Şimdi Ara

Manhunt 2™ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
346
Cevap
0
Favori
10.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ilk oyunda bi yere gelip takılmıştım böyle hapishane gibi bir yerdi orda belli zaman aralıklarıyla adamlar geliyorlardı. Hepsini öldürdüm sanıyom tam kapı açılacak diyodum yine arkadan adamlar geliyordu bitiren varmı o bölümü?
  • ilk oyundaki aşırı şiddet Manhunt 2 de olmayacakmış şikayet etmişler Rockstar games i dergide okumuştum ama tak hatırlamıyorum nasıl nolcak
  • Harika bi oyun. 1. ci çok güzeldi inş 2. si daha güzel olur :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

ilk oyundaki aşırı şiddet Manhunt 2 de olmayacakmış şikayet etmişler Rockstar games i dergide okumuştum ama tak hatırlamıyorum nasıl nolcak

olmaz olurmu ya manhunt = şiddet şiddet olmazsa ingilterede yasaklanırmıydı
  • 1

Manhunt 2™
  • 1

Manhunt 2™

Manhunt 2™

Manhunt 2™

• 2

Manhunt 2™

Manhunt 2™

Manhunt 2™

• up
  • güzel çalışmalar

Manhunt 2™

Manhunt 2™

• up
  • ya valalha zafer süper oldu bu kkonuya helede grafiklere bakınca daha da özeniyorum.sırf nostalji oldu diye internetten 2 partlık manhunt ı indirdimşimdi takır takır oynuyorum
  • adamım katılıyorum valla süper oyun olcak bütün sinir ve stresimizi alcak bu oyun görünüşe bakılırsa sistemde istemiyo fazla takır takır oynayacaz
  • up
  • Rockstar Games`in çarpıcı devam oyunu Manhunt 2 geçtiğimiz haftayı olağandışı hareketli gelişmelerle kapadı. İlk önce İngiltere`de derecelendirme kuruluşu tarafından içerdiği aşırı şiddet öğeleri nedeniyle satışı yasaklanan oyuna, bir diğer darbe de okyanusun karşı kıyısından, Amerika`dan geldi. Derecelendirme kuruluşu ESRB oyunun bu haliyle ancak "Adults Only" etiketiyle sadece yetişkinlere satılabileceğini duyurdu. Gerekçeler arasında oyunda özellikle Wii konsolunda şiddet elemanlarının oyuncular tarafından canlandırılarak yapılmasındaki payın büyük olduğu açıklandı.
    Nintendo ve Sony "Adult Only" etiketine sahip oyunların konsollarında çıkmasına izin vermiyorlar. (Microsoft`da aynı şekilde ancak Manhunt 2 için Xbox 360 versiyonu bulunmuyor.)Tüm bu gelişmelerin ardından yayıncı Take-Two Interactive 10 Temmuz`da Nintendo Wii, PlayStation 2, PSP platformlarına çıkması beklenen oyunun çıkışını geçici olarak dondurduğunu açıkladı. ESRB`den en azından M (Mature)" Şiddet" etiketi alabilmek ve konsol üreticilerinin standartlarına oyunu çekebilmek için yapımcı Rockstart Games oyunda değişikliklere gitmek zorunda.Firma`dan bir yetkilinin Gamespot`a yaptığı açıklamada "Bu sıradışı oyunun hala arkasında olduklarını Yaratıcı ifade özgürlüğüne ve sorumlu pazarlamanın işlerinin bir parçası olduğu açıklandı.

• Bir çocuk bir hemşireyi bıçaklamış.Polisler çocuğun evine baktığında Manhunt oyununu bulmuşlar.Hakim karşısına çıkan çocuk ''Senin kafanı kesip kanını emcem demiş.)Ne etki yapıyormuş yav bu oyun.
  • valla ben ilk manhunt oynadığımda şok olmuştum. böyle oyunlar varmıymış diye bir defa ismine bak adam avı. ama tabi sormadan edemeyeceğim çocuğun evinde manhunt ne arıyormuş??
  • quote:

Orjinalden alıntı: msa28

valla ben ilk manhunt oynadığımda şok olmuştum. böyle oyunlar varmıymış diye bir defa ismine bak adam avı. ama tabi sormadan edemeyeceğim çocuğun evinde manhunt ne arıyormuş??

Oynuyormuş.
  • valla manhunt-1 i oynamadım ama bunu mutlaka oynuycam
  • valla bende oynamadım ama oynamış kadar oldum anlatılanlardan bunuda sabırsızlıkla bekliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

valla manhunt-1 i oynamadım ama bunu mutlaka oynuycam
  • up
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.