Mandragora: Whispers of the Witch Türkçe Yama ve Kurulumu ![]() Yama Bilgileri Türkçe yama oyunun son sürümüyle uyumludur. Türkçe yama bütün platformlarda çalışır. Türkçe Yama Düzenlenmiş yapay zeka çevirisidir. Emeği Geçenler Indra Kurulum Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz. Yamayı yükledikten sonra rarın içinden çıkan kurulum talimatlarındaki adımları atlamadan, oynadığınız platforma göre doğru bir şekilde gerçekleştirin. Her şeyi doğru yaptığınızda yama sorunsuz çalışacaktır. Yama Kaldırma Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki Mandragora_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. NOT NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz. NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir. NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor. NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir. LİNKLER Türkçe Yama V1 Link: https://www.mediafire.com/file/o7h2m3dlo6l8bf2/Mandragora_Whispers_of_the_Witch_Tree_T%25C3%25BCrk%25C3%25A7e_Yama_V1.rar/file Discord Link: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS
Oyun İçi Görüntüler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 30 Mayıs 2025; 0:23:59 > |
Mandragora: Whispers of the Witch Tree Türkçe Yama

-
-
Ellerine sağlık emeğin için Teşekkürler. Gog sürümde oyun kurulumundan sonra masaüstü kısayolu ile Steam/Epic/Korsan sürümünü indirip kurulum yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuNkDuNk -- 22 Nisan 2025; 2:26:37 > -
Rica ederim ve ek bilgi için teşekkürler.
-
Eline sağlık hocam, beklediğim bir yamaydı, geç vakitte yayınlamışsın eve geçince deneyeceğim.
-
Eline sağlık hocam, beklediğim bir yamaydı teşekkürler
-
Yama V3 olarak güncellenmiştir, oynarken denk geldiğim yerleri düzeltiyorum siz de hatalı kısımları atabilirsiniz.
-
Teşekkürler, hatalı kısımları atarsan/söylersen sevinirim hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 22 Nisan 2025; 15:29:35 > -
eline sağlık teşekkürler
-
Çok teşekkürler, elinize sağlık
-
Microsoff store de yapamadım.
kısa yol hedef kısmı.
"C:\XboxGames\Mandragora- Whispers of the Witch Tree\Content\gamelaunchhelper.exe" -fileopenlog
şeklinde yazdım yanlışlık var mı?
-
Kısayol oluşturup mu yaptınız? 1. adımdaki çıkartma kısmını yanlış yapmış olabilirsiniz, content kısmında yapıştıracaksınız klasörü. Yine olmadıysa özelden yazabilirsiniz.
-
Evet düzeldi. Peki daha öncede Steam Epic Game gibi platformlarında yaması çalışan oyunları Microsoft storede yaması çalışmıyor idi. Yine kısayol ekleyip hedefi değiştirmek faydalı olabilir mi?
Scarlet Nexus
The Ascent
Nier Outomata
Yamayı Microsoft storeden çalıştıramadığım oyunlar.
-
Gayet kaliteli yama olmuş, bir hata vb. bulamadım eline sağlık.
-
Sanmıyorum, o oyunlarda dosyalar farklı muhtemelen. Steam versiyonunda bu işlemi yapın demiyorlarsa, xbox/Microsoft Store kısmında yapmak bir şey değiştirmez.
-
Teşekkür ederim, çoğu satırı metin üzerinden düzenledim ama oyunu çok az oynadığım için diyalog bağlantı hataları varsa o tarz yerleri henüz düzeltemedim.
-
Ellerinize emeklerinize sağlık.
-
Yama V4 olarak güncellenmiştir.
-
Teşekkürler.
-
Güzel çevrilmiş eskiden neydi o anlamsız cümleler oluyordu bu gayet iyi seviyede teşekkürler.
-
Eline, emeğine sağlık
Benzer içerikler
- monster hunter world türkçe yama
- grim dawn türkçe yama
- spiderman remastered türkçe yama
- nier automata türkçe yama
- inzoi türkçe çeviri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X