Şimdi Ara

Markafoni.com'daki ürünler sahte mi gerçek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
49.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirim olduğunu duydum ama üye olmaya tenezzül etmedim. Acaba içerideki ürünler gerçek midir sahte midir? Alıp da deneyen oldu mu?

• Direkt üyelik yok galiba.Referans gerekiyor.Halka göre değil galiba.
  • beni referans gösterip üye olabilirsiniz.

sedatiuss(at)hotmail.com
  • referans olarak toshieee@gmail.com u da göstererek üye olabilirsiniz
  • Hocam üye olmak mesele değil zaten. Önemli olan ürünler gerçek mi sahte mi?
  • Artık benide referans olarak kullanabilirsiniz volky06@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankokusu -- 10 Ekim 2008; 13:49:38 >
  • Şimdi baktım içeride bişi yok ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Site yeni açılmış bir günlük indirim sitesi giyim üzerine. Ben de bir arkadaşın davetiyle üye oldum. Yalnız üye olduktan sonra hotmail kullanıcı adını ve şifresini istiyor anlamsız bir şekilde. Henüz ürün satmaya başlamamışlar ancak arkadaşınızı davet edin 10 ytl kazanın gibi bir kampanya yaparak üye sayısını artırmayı hedefliyorlar anlaşılan. Tabi bu hotmail hesabı ve şifresi talebi kafa karıştırıyor. Bence üye olun ama dikkat edin.
  • bir yanlışın var senden sadece mail adresini istiyorlar orada istedikleri şifre senin hotmailinin şifresi değil

siteye giriş şifren

öte yandan pek bir şey de yok hep giyim üzerine sırf meraktan girdim

referans olanlara 10 ytl indirim kazandırıyoruz hepsi bu
  • bayramdan önceki kampanyasindan iki tane aldık helly hansen ayakkabi aldık bizim aldıklarımız orjinal ve çok güzel ürünlerdi şu anki kampanya değişik herhalde ama bizim aldıklarımız kesinlikle orjinaldi zaten faturada kesiyorlar sahte ürün yollayamaz o şekilde
  • nasıl bir saçmalık bu

para verip ürün alıcam,ama referans gerekiyor
  • supremistic@hotmail.com
    kullanarak da üye olun lütfen....
  • yankiuslu@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadays

bir yanlışın var senden sadece mail adresini istiyorlar orada istedikleri şifre senin hotmailinin şifresi değil

siteye giriş şifren

öte yandan pek bir şey de yok hep giyim üzerine sırf meraktan girdim

referans olanlara 10 ytl indirim kazandırıyoruz hepsi bu

Arkadaşınızı siteye davet etmek istediğinizde açılan pencerede mail adresinizi ve şifresini istiyor. Ben onu kastetmiştim. Yoksa üyelikle bunu karıştırıyor değilim...
  • referans olanlar indirim kazanmıyor sizin ilk alışverişinizde 10 ytl indirim kazanıyor ama kimsenin alışveriş yapacağını sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kendinibil

Site yeni açılmış bir günlük indirim sitesi giyim üzerine. Ben de bir arkadaşın davetiyle üye oldum. Yalnız üye olduktan sonra hotmail kullanıcı adını ve şifresini istiyor anlamsız bir şekilde. Henüz ürün satmaya başlamamışlar ancak arkadaşınızı davet edin 10 ytl kazanın gibi bir kampanya yaparak üye sayısını artırmayı hedefliyorlar anlaşılan. Tabi bu hotmail hesabı ve şifresi talebi kafa karıştırıyor. Bence üye olun ama dikkat edin.

Merak edip bende üye olmuştum ve ürün satışı vardı.

Mail adresini ve şifrenide listendeki herkese otomatik davetiye yollamak için istiyolar, yanlışım yoksa sadece hotmailde yok.
  • 1 hafta teslimat süresiymiş YUHHH
  • satılan ürünler gerçek .(ck gömlekler) fiyatlarda çok iyi bilginiz olsun.
  • VİPİNDİRİM, dilediği zaman bu yasal uyarı sayfasının içeriğini güncelleme yetkisini saklı tutmaktadır ve kullanıcılarına siteye her girişte yasal uyarı sayfasını ziyaret etmelerini tavsiye etmektedir.

satış sözleşmesinin son maddesi biraz garip geldi.biz şu an ki satış sözleşmesini onayladığımız zaman satış sözleşmesinde yapılacak her türlü değişikliği de kabul etmiş oluyoruz sanki.

yorumu olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beYdeNbeY -- 12 Ekim 2008; 14:38:59 >
  • Markafoni.com’a ÜYE OLMAK İSTEYENLER referans olarak hadee@hotmail.com mail adresini kullanabilirler…

http://www.markafoni.com/user/registration/register/code/
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.