Şimdi Ara

Mansur Yavaş’a 'Dünya Belediye Başkanı Başkent' Ödülü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
5.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkemizde dötü taşı oynamayan ve her kesime hitap edebilen nadir siyasetçilerden. Cesur ve dürüst. Bu yüzden ülkeyi yönettirmezler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    801 milyon dolar olduğunu 3 hafta önce pazartesi günkü Teke Tek programında Mansur Yavaş bizzat söyledi, ben de izledim o programı. Al bu da kapağı olsun:


    Mansur Yavaş: AnkaPark'ın maliyeti 750 milyon dolar demiştim hata yapmışım 801 milyon dolar oraya gömülmüş (t24.com.tr)


    Ayruca demagoji yapma, Ankapark DOLARla yapıldı, herşey ithal o parkta.


    Yine demagoji yapma dolar o zaman 3,5 liraydı ama TL de değerliydi. O zamanın 2 milyar 800 milyon lirası ile yapılabilen şeyler bugün yapılamıyor, üzerinden 8 yıl geçmiş, 8 yılda TL öyle değer kaybetti ki, 8 yıl önce 100 lira olan şey bugün 300 lira oldu. Sadece son 3 yılda TL'nin değer kaybı rekor seviyede.


    Resmen demagoji yapıyorsun.


    Ayrıca Şaşmaz bulvarının konumuzla alakası ne? Sana Şaşmaz bulvarı ile ilgili bir şey söyledim mi ben?


    Daha neyi tartıştığını bile anlamaktan acizsin, iyisi mi bloklyıp geçeyim seni.


    Blok.





  • phasan P kullanıcısına yanıt

    İstasyon caddesi projesi bitsin, Etimesgut ve Sincan oylarını da toplar başkanım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı anda PKK rakka belediye başkanı da ödül alıyor. Bizim tayfa acayip heyecan içinde.

    Mansur başkan başarılıdır ama bu tip algılara prim verilmesi tuhaf. Ekside link vardı organizasyonu anlatan silinmiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demagoji yapan Mansur ve onun trolleridir. Ne oldu Ankapark'ın maliyeti kadar parayı tasarruf ettiğini söyleyen Mansur nedense ulaşımda hiçbir icraat yapmadıktan sonra yapamadıkları ortaya çıkmasın diye hala Ankapark'ı tekrar tekrar gündeme getiriyor. Tabi bu demagoji olmuyor. Devamlı Melih üzerinden oy kasmak olmuyor ama yapamadığı icraatleri insanlar söyleyince demagoji oluyor. Bu arada 1.4 milyar lira değil de 700 milyon lira tasarruf etsin ve hizmet yapsın eğer çok hizmet etmek istiyorsa. Tabi hepsi boş söylemler. Adamın beceriksiz olduğu kanıtlandı ama ne zaman sıkışsa Melih'i ortaya atıyor. Bir de kıytırık en iyi belediye başkanı ödülü diye bir şey alıp 1 gün onu profilinde tutuyor instagramda. Mansur'un hayatı PR olmuş farkında değilsiniz. Başka konu olsa her gün gönderi paylaşacak Mansur nedense 1 gündür gönderi atmadı o ödülü aldıktan sonra çünkü amacı en iyi belediye başkanıyım yalanını insanlara yutturmak.


    Yol, kavşak, bulvar bunları Akp de yapıyor eğer bunlar ulaşımda gerçekten önemli bir hizmetse Akp'yi yol yaptılar diye eleştirmenin nesi doğru? Burda bir arkadaş o konuda bana laf söylemiş ama gelip tekrar yazabilir. Mansur da yapsa Akp de yapsa yol yoldur. Benim için gerçekten dişe dokunur bir hizmet değildir. Mesela Turgut'ta Keçiören'de 2 günde bir asfalt atıp yol yapıyor ama onu hiç övmüyorum çünkü gerek yok. Sıradan her belediye başkanının yapması gereken şeyleri hizmet diye yutturmak benim içime sinmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 16 Eylül 2021; 1:56:12 >




  • Şimdi yerel ile genel seçim farkını anladınız mı? Sanmıyorum. Yerel yönetimler yarı özerk yönetimlerdir. Merkezi yönetime elbette bağlı lakin büyük bir çalışma ve yetki alanına da sahip. Parti ile alakası yok. Mansur Yavaş Chp değil İyip adı altında olsa yine Mansur Yavaş olacak.


    Ankara halkını değişimi tercih ettikleri için tebrik ediyorum, meyvesini topluyorlar. Aşırı muhafazakar şehirler maalesef fanatizmden gözü döndüğü için adayın kim olduğuna bakmıyor. Bu yüzden Erzurum'da müteahhit belediye başkanı. Her yere site dikiyor adam. Artık belediyeden izni nasıl alıyorsa, bilemem.


    Ya da İzmir. Erzurum ile eşit muhafazakarlık seviyesinde, maalesef. Erzurumlu nasıl Akp adayı kimse, bakın kim olursa olsun, hatta biri olmasına da gerek yok, küllük Akp adayı olsa oy verecekse, İzmirli de rakı bardağını aday koy Chp'den kesin oy verecek derecede muhafazakar.


    Bunu parti başarısı olarak görmeyin. Öyle olsa İzmir böyle olmaz. Allah belamızı veriyor. Daha kötü olmaz dedikçe daha kötü oluyor. Neden bizim de bir Yılmaz Büyükerşen'imiz, bir Mansur Yavaş'ımız yok? Çünkü ihtiyaç yok. Adayın vasıflarının geçerli olmadığı seçime neden vasıflı ve halkı düşünen aday koysunlar?


    Mansur Yavaş ülkemizin parlayan yüzü. Ağlayın, 2014 seçimlerinde seçmediğinize, sandıkları koruyamadığınıza ağlayın. 5 yıl Mansur Yavaş'tan faydalanamadınız.


    Darısı başımıza diyelim.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: cormen

    Ankapark'ın zararı dolarla yalnız. Sabahtan beri sallıyorsun bari destekli salla.  

    Hala dolarla diyorsun. Dolar o zaman 8.5 lira mıydı? 3.5 liraydı ve verdiği zarar 2.4 milyar liraydı. Mansur'un 2 yılda yaptığı tasarruf güya 2.4 milyar lira. Yeni bahaneniz de dolar olmuş. Burda ankapark'ın maliyetini dolar üzerinden hesaplayıp Melih'in verdiği zararı katlamasını biliyorsunuz ancak nedense iş ulaşımdaki zamlara gelince, Mansur'un EGO'ya ve diğer servislere yaptığı zamlara gelince ama dolar arttı başkanımız o yüzden zam yaptı demeyi biliyorsunuz. Hangisi gerçek mansurtroller? Ben onu anlamak istiyorum.


    Neyse siz Mansur en iyi belediye başkanı, yolsuzluğu önledi diye buralarda konuşmaya devam edin. 1 yıla Ankara ulaşımda iyice dibi boylar verdiği vaatleri, bulamadığı projeleri için de yeni bahaneler sıralamaya devam eder. O zaman da Mansur en iyi belediye başkanı diyebilecek misiniz? Gerçi hoş dersiniz. Adam 2 tane siyasi söyleme giriyor oooo Mansur başkanım diyorsunuz.


    Şurda Mansur'u çağdaş, modern belediye başkanı görenler çağdaş veya modern tek bir projesini saysınlar sonraki seçimde belediyede olursa Mansur'a oy vereceğim. Ama diyorum ya sosyal yardımı, yolu, asfalt atmasını, birçok insanın paketi olduğu zamanda meydana internet getirmesini, kreş açmasını, otobüs almasını falan bana hizmet saymayın. Çünkü sıradan şeyler bunlar.


    Mansur turizmde ne yapmış? Mansur ulaşımda ne yapmış (metro, metrobüs, tramvay, bisiklet yolu) ? Mansur Ankara'yı yeşillendirmek için ne yapmış?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 16 Eylül 2021; 2:6:54 >




  • Taze haber ;


    Ankara Büyükşehir Belediyesi, eski belediye başkanı Melih Gökçek’in “prestij projem” dediği AnkaPark’taki bazı ihaleleri alan Anket A.Ş yetkilileri hakkında, “resmi belgede sahtecilik ve kamu kurumları aleyhine dolandırıcılık” iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.


    Suç duyurusu dilekçesinde, toplam değeri 200 milyon lira olan 6 ayrı ihale için sahte belgelerle teklifler alındığı, ihalelerin aynı firmalara verildiği ve normal fiyatlarının çok üzerinde fahiş fiyatlarla alım yapıldığı belirtildi.

    Dilekçede, bu 4 firmanın tekliflerinden oyuncakların firmalar arasında paylaşılarak bütün firmaların ihalelerden kazanç elde etmesinin sağlandığı kaydedildi. “Anket A.Ş. yetkilileri ile bu dört firma arasında yakın ilişki olduğu anlaşılmaktadır. Bu şirketlerin ortakları ile Ankapark kapsamında ihale alan şirketlerin ortakları da aynı kişilerdir” denildi.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu'nca da ihaleler kapsamında alınan bazı ürünler için 2021 yılında tekrar fiyat araştırması yapıldı. 2013'te 5 milyon 630 bin dolara temin edilen 5 ürün için, tam 8 yıl sonra 2021 yılında 547 bin 900 dolar yani 10 kat daha düşük fiyatla teklif verildiği belirlendi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 16 Eylül 2021; 6:25:48 >




  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    Yurtdışından alınan krediler tl bazında mı alınmış? Ödemeleri sürüyor mu? Hedge edilmiş mi? O günün 2.4 milyarı bugün kaç para?


    800 milyon dolar döviz bazında zarar, ülkeye verilen ağır bir zarardır bunu kabul etmek lazım. Hele ki bu ödemeler dengesinde.


    Bir de senin dediğin kurdan bile alsak 2.4 milyar değil

    2.8 milyar yapıyor 801 milyon dolar.

    üstelik bu 2017 kuru. Daha yüksek kurlardan da çöp makinelerin alındığı aşikar. 2018’de de alımlar yapıldığına göre.


    Bu yarışmaya Melih bey aday olduğu dönemde neden tüm yandaş basın reklamını yapmış acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 16 Eylül 2021; 7:34:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet adamlığı vasfı bulunan tek adam... Tebrikler halkın adamı ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir'de bu adamın Cumhurbaşkanı olup ülkesi için çalıştığını düşünün refah içinde yaşarız yemin ederim

  • Gelecekteki Cumhurbaşkanımız...!

  • çalışıyor ama çalmıyor.

  • Ben Ekrem başkan üstüne tanımam aga, böyle hizmet görmedimMansur Yavaş’a 'Dünya Belediye Başkanı Başkent' Ödülü Ödülün Mansur başkandan alınıp Ekrem başkana verilmesi lazım olmaz agaMansur Yavaş’a 'Dünya Belediye Başkanı Başkent' Ödülü 


    Mansur Yavaş’a 'Dünya Belediye Başkanı Başkent' Ödülü
    Mansur Yavaş’a 'Dünya Belediye Başkanı Başkent' Ödülüsuper haber
    İETT'nin 3 tekerlekli otobüsü sosyal medyada gündem oldu
    https://www.superhaber.tv/iettnin-3-tekerlekli-otobusu-sosyal-medyada-gundem-oldu-video-357459


    Mansur Yavaş’a 'Dünya Belediye Başkanı Başkent' Ödülü




  • Barracud@ kullanıcısına yanıt

    Hepsi iyi güzel. Helal olsun. Ama bir tanesi hariç. O kadın şefkat evi ne oluyor. O saçmalık işte. O kadar evsiz erkek var. Nafaka mağduru erkek var. Şiddet mağduru erkek var. Onlara destek çıkmak yerine gidip kadın evi açması büyük bir hata.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan Aygün'den 25 milyon TL rüşvet istediği iddia edilen şahıs değil mi bu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kompocyo

    Vaatte bulunduğu büyük projelerden bir tanesi bile yok.Listeye şöyle bir baktim maşallah arkadaş uzatmışta uzatmış ama unutmayın Türkiyenin ikinci büyük belediyesi ilçe belediyesi ayarinda çalışmalar bunlar öğünülecek yeri yok.

    Aktroll detectedMansur Yavaş’a 'Dünya Belediye Başkanı Başkent' Ödülü 

  • Kudurmalar aynen devam ediyor.. Oğlum artık bu millet bunları yemiyor. Yandaş Lağım medyadan aldığınız görsellerle Algınız burda sökmez. Hadi başka kapıya.



    *

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barracud@ kullanıcısına yanıt
    etimesgut oylarinin yarisini secimde almisti

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aga peki İzmir'in suçu ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.