Şimdi Ara

MANİSADA HALA HIZ 1 MBPS TÜRKNET 15 GÜN OLDU DÜZELME YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abone 1671158 akşam saat 19. 00 sonra İnternet kullanamıyoruz 15 gün oldu sonuç yok fatura göndermeye geldimi 30 kanaldan haber veriyorsunuz arkadaşım bu arıza ne zaman düzelecek ronotlardan bıktık illa agzımızı bozalım mahkemelikmi olalım insan gibi arızanız ne zaman düzelecek abone numaram1671158

@TurkNetDestek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, bölgenizde yaşanan sorunu tespit ettik. Şu an network ekiplerimiz çalışma yapmaktadır. En kısa süre içerisinde sorunu çözümleyecekler. Konuyu yakından takip ediyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. PM üzerinden GSM bilginizi paylaşır mısınız?

15 gündür tespit ediliyor ama bir düzelme yok 1 sene sonramı düzelecek dalgamı geciyoreunız anlamadım

• ergunmanisalı E kullanıcısına yanıt

Hakkaten en azından fatura indirimi gibi bir şey yapılsın koskoca 2 haftadır "bölge olarak" gün içerisinde bant genişliğimize ulaşamıyoruz boş yere 95 TL aidat ödeyeceğiz şimdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skysea45 -- 3 Aralık 2020; 23:27:42 >
  • Skysea45 kullanıcısına yanıt

kardeşim bunlar fatura günü geldimi SMS bildirir telefonla bildirir mail ile bildirir birde uygulamadan bildiriyor arıza oldumu yüzüne bakan yok...

Merhaba, network ekiplerimize bu durumu ilettik. Şu an çalışmalar devam ediyor. Sorunun bir an önce çözümlenmesi için elimizden geleni yapıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

bölgedeki sorunu bulduysanız cözümünüde bulun arkadaşım insanlar kandırmayın yalan sözlerde bulunmayın beceremiyorsan kapatın şirketi sahibi ve çalışanları yeter insanda sabır bırakmadın ne laubali insanlarsınız iptal dilecemi yolladım iptal edilsin 3 gün geçti

@TurkNetDestek

MANİSADA SORUN DÜZELDİYE MESAJ GELİYOR AMA SORUN DEVAM EDİYOR YALAN DOLAN ÜÇKAGITCILIK OLMUŞ TÜRKNET HER YANI ELİMDEKİ BELGELER İLE TÜKETİCİ MAHKEMESİNE BAŞVURACAGIM VE FATURAYI ÖDENİYORUM DÜZELEN HİÇ BİR ŞEY YOK AYNI SADECE YALAN SÖZLER HER GÜN DEĞİŞİYOR BİR GÜN ARIZA DEVAM EDİYOR ERTESİ GÜN DÜZELDİ BUGÜN ARIZA DEVAM EDİYOR FATIRA YOLLARKEN 100 KANALDAN YOLUYORSUNUZ AMA MÜŞTERİ BENİ ARAYIN BANA ULAŞIN DEDİMİ KİMSE BAKMIYOR DESTEK KAYDI KAPATILIYOR KÜFÜR ETSEYDİ BARİ UYGULAMADAKİ SAHIŞ BUNEDİR BU SO UYARIM BU ŞEKİLDE BANA DAVRANILMAYA DEVAM EDERSE AYNI ŞEKİLDE BENDE KENDİMİ BOZARIM İPTAL DİLEKCEMİ YOLLADIM İPTAL EDİN

Aynı yalanlara utanmadan uzun süredir devam ediyorlar hocam başka operatöre geçin kurtulun beklemeyin.

• Nuroxy kullanıcısına yanıt

Sen ne yaptın geçtin mi kardeşim

• Bende Manisa'dan(ilçeden) yazıyorum..

Bu dün akşamki (gece 00:30 gibi sorun düzelmeden önceki halimiz)

Bu bugün OIM in yazdığı :

Buda az önceki (17:50) test sonucu :

Saat 19:00 gibi bakalım neler olacak düzeldi dedikleri internet :)

• MANİSADA HALA HIZ 1 MBPS TÜRKNET 15 GÜN OLDU DÜZELME YOK

Şu an normal gidiyor sizde durum nasıl ?

bakın 40 YAŞINDA insanım bu yalanlarınız yüzünden bıktım artık sinir hastası ettiniz AGZIMI bozmadan konuşmak olmıyacaksa öyle davranalım isterseniz mahkemeye verin elimde kanıtlı yazışma var ve sayenizde borsadan 4760 dolar zarar dayım sadece internetim olmadığı için bunun kanıtşarıda mevcut ya insan gibi cevap verin doğru düzgün bir açılma yağın yada sizle insan gibi değil hayvan gibi konuşmak durumda olacagım yeter artık insanların sabrını zorladınız yapamıyorsanız yapamıyoruz başınızın cagresine bakın diyin yeter lan laubali laubali cevaplar almak istemiyorum bu iş mahkemeye gidecek söylüyorum agzını harbiden bozduracaksınız bumu lan düzelmiş hali yeter artık iptal dilekcemi işleme alın yoksa küfür etmeye başlacagım dalga gecer gibi birde cevaplar alıyorum

@TurkNetDestek

Merhaba, kontrol edebilmem için PM üzerinden GSM numaranızı paylaşır mısınız?
  • Bende de aynı saatlerde sıkıntı var. Düzelecek diyorlar kaç haftadır düzelmiyor. Akşamları oyun oynanmıyor. Twitch de izlenmiyor.

• Türknet e temmuz ayında çok büyük umutlarla geçmiştim.İlk başlarda gayet memnundum fakat şu son 1 ay yüzünden artık fiyat sıkıntı olsa da , bir aksilik olduğunda daha iyi muhattap bulabileceğimi düşündüğüm Superonline a geçiş başvurumu yaptım.Hattım da bugün etiketlendi : ) . Defalarca söylememize rağmen TürkNet in daireme vs. TT ekibi çağırmaya üşenmesi ve her akşam ailecek tv de netflix, iptv vs. izlemeye çalışırken evde internet mevzusu konuşmak artık bıktırdı.Belki bi 30 yıl sonra gigafiber görürsek artık geçeriz diye düşünüyorum.O zamana da artık millet uydudan bağlanır , fiber bize daha anca gelir hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skysea45 -- 17 Aralık 2020; 22:54:25 >
  • Türknet yine hayal kırıklığı network ekipleriniz bilgisayarda oyun mu oynuyorda bu kadar insan şikayetçi anlamış değilim neden kimseye yardım etmek istemez ki bir firma anlamış değilim gerçekten.Bir kapasite artırımı sağlayamadınız ben 1yıl önce iptal etmiştim banada aynı yalanları söylemiştiniz bakıyorum 1 yıl geçti yinede kapasite yalanlarınız devam ediyor çok komiksiniz firma olarak herkes sizle alay ediyor forumlarda sosyal medyada ama siz daha iletişim bilgileri isteyip yardım bile etmeye üşeniyorsunuz dogru düzgün bilgi versenizde biz bu işi yapamıyoruz diye herkes sizxen kurtulsa...
  • Skysea45 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi aramızda göremeyeceğim için üzgünüm. Tekrar ilerleyen zamanlarda sizi aramızda görmek isterim.
  • YedekSubay Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, son zamanlarda yoğunluk nedeniyle performans sorunları yaşanıyor. Arka planda network ekiplerimiz çalışma gerçekleştiriyor. Bazı bölgelerimizdeki sorunları çözümledik. Diğer sorun yaşanan bölgelerimiz için de şu an çalışmalar devam ediyor. İlerleyen zamanlarda akşam saatlerinde yaşanan performans ve ping sorunlarını kalıcı olarak çözümlemiş olacağız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.