Şimdi Ara

Mandragora: Whispers of the Witch - Türkçe Yama (Gemini)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
3
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mandragora: Whispers of the Witch - Türkçe Yama (Gemini)

Mandragora: Whispers of the Witch Tree Türkçe Yama (Indra)

Bilgi

-Yama Düzenlenmiş Gemini 2.5 çevirisidir.

-Birçok terim düzenlenmiştir, hâlen düzenlemediğim satırlar var şimdilik beta olarak yayınlıyorum.

-Versiyon versiyon yayınlacağım, güncelleme yaptığım zaman konu içerisinde bilgilendiririm.

KURULUM (2. adımı yapmayı unutmayın)

1. Adım - Her platform için Ortak:

Zip'ten çıkardığınız "Man" klasörü oyunun exe'sinin bulunduğu oyunun ana konumuna çıkartın.

Örnek: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Mandragora Whispers of the Witch Tree

2. Adım - Oynadığınız Platform'a göre yapın.

Steam: 

1- Kütüphane kısmında oyuna sağ tıklayıp özellikler kısmına girin.

2- Genel kısmındaki 'Başlangıç Seçenekleri' kısmına "-fileopenlog" yazın.

Epic:

1- Kütüphane kısmında oyunun yanındaki üç noktaya tıklayıp 'Yönet' seçeneğini seçin.

2- Açılan ekranda en aşağıdaki 'Başlatma Ayarları' kısmını açıp alana "-fileopenlog" yazın.

Microsoft Store:

1- Content Klasöründeki "gamelauncherhelper.exe'ye sağ tıklayıp kısayol oluşturun.

2- Oluşturduğunuz kısayola sağ tıklayıp en aşağıdaki Özellikler kısmını seçin.

3-Yukarıdaki 'Kısayol' ana başlığını seçin ve "Hedef" kısmının sonuna " -fileopenlog" yazın. (Boşluk olması gerekiyor.)

Not: Oyuna hep bu kısayol üzerinden girmeniz gerekiyor.

Korsan:

1- Oyunun ana klasöründeki "man.exe"ye sağ tıklayıp kısayol oluşturun. (Yaptığınız kurulum masaüstüne kısayol oluşturuyorsa onu da kullanabilirsiniz)

2-Oluşturduğunuz kısayola sağ tıklayıp en aşağıdaki Özellikler kısmını seçin.

3-Yukarıdaki 'Kısayol' ana başlığını seçin ve "Hedef" kısmının sonunda " -fileopenlog" yazın. (Boşluk olması gerekiyor.)

Not: Oyuna hep bu kısayol üzerinden girmeniz gerekiyor.

Örnek:

İndirme Linkleri V4

(Kurulumu Okuyun)

Steam/Epic/Korsan: İndirmek İçin Tıklayın

Microsoft Store: İndirmek İçin Tıklayın

Oyundan Görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 24 Nisan 2025; 14:9:36 >

• Ellerine sağlık emeğin için Teşekkürler. Gog sürümde oyun kurulumundan sonra masaüstü kısayolu ile Steam/Epic/Korsan sürümünü indirip kurulum yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuNkDuNk -- 22 Nisan 2025; 2:26:37 >
  • PuNkDuNk kullanıcısına yanıt

Rica ederim ve ek bilgi için teşekkürler.

• Eline sağlık hocam, beklediğim bir yamaydı, geç vakitte yayınlamışsın eve geçince deneyeceğim.

• Eline sağlık hocam, beklediğim bir yamaydı teşekkürler

• Yama V3 olarak güncellenmiştir, oynarken denk geldiğim yerleri düzeltiyorum siz de hatalı kısımları atabilirsiniz.

• sabotage1907 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, hatalı kısımları atarsan/söylersen sevinirim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 22 Nisan 2025; 15:29:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eline sağlık teşekkürler

• Çok teşekkürler, elinize sağlık

• Mandragora: Whispers of the Witch - Türkçe Yama (Gemini)

Microsoff store de yapamadım.

kısa yol hedef kısmı.

"C:\XboxGames\Mandragora- Whispers of the Witch Tree\Content\gamelaunchhelper.exe" -fileopenlog

şeklinde yazdım yanlışlık var mı?

• Bearchero27 B kullanıcısına yanıt

Kısayol oluşturup mu yaptınız? 1. adımdaki çıkartma kısmını yanlış yapmış olabilirsiniz, content kısmında yapıştıracaksınız klasörü. Yine olmadıysa özelden yazabilirsiniz.

• Indra128 kullanıcısına yanıt

Evet düzeldi. Peki daha öncede Steam Epic Game gibi platformlarında yaması çalışan oyunları Microsoft storede yaması çalışmıyor idi. Yine kısayol ekleyip hedefi değiştirmek faydalı olabilir mi?

Scarlet Nexus

The Ascent

Nier Outomata

Yamayı Microsoft storeden çalıştıramadığım oyunlar.

• Gayet kaliteli yama olmuş, bir hata vb. bulamadım eline sağlık.

• Bearchero27 B kullanıcısına yanıt

Sanmıyorum, o oyunlarda dosyalar farklı muhtemelen. Steam versiyonunda bu işlemi yapın demiyorlarsa, xbox/Microsoft Store kısmında yapmak bir şey değiştirmez.

• emirhan_dkmn E kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, çoğu satırı metin üzerinden düzenledim ama oyunu çok az oynadığım için diyalog bağlantı hataları varsa o tarz yerleri henüz düzeltemedim.

• Ellerinize emeklerinize sağlık.

• Yama V4 olarak güncellenmiştir.

• Drago kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• Güzel çevrilmiş eskiden neydi o anlamsız cümleler oluyordu bu gayet iyi seviyede teşekkürler.

• Eline, emeğine sağlık  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.