Şimdi Ara

Markafoni.com'daki ürünler sahte mi gerçek mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
49.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hemen üye olmak için:http://www.markafoni.com/i/ufak_tefek/

ayrıca şu anda 2 late saatler indirimde. 26tl
     Markafoni.com'daki ürünler sahte mi gerçek mi?
  • erdem_yy@hotmail.com

benide referans olarak gösterebilirsiniz
  • up
  • kesinlikle orjinal..burdan biçok alışverişim oldu biraz geç geliyo ama fiyatı ve orjinal olması buna katlanır nitelikte
  • adidas ayakakbı aldım. kampanya bitiminin ertesi gün kargoya verildi ondan sonraki gün kargo elimdeydi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

kesinlikle orjinal..burdan biçok alışverişim oldu biraz geç geliyo ama fiyatı ve orjinal olması buna katlanır nitelikte

Kaç Gn Snra teslim ediyolr acaba Ck Parfüm 199 Tl den 99 tl düşmüş orjnalmi dye kararsız kaldım
  • 2008 yılının konusu artık üye olmayan kalmamıştır.Referans vermenize gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekström -- 16 Kasım 2010; 14:21:01 >
  • 1-2 ay kadar önce en iyi alışveriş sitesiydi bence.2-3 günde bir yeni markalar geliyordu.Şimdi sanırım her 9 günde bir yeni markalar geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucmayanbalon

quote:

kesinlikle orjinal..burdan biçok alışverişim oldu biraz geç geliyo ama fiyatı ve orjinal olması buna katlanır nitelikte

Kaç Gn Snra teslim ediyolr acaba Ck Parfüm 199 Tl den 99 tl düşmüş orjnalmi dye kararsız kaldım

kampanya bittikten 7 gün sonra kargoya teslim ediyolar..ama tam 7 günde sürmüyo 1 2 güne veriyolar kargoya..geç kalırsa müşteri hizmetlerini ara ya da mail at böyle şey olmaz falan filan diye sonra özür dileyip yanında başka hediye gönderiyolar ben tshirt almıştım geç geldi biraz..aynı markanın farklı bir modelini (29,90dı fiyatı) hediye olarak aldığım ürünle beraber gönderdiler...

• arkadaşlar bu linkten de üye olabilirsiniz:http://www.markafoni.com/i/emire_buyukyonca/
    ürünler orjinal ben geçen yıl uygun fiyata bot ve ayakkabı aldım.hala kullanıyorum ve çok memnunum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ucmayanbalon

quote:

kampanya bittikten 7 gün sonra kargoya teslim ediyolar..ama tam 7 günde sürmüyo 1 2 güne veriyolar kargoya..geç kalırsa müşteri hizmetlerini ara ya da mail at böyle şey olmaz falan filan diye sonra özür dileyip yanında başka hediye gönderiyolar ben tshirt almıştım geç geldi biraz..aynı markanın farklı bir modelini (29,90dı fiyatı) hediye olarak aldığım ürünle beraber gönderdiler...

geç kalmasada mail atsak yine hediye verirlermi ki

• İNDİRİN ARTIK BUTUN SİTELERDE VAR BİRAZCIK ARAŞTIRSAK YETERLİ ESASINDA VE KARGO SİSTEMİ BERBAT BU AYIN 20 SİNDE SİPARİŞ VERDİM DAHA KARGOYA BİLE VERİLMEDİ 10 İŞ GÜNÜ DİYOLAR BUNUN 2 SİNİ CIK 8 GÜNDÜR KORGO BEKLİYORUM BERBATLAR VE HER SEFERİNDE AYNILAR ORGANİZE EDEMİYORLARMI BUNDAN BAŞKA BEŞ SİTEDEN DAHA ALIŞ VERİŞ YAPIYORUM 3 GÜNÜ GEÇMİYO BÖLE Bİ STEYE YAZIK BECERİKSİLİK BENCE MARKAFONİYMİŞ
  • ya adamların kargo gönderme problemi var sanırım emin değilim ama sikayetvarda tüm şikayetler geç kargo ile alakalı
  • SICAK FIRSATLAR kısmına aşağıdaki mesajı yazmıştım. Ve hemen bir kaç kişi markofonyi korur cevap yazdı ve konu 3 saat içinde silindi. Okuyun ve siz karar verin bu yazı sıcak fırsatlardan silinmelimiy di?

İyigünler,

Markafoni ürünlerine bakarken hep aklımda, bunlar gerçekten var olan markalarmıdır diye düşünürüm. Bazılarını hayatımda hiç duymadım.

Dün ise şöyle bir gerçeği farkettim ve sizlerle paylaşmaya karar verdim. BARBOUR marka ayakkabılar satılıyor. İnternet' de araştırdım ve 100 yıllık bir İngiliz Outdoor markası. Türkiye dağıtımcısını buldum ve sordum. Meğersem BARBOUR ayakkabı üretmiyormuş. Bizim uyanık ayakkabı üreticilerinden birisi bu ismin marka tescilini almış. Ama bunlarda mahkeme kararıyla, markayı durdurmuşlar ve üretimin durmuş olması gerekirmiş.

MARKAFONİ' nin bu bilmeyerek yapması imkansız. Benim harcadığım 5dk kayı harcayıp bu markanın çakma olduğunu anlayabilirlerdi. Aslında kanun önünde çakma değil, çünkü logo farklı, ve ayakkabıcı üretirken elinde marka tescili varmış. Fakat yazı ile yazarsanız İngiliz markası ile aynı, grafik olarak koyarsanız farklı.

AMA bana göre çakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: web_tur

SICAK FIRSATLAR kısmına aşağıdaki mesajı yazmıştım. Ve hemen bir kaç kişi markofonyi korur cevap yazdı ve konu 3 saat içinde silindi. Okuyun ve siz karar verin bu yazı sıcak fırsatlardan silinmelimiy di?

İyigünler,

Markafoni ürünlerine bakarken hep aklımda, bunlar gerçekten var olan markalarmıdır diye düşünürüm. Bazılarını hayatımda hiç duymadım.

Dün ise şöyle bir gerçeği farkettim ve sizlerle paylaşmaya karar verdim. BARBOUR marka ayakkabılar satılıyor. İnternet' de araştırdım ve 100 yıllık bir İngiliz Outdoor markası. Türkiye dağıtımcısını buldum ve sordum. Meğersem BARBOUR ayakkabı üretmiyormuş. Bizim uyanık ayakkabı üreticilerinden birisi bu ismin marka tescilini almış. Ama bunlarda mahkeme kararıyla, markayı durdurmuşlar ve üretimin durmuş olması gerekirmiş.

MARKAFONİ' nin bu bilmeyerek yapması imkansız. Benim harcadığım 5dk kayı harcayıp bu markanın çakma olduğunu anlayabilirlerdi. Aslında kanun önünde çakma değil, çünkü logo farklı, ve ayakkabıcı üretirken elinde marka tescili varmış. Fakat yazı ile yazarsanız İngiliz markası ile aynı, grafik olarak koyarsanız farklı.

AMA bana göre çakma.

Nerde sahtekarlık var ne de şey var bizim milletimizde

• quote:

Orijinalden alıntı: stemler

quote:

Orijinalden alıntı: web_tur

SICAK FIRSATLAR kısmına aşağıdaki mesajı yazmıştım. Ve hemen bir kaç kişi markofonyi korur cevap yazdı ve konu 3 saat içinde silindi. Okuyun ve siz karar verin bu yazı sıcak fırsatlardan silinmelimiy di?

İyigünler,

AMA bana göre çakma.

Nerde sahtekarlık var ne de şey var bizim milletimizde

Elle ayakkabi firmaai onlarin tescilinidemi ingilizler almis ayakkabi yapiyor veya 1 million falan dami cakma :) allah askina elleden ayakkabi aldim magzasina gidip baktim ayni ayakkabi :) 2gun sonrada elle indirim yapti :) hersey anlasmali :)

• Bende geçen hafta Kappa marka ayakkabı aldım gayet memnunum geç gelmesinin nedeni de toplu gönderim yapıyorlarmış yani fırsatın bitmesi gerekiyor ondan sonra yoluyorlar.

Bence gayet güzel bir site tavsiye ederim.
  • bencede cok güzel bir site öneririm mutlaka herkese.. davetiye isteyenler için link de ekledim :) http://www.markafoni.com/i/hasan_rastgeldi/
  • bende tiger aldım asics marka geldi made in chine yhazıyodu ama orjinal ayakkabı rahat baya.Tiger asics in alt markasımınmış neymiş
  • bende merak ettım bu son barbour marka ayakkabıların 39 tl ye satılmasını ıstanbul barbour distrübütorunu aradım. ve barbourun hıc oyle ayakkabısının olmadıgını söyledı. Ürünlerin hepsi sahte dedi. Şuan davalıklarmış.Ürünler öyle bir geliyor ki sahte mi nedilmi anlamak mumkun degıl bence. Barbourun 2 tane ayakkbısı var onlarda 600 tl cıvarı dedıler. Bizde Aradık Satışları kapatın sahte ürünler diye ama Bin dereden su getırıyolar dedıler.Modeller türkiyeye özel üretiliyormus vss.

Bir çok Spor markası anlaşılan sahte.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.