Şimdi Ara

Manhunt 2™ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
0
Favori
10.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay vay vay vay.oyun budur abicim.benim pc de kasmaz.grafikler kötü(gerçi başka arkadaşlar grafiğe çk önem verio ama)manhunt abicim koşa koşa alırım
  • Arkadaşlar oyun güzele benziyo ama korku oyunlarından HENÜZ hoşlanmıyorum yani birden falan önüme çıkmıcaklarsa alırım
  • harbiden grafikleri kötü gibi ya gerçi grafik felan aramam ya korkunç olsun yeter
  • Oyun korku değil ki. Bir katili canlandırıyoruz , yönetmenin biri senaryo vs olmadan bir film çekiyor ve baş rolde biz varız . Herkesin serii katil olduğu bir yerden cinayetler işleyerek çıkmamız gerekiyor tabii cinayeti işlerkende kameraya en iyi görüntüyü vermek ve yönetmen amcamızın istediğine ulaşmasını sağlamak maktulü hallederken kullanacağınız yöntemleri siz seçiniyorsunuz , hafiften acımascaya doğru uygulayacağınız şiddet teknikleri var. Veletlerin oynaması iyi değil kanımca çünkü gaza gelip kardeşlerinin başına poşet geçirmeye kalkabilirler
  • son resim çok korkutuce ilk oyunuindireceğim şimdi başlıyorum.
  • ya resimler manhunt 1 in resimlere benziyo
  • Bu oyun yasaklansada, heryerde korsanı var..Yani ben bulur mutlaka oynarım bu oyunu..
  • abicim bu ne ya admlar doğranıyor. Bence bu film yasaklanması çok doğru bir karar olur.
  • Evet oyun gerçekten korkunç ama öldürülen karakterler açısından
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

Evet oyun gerçekten korkunç ama öldürülen karakterler açısından

• oyun dediğin bööle olcak ya vur kır parçala bu bölümü bitir
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFBurak

quote:

Orjinalden alıntı: blackrewolf

Bulaşsa ne olucak kaç kişi evinde orjinal oyun kullanıyor ki...

+1

GFB BURAK LÜTFEN AVATARINI DEĞİŞİRMİSİN BENİM AVATARİN AYNISINI KOYMUSSUN

BU ARADA

bu ne oyunun işkence yapmamı adam parçalamamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 27 Haziran 2007; 0:57:58 >
  • oyunun adında hayır yok pis vahşi şey
    oyun güzel gibi ama grafikler iç açıcı değil , gerçi pek önemi yok bnce grafiğin fln ama
  • evet ya grafikleri iğrenç görünüyo adamların parmaklara bi baksanıza vice city tommy nin parmakları gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

Oyun korku değil ki. Bir katili canlandırıyoruz , yönetmenin biri senaryo vs olmadan bir film çekiyor ve baş rolde biz varız . Herkesin serii katil olduğu bir yerden cinayetler işleyerek çıkmamız gerekiyor tabii cinayeti işlerkende kameraya en iyi görüntüyü vermek ve yönetmen amcamızın istediğine ulaşmasını sağlamak maktulü hallederken kullanacağınız yöntemleri siz seçiniyorsunuz , hafiften acımascaya doğru uygulayacağınız şiddet teknikleri var. Veletlerin oynaması iyi değil kanımca çünkü gaza gelip kardeşlerinin başına poşet geçirmeye kalkabilirler

kısacası insanlık dışı bir oyun

• olurmu ya neden insanlık dışı gerçek hayatta yaptıklarımız gibi olsa zevk vermez gerçekte yapamadıklarımızı burda yapıyoruz
  • Gidip korsanın alıcam ve deli gibi adam kescem

• 1. videoyu biraz saw dan çalmışlar gibi
  • offff birincisi neydi bunun ya dehşet oyundu hiç bir oyundan bu kadar zevk almamıştım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.