Şimdi Ara

Marvel hayranlarına kötü haber: Avengers: Secret Wars ve Deadpool 3 dahil birçok Marvel filmi ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marvel hayranlarına kötü haber: Avengers: Secret Wars ve Deadpool 3 dahil birçok Marvel filmi ertelendi
    2008 yılında Iron Man filmi ile hayatımıza giren Marvel Sinematik Evreni, son yıllarda önemli yapımlarla karşımıza çıktı. Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame ile evrende ciddi değişikler yapan Marvel, 2021 yılında Disney+ dizilerini de hayatımıza sokmuştu. Bu süreçte birçok yeni karakteri hayatımıza sokan stüdyo, gelecek yıllar için birçok farklı karakter ve yapım hazırlıyor. 

Marvel Studios, temmuz ayında düzenlenen San Diego Comic Con etkinliğinde yakın gelecek planlarını duyurmuştu. Marvel Evreni’nin yeni kötüsü Kang The Conqueror odaklı yeni Avengers filmleri, Blade, Deadpool 3 ve Fantastic Four da stüdyonun açıklanan planlarında yer almıştı. Ancak firma, Avengers: Secret Wars dahil birçok gelecek yapımını ertelemek zorunda kaldı.

Ayrıca Bkz.2022'de Marvel film ve dizileri hangi sırayla izlenir?

Ertelenen Marvel filmleri ve yeni çıkış tarihleri

• Blade: 6 Eylül 2024 (Önceki çıkış tarihi: 3 Kasım 2023)

• Deadpool 3: 8 Kasım 2024 (Önceki çıkış tarihi: 6 Eylül 2024)

• Fantastic Four: 14 Şubat 2025 (Önceki çıkış tarihi: 8 Kasım 2024)

• Avengers Secret Wars: 1 Mayıs 2026 (Önceki çıkış tarihi: 7 Kasım 2025)

• Açıklanmamış Marvel Projesi: 7 Kasım 2025 (Önceki çıkış tarihi: 14 Şubat 2025)

• Açıklanmamış Marvel Projesi: Takvimden kaldırıldı (Önceki çıkış tarihi: 1 Mayıs 2026)

Marvel hayranlarına kötü haber: Avengers: Secret Wars ve Deadpool 3 dahil birçok Marvel filmi ertelendi
    Böylece Marvel Studios, 2024 ve 2025 filmlerinin birçoğunu ertelemiş oldu. Uzun zamandır merakla beklenen Blade filmi, yeni bir yönetmen arayışında olduğu için yapımına ara verildi. Geçtiğimiz hafta duyurulan ve Hugh Jackman’ı Wolverine rolüne geri döndürecek Deadpool 3 filmi ise 2 ay ertelenmiş oldu. Avengers: The Kang Dynasty’den birkaç ay sonra çıkması planlanan ve Marvel Sinematik Evreni’nin Çokluevren Efsanesi’ni bitirecek olan Avengers: Secret Wars ise 2026 yılına alındı.

Kaynak:https://comicbook.com/movies/news/marvel-release-dates-2022-mcu-phase-5-and-6-schedule-marvel-movies-order/

• ömrümüz yetermi acaba

• Her şey ertelenir oldu bu sene nedense. Oyunlar ertelenir şimdi de filmlere sıra gelmiş anlaşılan.

• seneryolar değişti tabi doctor strange ve thor saçmalıklarından sonra.

• o kadar üzldüm ki kelimeler yetmez anlatmaya...

• Blade disinda hic biri ilgimi cekmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Cod Warzone: Kabakdolması#4957347
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fearless_tr kullanıcısına yanıt
    Filme yeni yönetmen arıyorlarmış. Muhtemelen işler karışık filmle ilgili.

• Dc strange 2 rezalet film di za zor dayandım thor son film bakim dedim aman allahım vasatın altın da marvel son zamanlar da ciddi bir kalitesizlik var

• İçlerinde yeterli LGBT görülmediğinden eklenmek üzere ertelenmesine karar verilmiştir...

Önce Doctor Who, şimdi MCU, bu şerefsizler sevdiğimiz her şeyi mahvetmeye karar vermiş...

• Ohaa ömrümüz yetmez bu filmleri görmeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Dizilerle alakalı olduğunu sanmıyorum . Son zamanlarda Marvel da bir kalite düşüşü vardı sanırım kaliteyi arttıracaklar. Filmler daha geç çıkacak ama daha kaliteli olacak .

hocam benim en sevdiğim Marvel filmlerden biri oldu ya. o karanlık tonu asiru sevdim millet niye sevmedi anlamadim

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.