![]() Mandragora: Whispers of the Witch Tree Türkçe Yama (Indra) Bilgi -Yama Düzenlenmiş Gemini 2.5 çevirisidir. -Birçok terim düzenlenmiştir, hâlen düzenlemediğim satırlar var şimdilik beta olarak yayınlıyorum. -Versiyon versiyon yayınlacağım, güncelleme yaptığım zaman konu içerisinde bilgilendiririm. KURULUM (2. adımı yapmayı unutmayın) 1. Adım - Her platform için Ortak: Zip'ten çıkardığınız "Man" klasörü oyunun exe'sinin bulunduğu oyunun ana konumuna çıkartın.
Örnek: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Mandragora Whispers of the Witch Tree
2. Adım - Oynadığınız Platform'a göre yapın. Steam: 1- Kütüphane kısmında oyuna sağ tıklayıp özellikler kısmına girin. 2- Genel kısmındaki 'Başlangıç Seçenekleri' kısmına "-fileopenlog" yazın. Epic: 1- Kütüphane kısmında oyunun yanındaki üç noktaya tıklayıp 'Yönet' seçeneğini seçin. 2- Açılan ekranda en aşağıdaki 'Başlatma Ayarları' kısmını açıp alana "-fileopenlog" yazın. Microsoft Store: 1- Content Klasöründeki "gamelauncherhelper.exe'ye sağ tıklayıp kısayol oluşturun. 2- Oluşturduğunuz kısayola sağ tıklayıp en aşağıdaki Özellikler kısmını seçin. 3-Yukarıdaki 'Kısayol' ana başlığını seçin ve "Hedef" kısmının sonuna " -fileopenlog" yazın. (Boşluk olması gerekiyor.) Not: Oyuna hep bu kısayol üzerinden girmeniz gerekiyor. Korsan: 1- Oyunun ana klasöründeki "man.exe"ye sağ tıklayıp kısayol oluşturun. (Yaptığınız kurulum masaüstüne kısayol oluşturuyorsa onu da kullanabilirsiniz) 2-Oluşturduğunuz kısayola sağ tıklayıp en aşağıdaki Özellikler kısmını seçin. 3-Yukarıdaki 'Kısayol' ana başlığını seçin ve "Hedef" kısmının sonunda " -fileopenlog" yazın. (Boşluk olması gerekiyor.) Not: Oyuna hep bu kısayol üzerinden girmeniz gerekiyor. Örnek: ![]() İndirme Linkleri V4 (Kurulumu Okuyun) Steam/Epic/Korsan: İndirmek İçin Tıklayın Microsoft Store: İndirmek İçin Tıklayın Oyundan Görseller: ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 24 Nisan 2025; 14:9:36 > |
Mandragora: Whispers of the Witch - Türkçe Yama (Gemini)

-
-
Ellerine sağlık emeğin için Teşekkürler. Gog sürümde oyun kurulumundan sonra masaüstü kısayolu ile Steam/Epic/Korsan sürümünü indirip kurulum yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuNkDuNk -- 22 Nisan 2025; 2:26:37 > -
Rica ederim ve ek bilgi için teşekkürler.
-
Eline sağlık hocam, beklediğim bir yamaydı, geç vakitte yayınlamışsın eve geçince deneyeceğim.
-
Eline sağlık hocam, beklediğim bir yamaydı teşekkürler
-
Yama V3 olarak güncellenmiştir, oynarken denk geldiğim yerleri düzeltiyorum siz de hatalı kısımları atabilirsiniz.
-
Teşekkürler, hatalı kısımları atarsan/söylersen sevinirim hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 22 Nisan 2025; 15:29:35 > -
eline sağlık teşekkürler
-
Çok teşekkürler, elinize sağlık
-
Microsoff store de yapamadım.
kısa yol hedef kısmı.
"C:\XboxGames\Mandragora- Whispers of the Witch Tree\Content\gamelaunchhelper.exe" -fileopenlog
şeklinde yazdım yanlışlık var mı?
-
Kısayol oluşturup mu yaptınız? 1. adımdaki çıkartma kısmını yanlış yapmış olabilirsiniz, content kısmında yapıştıracaksınız klasörü. Yine olmadıysa özelden yazabilirsiniz.
-
Evet düzeldi. Peki daha öncede Steam Epic Game gibi platformlarında yaması çalışan oyunları Microsoft storede yaması çalışmıyor idi. Yine kısayol ekleyip hedefi değiştirmek faydalı olabilir mi?
Scarlet Nexus
The Ascent
Nier Outomata
Yamayı Microsoft storeden çalıştıramadığım oyunlar.
-
Gayet kaliteli yama olmuş, bir hata vb. bulamadım eline sağlık.
-
Sanmıyorum, o oyunlarda dosyalar farklı muhtemelen. Steam versiyonunda bu işlemi yapın demiyorlarsa, xbox/Microsoft Store kısmında yapmak bir şey değiştirmez.
-
Teşekkür ederim, çoğu satırı metin üzerinden düzenledim ama oyunu çok az oynadığım için diyalog bağlantı hataları varsa o tarz yerleri henüz düzeltemedim.
-
Ellerinize emeklerinize sağlık.
-
Yama V4 olarak güncellenmiştir.
-
Teşekkürler.
-
Güzel çevrilmiş eskiden neydi o anlamsız cümleler oluyordu bu gayet iyi seviyede teşekkürler.
-
Eline, emeğine sağlık
Benzer içerikler
- dirt rally 2.0 türkçe yama
- lies of p türkçe yama
- the awesome adventures of captain spirit türkçe yama
- monster hunter wilds türkçe yama
- nier automata türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X