok kazanırsınız
|
|
Sinemada izlemem, devri kapandı.
Thnx for your services bro. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt