Şimdi Ara

Mars™ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tom006

Pir cim bu oyun tutmaz ben sana söyliyem. Hani şu depremmi oluyormuş bir şeyler oluyormuş San Fransiscoda işte o çıksın o tutar. Ama bu tutmaz.. Bak sonra ben duymadım bilmiyorum felan deme..

Nereden biliyorsun canım oyunun tutmayacağını daha ortada bir iki resim var.

Orjinalden alıntı: DRACON1C

İyi de " I am Alive " RPG değil ki ?!
    Niye böyle bir karşılaştırma yaptınız?

nasil bir oyun, ben ilk kez duydum onu.

quote:

Konu: Ubisoft yaptığı açıklama ile PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için geliştirilen aksiyon macera oyunu I Am Alive'ı duyurdu Assassin's Creed'in yapımcısı Jade Raymond'ın yeni oyunu olan I Am Alive, Cold Fear ve Alone In The Dark: The New Nightmare oyunlarından tanıdığımız Darkworks firması tarafından geliştirilecek I Am Alive'da Şikago şehirini yerle bir eden depremden sağ kurtulan bir karakterin başından geçen olayları oynayacağız (tabii işin içinde Jade Raymond varsa hikaye bununla kalmaz, bundan emin olabilirsiniz)

Ubisoft firmasının yaptığı açıklamaya göre, “Assassin’s Creed 2″, “Splinter Cell Conviction” ve yeni “Ghost Recon” oyunlarının, 1 Nisan 2009 ile 31 Mart 2010 tarihleri arasında bir tarihte piyasada yer alacağı duyuruldu
    Ubisoft, ekim 2009 tarihinde piyasaya 7 adet yeni oyun sürecek Bunlardan üçü, oyun dünyasına yeni katılacak olan başlıklar (”I Am Alive” bunlardan biri) ve diğer dört oyun ise lisanslı oyunlar (”James Cameron’s Avatar” ve “Teenage Mutant Ninja Turtles” gibi) olacak ve ayrıca “Petz”, “Imagine”, “My Coach” ve “PlayZone” gibi seri oyunlarına da devam edecek.

• İlla mars olmalı. Hayır o kadar gezegen var. Ne özelliği var şu marsın. Bi gidemedik oraya.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=60966
  • Grafikler pek iç açıcı değil.Hele de böyle oyun motorları varken grafikler kötü.Fakat çıkana kadar geliştirilebilir.Oynanabilirlik de önemli tabiki.Grafiği geçtik Müzik+Oynanabilirlik muhteşem olursa grafiğe ihtiyaç bile kalmaz.Bi de oyunun adı çok klasik ''Mars'' çok sade bir isim.

BUGÜN, SÖZLÜKLER KUSUYORUM; CÜMLELER KURAMAZKEN DÜN.
  • Oyunun yapımcı ekibi Monte Cristo'dan ayrılmış bir grup. Daha önce Monte Cristo bünyesinde Silverfall oyununun yapımında çalışmışlar. Silverfall güzel bir aksiyon RPG idi. Bu oyun da güzel olabilir. Diablo sevenler takip etsin derim.

Mars™
     Mars™
     Mars™

• Ay yokmu Ay ? Mars Kars Tamam'da ay'ı yokmu

hep mars hep uzay hep yaratık
    Origin: GizmoMKD - Steam: Gizmomkd (B13 display name) - uPlay: GizmoMKD
  • Bu nasıl grafiktir ya??Tamam oynanışa bakıyoruzda bu kadar abartı olmaz.Ama dürüst oldukları kesin.Bütün şirketler gibi kendileri editleyip koymuyorlar hiç olmazsa.2009 yılında böyle oyunlar olacaksa hiç hevesim kalmadı artık..Donanımhaber oyun bölümünden grup toplasak bir oyun yapsak daha güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 16 Nisan 2009; 18:46:09 >
    Xboxlive:Gllazer
  • Kontroller ilginç olacak gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrbezgin

Çok da kötü sayılmaz grafikler...

EVET KÖTÜNÜNDE KÖTÜSÜ ÇÜNKÜ... ps2 kalitesinde görüntü var gibi.günümüz oyunlarına göre oldukça sönük kalıyor...ancak konu itibariyle belki ilgi çekebilir.....

DH XBOX 360 TOPLULUĞU
  • İlk videosu geldi. Hadi bakalım. Yanlız sesi yok idare edin.

http://www.gametrailers.com/player/48100.html

Orjinalden alıntı: leco

İlk videosu geldi. Hadi bakalım. Yanlız sesi yok idare edin.

http://www.gametrailers.com/player/48100.html

Kamera çok uzak ya elemana...
    Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
    Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
    Sâdıkâne / belki ol / âlemde bir / dildâr olur
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.