Mansur'un kafa yeni dank etmiş. İş işten geçti Mansur sür eşşeği Niğde'ye. AKP'lilerin gözünde CHP=PKK modunda. Kemal HDP'ye yanlarken aklın neredeydi, %44 oy alınca mı aklın başına geldi. |
Mansur Yavaş canlı yayında tek tek anlattı: AKP 3 defa Öcalan’ı çıkarma teşebbüsünde bulundu (2. sayfa)

-
-
Tayyipperestler için sorun değil bunlar. Onların vatanseverliği de milliyetçiliği de palavra. Reisleri ne derse o. 1 hafta sonra çözüm süreci başlarsa onu da desteklerler.
-
Akp yarın abdullah öcalanı çıkarsın yine %50 oy alır net. Seçmeni de hemen kılıfını bulur merak etmeyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Troller konuya uğramıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saimbeyli Haber Sitesiyoutube
BUNLAR DA SUÇ ORTAKLARIM #komik #dublaj #kılıçdaroğlu #imamoğlu #mansuryavaş #cüneytarkın #yeşilçamhttps://www.youtube.com/shorts/FIIYrQEcWhw -
Bunu bilmeyen yok zaten. Hatta PKK nın üst düzey yöneticilerinden Duran Kalkan bile söylemiş bizi en çok ziyaret edip görüşmeler yapan, defalarca imralıya giden Erdoğan dı diye. Zaten şu an terörist dediği HDP çıksa dese ki bizim adayımız Erdoğan ertesi gün ne apo kalır içeride ne Demirtaş
-
toplu cevap vereyim ,
onlar ikinci şamarı haftaya atacak hepinize ,
söz bitti Sinan oğan bugün recep Tayyip Erdoğan destekleyeceğini duyurdu ..
hadi dağılın ...
not : hiçbir parti taraftarı değilim ..iddiaların muhatabı da ben değilim , bana cevap yazmasın kimse, darılırım ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 22 Mayıs 2023; 19:18:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
HDPKK'nın aday çıkarmayarak seçilmesini sağlayan ABB Başkanı değil mi kendisi
Siyaset iki ucu boklu değnek. Sizin hırsız bizim hırsız. Sizin terörist bizim terörist.
Sayın Mahsur başkan neden aday olmadı, hdp nin desteğine neden eyvallah dedi
Hem bir Allah'ın kulu demiyor ki bu kadar hezimete uğrayan bir adam neden aday gösterildi
Hepsine yazıklar olsun koltuk sevdasına yapmayacakları Yok
Hüdapar 2019'da kuruldu. Hüdapar'ın milletvekeklini de akp aday olarak çıkardı. Şuan tekrar bir bakim dedim, hizbullah çatı davasından tek bir kişi kalmamış hapiste hepsi dışarıda bak 1 kişi yok içeride okur yazar. Hala neyi nasıl destekleyebiliyorsunuz, şeriat destekliyorum diyin geçin uzatmayın.
O hizbullahçı teröristler niye çıkartıldı, senden önce onu öğrenelim okur yazar. Şerefsiz hizbullahın hem pkk gibi kürt devleti kurmak istediğini, hatta hem ülkenin toprağına, varlığına, iradesine, demokrasisine, ideolojisine, anayasalarına, ismine, cismine, karısına, kızına göz diktiğini de söyle okur yazar. Hatta bunu bütün müslüman ülkelere yaptığını, şeriat getirmek istediğini ve bunu hangi yollarla yaptığını yaz okur yazar.
Mahkemede serbest bırakılanlar'ın Mahkeme'de söylediği bazı şeyleri sana okutayım madem okur yazar. Mahkeme bak söylediği yer mahkeme salonu, önce oku sonra aklına yaz, okur yazar. Bak bunlar Allah'ın verdiği canı kendileri alabileceklerini düşünecek kadar, mahkemeye pişmanıp diyip ceza indirimi almayacak kadar Allah yolunda gittiğini sanan teröristler.
Bak sana 109 kişiyi öldürmekle suçlu bulunan ve şuan dışarıda bulunanlardan sadece bir tanesi tetikçi Cemal Tutar' son savunmasından bir kaç satır.
"Pişman değilim. Cezaevinde patlamaya hazır bomba haline geldik. Sabrımız tükenmiştir. İçeriyi kan gölüne çevirebiliriz.
Beykoz'daki villada 15 milyon sayfalık örgüt arşivinin yüzde 99'unu imha ettik. Hard disklere sıktığımız her kurşun polisin beynine sıkacağımız mermiden daha önemliydi. Ermeni, Yahudilerin dini inancı yaşama özgürlüğü varsa bu özgürlük İslam’a da tanınmalıdır.
Anlattıklarımı hikâye dinler gibi dinliyorsunuz. Hiçbir şeyin hukukla çözüleceğine inanmıyorum. Cezaevinde bize baskı olursa o cezaevinin savcısı, müdürü, o ilin emniyet müdürü, bizi yargılayan mahkeme heyetini Gaffar Okkan'ın yanına göndeririz"
YETER Mİ? Yetmediyse bak sana mahkemeye söylenen bir kaç katil hizbullahçı sözleri daha
"Gözümü kırpmadan aynısını yine yaparım"
"Sizden zaten adalet beklemiyorum"
"Mahkeme siyasidir"
BİTTİ Mİ? Bitmez de herkes aklına solana kadar devam
Evin bodrumunda domuz bağıyla işkenceyle öldürdüğü 4 kişinin cesedi bulunan ve serbest kalan Mahmut Demir ne demiş?
"Hizbullah'a biat etmeyi görev bildim. Büyük aşkla örgüte katıldım. Kuran’ın bütün dünyada hâkimiyeti için cemaate biat yemini ettim. Ölüm bizim için şahadettir. Şahadetin bize nasip olması için 5 vakit dua ediyoruz. Allah'ın yardımıyla Hizbullah galip gelecektir. Hizbullah bir aşk mektebidir"
Bir başka cinayetlerden sorumlu ne demiş?
"Emniyetin yetersiz olduğu yerlerde hizbullah devreye girip yapılması gerekeni yapar"
VE DAHA NİCELERİ..
HERKESİN OKUMASI VE UNUTMAMAK ÜZERE YAZMASI DİLEĞİYLE.
Bunu dolaylı yoldan hüdaparı kendince savunan bir arkadaşa yazmıştım, buraya da yazayım. Aslında biri biraz daha ekleyip yeni konu açsa daha iyi ben 2dk yazim dedim yaz yaz bitmiyor belki devamını getirir birileri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 22 Mayıs 2023; 22:44:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
senin soruna cevap vermek için -tabiki dikkate alırsan - Googleda bir araştırma yaptım , Hizbullah denilen örgüt en son eylemini 1992 yılında (tam 31 yıl önce ) yapmış ve örgütün kemik takımı yani liderleri 2000 yılında bir villada ölü ele geçirilmiş ve örgüt dağılmış , açılan davalar 2009 yılında sonlanmış.quote:
Orijinalden alıntı: berkan 197
Hüdapar 2019'da kuruldu. Hüdapar'ın milletvekeklini de akp aday olarak çıkardı. Şuan tekrar bir bakim dedim, hizbullah çatı davasından tek bir kişi kalmamış hapiste hepsi dışarıda bak 1 kişi yok içeride okur yazar. Hala neyi nasıl destekleyebiliyorsunuz, şeriat destekliyorum diyin geçin uzatmayın.
O hizbullahçı teröristler niye çıkartıldı, senden önce onu öğrenelim okur yazar. Şerefsiz hizbullahın hem pkk gibi kürt devleti kurmak istediğini, hatta hem ülkenin toprağına, varlığına, iradesine, demokrasisine, ideolojisine, anayasalarına, ismine, cismine, karısına, kızına göz diktiğini de söyle okur yazar. Hatta bunu bütün müslüman ülkelere yaptığını, şeriat getirmek istediğini ve bunu hangi yollarla yaptığını yaz okur yazar.
Mahkemede serbest bırakılanlar'ın Mahkeme'de söylediği bazı şeyleri sana okutayım madem okur yazar. Mahkeme bak söylediği yer mahkeme salonu, önce oku sonra aklına yaz, okur yazar. Bak bunlar Allah'ın verdiği canı kendileri alabileceklerini düşünecek kadar, mahkemeye pişmanıp diyip ceza indirimi almayacak kadar Allah yolunda gittiğini sanan teröristler.
Bak sana 109 kişiyi öldürmekle suçlu bulunan ve şuan dışarıda bulunanlardan sadece bir tanesi tetikçi Cemal Tutar' son savunmasından bir kaç satır.
"Pişman değilim. Cezaevinde patlamaya hazır bomba haline geldik. Sabrımız tükenmiştir. İçeriyi kan gölüne çevirebiliriz.
Beykoz'daki villada 15 milyon sayfalık örgüt arşivinin yüzde 99'unu imha ettik. Hard disklere sıktığımız her kurşun polisin beynine sıkacağımız mermiden daha önemliydi. Ermeni, Yahudilerin dini inancı yaşama özgürlüğü varsa bu özgürlük İslam’a da tanınmalıdır.
Anlattıklarımı hikâye dinler gibi dinliyorsunuz. Hiçbir şeyin hukukla çözüleceğine inanmıyorum. Cezaevinde bize baskı olursa o cezaevinin savcısı, müdürü, o ilin emniyet müdürü, bizi yargılayan mahkeme heyetini Gaffar Okkan'ın yanına göndeririz"
YETER Mİ? Yetmediyse bak sana mahkemeye söylenen bir kaç katil hizbullahçı sözleri daha
"Gözümü kırpmadan aynısını yine yaparım"
"Sizden zaten adalet beklemiyorum"
"Mahkeme siyasidir"
BİTTİ Mİ? Bitmez de herkes aklına solana kadar devam
Evin bodrumunda domuz bağıyla işkenceyle öldürdüğü 4 kişinin cesedi bulunan ve serbest kalan Mahmut Demir ne demiş?
"Hizbullah'a biat etmeyi görev bildim. Büyük aşkla örgüte katıldım. Kuran’ın bütün dünyada hâkimiyeti için cemaate biat yemini ettim. Ölüm bizim için şahadettir. Şahadetin bize nasip olması için 5 vakit dua ediyoruz. Allah'ın yardımıyla Hizbullah galip gelecektir. Hizbullah bir aşk mektebidir"
Bir başka cinayetlerden sorumlu ne demiş?
"Emniyetin yetersiz olduğu yerlerde hizbullah devreye girip yapılması gerekeni yapar"
VE DAHA NİCELERİ..
HERKESİN OKUMASI VE UNUTMAMAK ÜZERE YAZMASI DİLEĞİYLE.
Bunu dolaylı yoldan hüdaparı kendince savunan bir arkadaşa yazmıştım, buraya da yazayım. Aslında biri biraz daha ekleyip yeni konu açsa daha iyi ben 2dk yazim dedim yaz yaz bitmiyor belki devamını getirir birileri
öte yandan türkiyede en uzun cezaların terör suçları hariç 7-8yıl olduğunu düşünürsek şu anki Hizbullah tartışmalarının tamamen deli saçmalığı veya suni gündem olduğu kanısındayım şu anda dünyada Hizbullah adlı bir örgüt yok 25 yıl önce ölmüş , ama pkk ve demirtaşın hapishanede kılıçtaroğlunu destekleyin diye twit atması yaşayan ve güncel bir konu , 👍👍👍👍👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 22 Mayıs 2023; 23:45:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Pkk liderlerinin hükümeti desteklemesi,
Hdp’nin herhangi bir siyasi ortaklık yapmadan muhalefeti desteklemesi,
Selo’nun yargıda terör suçlamalarından beraat etmiş olmaları da güncel bir konu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ispatlayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bak ispatladım.
Mitinglerinde montaj video kullananlar ispatla diyor. Sonra bu ülkede neden beyin göçü oluyor. İnternet orada, elin, kolun, sesin var. Birazcık uğraşda kendin bul bir zahmet.
Nasıl güzelce hüdaparı araştırıp kıvırıp kıvırıp durmuşsun. Bunu da bulursun inanıyorum veya çok şey bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 22 Mayıs 2023; 23:52:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Forumda ne kadar ölü hesap varsa diriltmişler. Hesapların isminde bile hayır yok! Deneme1, BilgiNotu vb. bu hesapların mail ismini görseniz kahkaha atarsınız.
Herifler 13-15 sene sonra ortaya çıkmış.
En son feto soruları çalınca ölüleri diriltmişlerdi. O konuda silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 22 Mayıs 2023; 23:55:52 >
Bunlar kimsenin ...inde deil. Hala örenemedinzi bu seçmenleri. Devam edin böle.
-
Hizbullah örgütü bitti, bunlar da öylesine hizbullah davaları yaşadılar. Davalar da 2009 yılında sonlanmış o, nasıl solandıysa sonradan bu adamlar dışarı çıkmış. Hadi be hizbullah falan bunlar alayı yalan olsun, tek başına 109 masum insanı öldüren adamın ifadesinde hizbullah dediği halde sana göre hizbullah olmasın bu adamın şuan dışarıda olması için açıklaman da var mı mesela, hizbullahçı olmadıkça sorun yok demeyeceksin biliyorum, her türlü üfürükten bir savunma yapıyorsunuz da bazen olmuyor çünkü savunacak yani yok, sırıtıyor. Bunların hepsi yalanmış da bu doğruları sana söyleyen hangi Google'ın hangi sayfasıymış at bana da bakim merak ettim. Ben sana şu yukarıdaki yazdıklarım değil katlarını atarım da iki dakika yaz sen bulucan zaten.
Maddiyat uğruna destekleyen trollerden değilseniz şunu bilin, vebaliniz çok büyük ve bundan sonra bir daha kandırıldık demeye ne hakkınız ne yüzünüz kaldı çünkü defalarca söyledik defalarca uyardık. Bunun suçunu da bize atarsınız, siz Allah'a nasıl hesap vereceksiniz ben onu merak ediyorum. Kandırıldık dersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 23 Mayıs 2023; 5:32:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X