Şimdi Ara

Sony ve Nintendo'dan Manhunt 2'ye yasak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce İngiltere daha sonra İsveç'te satışa sunulması yasaklanan Manhunt 2'ye ESRB tarafından Adults Only (yetişkinlere özel) sertifikası verildikten sonra Sony ve Nintendo platformlarında yer alamaması durumu doğdu. Sony ve Nintendo şirket politikaları gereği üçüncü parti üreticilerin Adults Only sertifikalı oyunlarına platformlarında yer vermiyor. Dolayısıyla Manhunt 2'nin konsollarda boy göstermesi zora girdi. Dağıtımcı Take2 seçenekleri değerlendiklerini açıkladı. (Bu xboxa çıkarılacak anlamı taşımıyor, çünkü microsoft'ta aynı politikaya sahipmiş) Take2'nun tek alternatifinin oyunu sansürleyerek çıkarması olduğu belirtiliyor. Bu da oyunun 10 Temmuz'da çıkma ihtimalini düşürüyor.

http://www.gamespot.com/news/6172830.html?om_act=convert&om_clk=newsfeatured

http://www.gamespot.com/news/6172830.html?om_act=convert&om_clk=newsfeatured

• Ben seviyorum ama böyle oyunları
  • işe bak ya.Oyunda bile vahşet yapamıyoruz.Suça teşvik ediyorlar bizi
  • Rezalet bir haber rezalet bir durum oyunun çıkmasını engelleyenlerin hepsine
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Rezalet bir haber rezalet bir durum oyunun çıkmasını engelleyenlerin hepsine

aynen katılıorum
  • İstemeyen almaz oynamaz ne karışırlar insanların oyun zevkine.
  • Ben oyunlarda, adamın bağırsaklarını dışarı çıkaramıycak, adamın dalağını, pakreasını gözlemleyemiyceksem,

Hertürlü sapık ve illegal fantaziyi karşı cins oyun karakterlerinde uygulayamıycaksam, nerede yapacağım bu benliğimin dışına attığım vahşi duyguları.

Fatality lerden esirgemesinler bizi, vahşet isterük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyNameIsNobody -- 24 Haziran 2007; 12:30:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony PSP 21 Nisan'da; Avrupa'da
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunay Kilic

İstemeyen almaz oynamaz ne karışırlar insanların oyun zevkine.

ama işte dediğin gibi olmuyor. sen çocoğuna almasan bile o gider gizli gizli alır oynar. hadi yurt dışında 18 yaşından küçük kişilere satmazlar oyunu dersen , o oyunu almayı kafaya koymuş kişi bi oyuna sahip 18 yaşından büyük bi arkadaşından vs. temin edebilir oyunu.
    ve kimsenin psikolojisi aynı değil, gerçekten etkilenebilecek insanlar olabilir (daha önce tüm dünyada çok vahşi örnekleri yaşandı- ülkemizde pokemon çizgi filminden bile etkilenip ölen bi çocuk olmuştu ki bu tür oyunları psikolojik yapısı hiç kaldıramayacağı anlamına gelir) sonuçta çoğumuz NFS underground oynadığımızda gaza gelmiyor muyuz? bi düşünün: NFS oynadıktan sonra oyunda kullandığımız arabanın kapıMIzın önünde olduğunu ve bir yere o arabayla gittiğimizi. acaba bende dahil çocuğumuz nasıl kullanır o arabayı? birde 10-15 yaşında analiz yeteneği tam olarak gelişmemiş çocukları düşünün. belki diyeceksiniz, "öyle arabalar kaçımızda var vs." ama manhunt ta kullanılan silahlardan (en azından ekmek baçağı) hepimizin evinde var.

ayrıca bu oyunun amacı asıl bi görev için insanları öldürmek zorunda olduğumuz 2. dünya savaşı, god of war vs. gibi oyunlar gibi de değil. bu oyunun amacı isminden de anlayacağınız gibi direkt insanlara pusu kurup, öldürmek amacıyla yapılmış bir oyun. yani dünyayı kurtarma, aşkımızı kurtarma vs. amacıyla insanları da öldürmek zorunda kaldığımız bir oyun değil, sadece insanları ölürmemizin amaç olduğu bir oyun.

uzun lafın kısası : tabi ki birey özgürlükleri olmalı herkes özgürce oyun da oynamalı ama bu sosyal yaşamda kimseye zarar gelmesine sebep olacak kadar pahalıya mal olmamalı. bunun içinde önlemler önceden alınmalı sony-nintendo' yaptığı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^mrtalb^ -- 24 Haziran 2007; 18:27:01 >

• Yaw sonuçta erkek bu ihtiyaçları var oyundan alamassa başka yerden alır
  • Oyuna sansür koyacaklarsa hiç çıkarmasınlar.. Bilinçli tüketiciler olsaydık bu tip sansürlemelere gerek duyulmazdı. Ama ne yazık ki kural tanımaz insanlarımız sayesinde(ki açıkça söylemek gerekirse ben olsam ben de tanımayabilirdim fakat bunlar için iyi bir eğitime gerek var. Böyle kural tanır olabilirdik) sansürler veya yasaklarla boğuluyoruz. Sansürlü şekilde çıkaracaklarsa alıp oynamaya gerek yok.
  • Bu tür haberlere artık alısmalıyız cünkü bolca duyacagız.Acı ama gercek
  • artık isviçrede bile yasakladılar bunlara
  • bence ne olursa olsun dogru karar ben hergun korku ile ilgili seylere girmekten psikolojim bozulmustu
  • Dünya gittikçe baskıcı yönetimlere konu oluyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 25 Haziran 2007; 8:35:31 >
  • Şu resimlere bi bakın herif resmen psikopat

• quote:

Orjinalden alıntı: alpbizkit

Şu resimlere bi bakın herif resmen psikopat

İşallah bizde yasaklamazlar.
    (Korsan sağolsun.)

• Manhunt direk insan avını konu alan +18 bir oyun.Yetişkin damgasını yemiş zaten.Bu oyunu bekleyen onca insan var.Oyunun sansürlenip piyasaya sürülmesi satışlarını büyük ölçüde etkileyecektir.

İnşallah nete sansürsüz versiyonu düşerde bizde sansürsüz insan avı keyfine varırız.Yanlış anlamayın psikopat değilim,sadece bu tür enterasan oyunları oynamak keyif veriyor.En azından ısıtılıp ısıtılıp önümüze sürülen oyunlardan daha iyidir diye düşünüyorum.
  • bak ya fotorafi gorunce agzim sulandi ya kendime hakim olamioyruom kendime bir
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyNameIsNobody

Ben oyunlarda, adamın bağırsaklarını dışarı çıkaramıycak, adamın dalağını, pakreasını gözlemleyemiyceksem,

Hertürlü sapık ve illegal fantaziyi karşı cins oyun karakterlerinde uygulayamıycaksam, nerede yapacağım bu benliğimin dışına attığım vahşi duyguları.

Fatality lerden esirgemesinler bizi, vahşet isterük

al bi piskopat daha
  • Oyun zaten isimden kaybediyor Eski jenerasyona oyun yapmanın cezası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.