< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MANİSADA HALA HIZ 1 MBPS TÜRKNET 15 GÜN OLDU DÜZELME YOK

-
-
Merhaba, bölgenizde yaşanan sorunu tespit ettik. Şu an network ekiplerimiz çalışma yapmaktadır. En kısa süre içerisinde sorunu çözümleyecekler. Konuyu yakından takip ediyorum. -
Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. PM üzerinden GSM bilginizi paylaşır mısınız?
-
15 gündür tespit ediliyor ama bir düzelme yok 1 sene sonramı düzelecek dalgamı geciyoreunız anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakkaten en azından fatura indirimi gibi bir şey yapılsın koskoca 2 haftadır "bölge olarak" gün içerisinde bant genişliğimize ulaşamıyoruz boş yere 95 TL aidat ödeyeceğiz şimdi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skysea45 -- 3 Aralık 2020; 23:27:42 > -
kardeşim bunlar fatura günü geldimi SMS bildirir telefonla bildirir mail ile bildirir birde uygulamadan bildiriyor arıza oldumu yüzüne bakan yok...
Merhaba, network ekiplerimize bu durumu ilettik. Şu an çalışmalar devam ediyor. Sorunun bir an önce çözümlenmesi için elimizden geleni yapıyoruz. -
bölgedeki sorunu bulduysanız cözümünüde bulun arkadaşım insanlar kandırmayın yalan sözlerde bulunmayın beceremiyorsan kapatın şirketi sahibi ve çalışanları yeter insanda sabır bırakmadın ne laubali insanlarsınız iptal dilecemi yolladım iptal edilsin 3 gün geçti
-
Aynı yalanlara utanmadan uzun süredir devam ediyorlar hocam başka operatöre geçin kurtulun beklemeyin.
-
Sen ne yaptın geçtin mi kardeşim
-
Şu an normal gidiyor sizde durum nasıl ?
-
-
Merhaba, kontrol edebilmem için PM üzerinden GSM numaranızı paylaşır mısınız? -
Bende de aynı saatlerde sıkıntı var. Düzelecek diyorlar kaç haftadır düzelmiyor. Akşamları oyun oynanmıyor. Twitch de izlenmiyor.
-
Türknet e temmuz ayında çok büyük umutlarla geçmiştim.İlk başlarda gayet memnundum fakat şu son 1 ay yüzünden artık fiyat sıkıntı olsa da , bir aksilik olduğunda daha iyi muhattap bulabileceğimi düşündüğüm Superonline a geçiş başvurumu yaptım.Hattım da bugün etiketlendi : ) . Defalarca söylememize rağmen TürkNet in daireme vs. TT ekibi çağırmaya üşenmesi ve her akşam ailecek tv de netflix, iptv vs. izlemeye çalışırken evde internet mevzusu konuşmak artık bıktırdı.Belki bi 30 yıl sonra gigafiber görürsek artık geçeriz diye düşünüyorum.O zamana da artık millet uydudan bağlanır , fiber bize daha anca gelir hatta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skysea45 -- 17 Aralık 2020; 22:54:25 >
Türknet yine hayal kırıklığı network ekipleriniz bilgisayarda oyun mu oynuyorda bu kadar insan şikayetçi anlamış değilim neden kimseye yardım etmek istemez ki bir firma anlamış değilim gerçekten.Bir kapasite artırımı sağlayamadınız ben 1yıl önce iptal etmiştim banada aynı yalanları söylemiştiniz bakıyorum 1 yıl geçti yinede kapasite yalanlarınız devam ediyor çok komiksiniz firma olarak herkes sizle alay ediyor forumlarda sosyal medyada ama siz daha iletişim bilgileri isteyip yardım bile etmeye üşeniyorsunuz dogru düzgün bilgi versenizde biz bu işi yapamıyoruz diye herkes sizxen kurtulsa... -
Merhaba, sizi aramızda göremeyeceğim için üzgünüm. Tekrar ilerleyen zamanlarda sizi aramızda görmek isterim. -
Merhaba, son zamanlarda yoğunluk nedeniyle performans sorunları yaşanıyor. Arka planda network ekiplerimiz çalışma gerçekleştiriyor. Bazı bölgelerimizdeki sorunları çözümledik. Diğer sorun yaşanan bölgelerimiz için de şu an çalışmalar devam ediyor. İlerleyen zamanlarda akşam saatlerinde yaşanan performans ve ping sorunlarını kalıcı olarak çözümlemiş olacağız.
Benzer içerikler
- türknet kurulum ücreti
- modem internet ışığı yanıp sönüyor
- turknet müşteri numarası öğrenme
- wifi yetkilendirme gerekiyor çözümü
- türk telekom fiber modem kablo bağlantısı
- zyxel modem kurulumu
- statik ip
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- yalın internet nedir
- türkiye"nin en hızlı interneti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X