Şimdi Ara

Manhunt 2™

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
0
Favori
10.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • “Heryerde kameralar. Sağlıklı düşünemiyorum. Başım beni öldürecek. Sanki binlerce kurt kemiriyor içini. Midem bulanıyor, har an kalkmamacasına düşebilirim. Nasıl kaçabilirim buradan, tam bitti derken her şey yeniden başlıyor. Daha çok izletmem lazım. Daha vahşi yollar bulmalıyım kurbanlarımı öldürmek için. Artık tatmin olamıyorum… Ahh, başım…”

Hayır yukarıda yazdıklarımın biri bizi gözetliyor ile uzaktan yakından alakası yok. Bu kameralar başka kameralar…

Manhunt, manhunt, manhunt. Rockstar games yapacağını yapmış yine. Hemen uyarayım oyun 18 yaşındakiler için uygun değil. Bunun için yazacaklarım da pek iç açıcı olmayacaktır. Neyse, ilk oyunu şiddet sınırlarını zorlayan “İnsan Avı”‘nın ikincisin yolda olduğunu gördüğüm an, içimin titrediğini hissettim. Gerçekçi olmamasına karşın inanılmaz içine çeken grafikler, korku, gerilim ve heyecan dolu bir atmosfer. Kendimi oyundaki karakterin yerine koyduğumda duyduğum ürperti. Mouse’a 3 saniye daha fazla basabilmek için döktüğüm terler. Her an yakalanma korkusu ve vahşetin doruklarında ölüm sahneleri. Bunların hepsini bir oyunda yaşatmayı başarmıştı Manhunt. Giderek zorlaşan oyun, giderek gerilimin dozunu da artırıyordu. Benzin taşıdığımız o bölümü kim unutabilir ki?

RockstarGames’in (RG) dediğine bakılırsa oyun bu yıl yaz aylarında piyasa da olacak. Ne yazık ki oyunun çıkcağı paltformlar (şimdilik) PS2, PSP ve Wii ile sınırlı. Bu, tabii ki benim gibi PC sahiplerini oldukça üzen bir haber. Yine de RG’nin diğer oyunlarında (GTA serisi, Midnight Club vs.) olduğu gibi daha sonra bu oyunu da PC için hazırlayacağını umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 13 Ocak 2008; 14:40:56 >

• Bulaşsa ne olucak kaç kişi evinde orjinal oyun kullanıyor ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campolist

Bulaşsa ne olucak kaç kişi evinde orjinal oyun kullanıyor ki...
    quote:

Orjinalden alıntı: blackrewolf

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: GFBurak

quote:

Orjinalden alıntı: blackrewolf

+1

Alıntıları Göster
    bekliyodum ben böyle bi şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Mtntk

Alıntıları Göster
    Bakalım başka hangi ülkeler yasaklayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Mtntk

Alıntıları Göster
    Bence yasaklanmasaydı öyle korkunç oyunlar kalmadı artık

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

Bence yasaklanmasaydı öyle korkunç oyunlar kalmadı artık

Alıntıları Göster
    Biz ne yancaz İngiltere yandı biz rahat rahat oynarız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Godfather 2™ (ÇIKTI)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ShocK:

Biz ne yancaz İngiltere yandı biz rahat rahat oynarız

Alıntıları Göster
    Veletin teki bir başka veleti bıçaklamış bundan özenerek o yüzden kaldırmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Veletin teki bir başka veleti bıçaklamış bundan özenerek o yüzden kaldırmışlar.

Alıntıları Göster
    insanlar haksız yerde birbirini öldürüo gidin onları yasaklayın ne istionuz oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SomeonePathetic

insanlar haksız yerde birbirini öldürüo gidin onları yasaklayın ne istionuz oyunu.

Alıntıları Göster
    o haksız yere birbirini oldurenler bu oyunlardan etkilenipte birbirlerini oldurmesinler diye yasaklıyolar işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtatic

o haksız yere birbirini oldurenler bu oyunlardan etkilenipte birbirlerini oldurmesinler diye yasaklıyolar işte.

Alıntıları Göster
    bence asıl oyunun amacı ve eğlencesi burda gerçek hayatta yapamadığımız şeyleri oyunda yapmak
  • bence de cok ii olmuş.bu tür şiddet içeren oyunların kesinlikle yasaklanması lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kb10

bence de cok ii olmuş.bu tür şiddet içeren oyunların kesinlikle yasaklanması lazım...
    ingilterede şiddet içeren oyunlardan millet birbirini öldürüyo, burda pokemon izleyen çocuk kendini camdan atıyo.
    bizde en fazla pokemon gibi şeyleri yasaklarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NemesisR3

ingilterede şiddet içeren oyunlardan millet birbirini öldürüyo, burda pokemon izleyen çocuk kendini camdan atıyo.
    bizde en fazla pokemon gibi şeyleri yasaklarlar.

Alıntıları Göster
    bir kere insanlara yasak konulsa ne olacak adam gider kaçak getirdir.sonrada bir maske geçirirsin yüzüne sonra fırla yola
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

bir kere insanlara yasak konulsa ne olacak adam gider kaçak getirdir.sonrada bir maske geçirirsin yüzüne sonra fırla yola

Alıntıları Göster
    üç beş aptal velet yüzünden oyun yasaklıyorlar bu tip oyunların içimizde ki katil ruhu bastırdığını belirtmekte fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

üç beş aptal velet yüzünden oyun yasaklıyorlar bu tip oyunların içimizde ki katil ruhu bastırdığını belirtmekte fayda var

Alıntıları Göster
    kesinlikle katılıyorum içindeki parçalama yıkma dağıtma güdülerini oyunlarla kamçılıyoruz sonra naif insanlara dönüşüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

kesinlikle katılıyorum içindeki parçalama yıkma dağıtma güdülerini oyunlarla kamçılıyoruz sonra naif insanlara dönüşüyoruz

Alıntıları Göster
    türkiye de seçimlerden oyun yasaklamaya vakit mi var

• quote:

Orijinalden alıntı: DeTaFiLL

türkiye de seçimlerden oyun yasaklamaya vakit mi var

Alıntıları Göster
    ingilizler yasakladıysa bizimkiler'de alta kalmaz yakın zamanda yasaklar, cafelerde yasaklanan oyunlara baksanıza...

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Robin

ingilizler yasakladıysa bizimkiler'de alta kalmaz yakın zamanda yasaklar, cafelerde yasaklanan oyunlara baksanıza...

Alıntıları Göster
    Oyunun çıkmama durumu var, ya da sansürlenip çıkartılacak. Sony ve Nintendo oyuna izin vermiyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_15279772/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Demus

Oyunun çıkmama durumu var, ya da sansürlenip çıkartılacak. Sony ve Nintendo oyuna izin vermiyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_15279772/tm.htm

Alıntıları Göster
    1. sini oynamıstım onun tam piskopat bişe

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.